Ej ārā! Brīvdienās rūks motori! 2

 
29.aprīlis 2011 9:13

Ātruma cilts iesaka brīvdienās nesēdēt mājās, bet doties tur, kur rūks motori un būs jūtama benzīna smarža. Šajā nedēļas nogalē organizētāji parūpējušies par skatāmām sacensībām.

Sestdiena, 30.aprīlis. Ātrums, precizitāte un pat piecgadīgi dalībnieki sporta kompleksā 333 piedalīsies Latvijas kartinga čempionāta un Baltijas kartinga kausa 1.posmā. Kvalifikācijas sākums 11:50, pusfināls 13:50. Fināli 16:00. Uz starta 8 klasēs 70 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas. Ieeja bez maksas.

Sestdiena, 30.aprīlis. Starts jaunajai autošosejas sezonai. Pirmie sacensību garu izbaudīs Street drifta dalībnieki, Latvian Drift Cup 1.posmā. Vairāk kā 60 dalībnieki parupēsies par baudāmām sānslīdēm un riepu kūpināšanu. Noslēgumā – salūts. Starts 18:00, ieeja skatītājiem no 17:00. Biļešu cena līdz 29.maijam 4Ls. Bērniem no 10 līdz 16 gadiem – 2Ls, līdz 9 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Sestdiena, 30.aprīlis. Īpaša diena motobraucējiem - Latvijas motociklu sezonas atklāšana. 11:00 tikšanās Zaķusalā pie Televīzijas torņa. Kolonnā cauri Rīgas centram benzīngalvas dosies uz Ādažu poligonu, kur turpinās rūcināt spēkratus.

Svētdiena, 1.maijs. Sieksātē starts pirmajam vasaras sezonas rallijam rūķītim – rallijsprints “Kalnamuiža 2011”. Uzvarētājs tiks noskaidrots tādos ātrumposmos kā pagājušajā gadā, tikai pretējā virzienā, divas reizes izbraucot – Vecpils, Pumas un Mežmaļu dopus. Jau pieteikušās 65 ekipāžas! Starts - 12:00 Sieksātes Piena Muzejā. Ieeja bez maksas.

Svētdiena, 1.maijs. Sporta kompleksā 333 ātrākie motobraucēji piedalīsies Nacionālajā amatieru čempionātā. Starts 12:00. Toties 17:00 Latvijas, Lietuvas un Igaunijas supermoto čempionāta 1.posms.

Svētdiena, 1.maijs. Biķerniekos ar ātrumu cīnīsies vairāk kā 70 Baltijas autošosejas 1.posma dalībnieki. Toties, kad trasē dosies “Dzintara Volga” braucēji, būs īstas vēsturiskās cīņas. Starts 13:30, ieeja skatītājiem no 11:00. Biļešu cena līdz 29.maijam 4Ls. Bērniem no 10 līdz 16 gadiem – 2Ls, līdz 9 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Svētdiena, 1.maijs. Padomāts arī par klusāku braucmrīku cienītājiem. Pašā Rīgas sirdī - velosezonas atklāšanas brauciens. Starts, Doma laukumā 11:00, finišs Mežparkā, kur notiks Veselības dienai veltīti pasākumi – prezentācijas, koncerti un paraugdemonstrējumi. Aicināts piedalīties ikviens velobraucējs.

No 28.aprīļa līdz 1.maijam. Četru dienu garumā Pārdaugavā “rūks būda”. Ķīpsalas hallē - Rīgas Starptautiskais autošovs. Būs Latvijā vēl nebijis iespaidīgs somu autokaskadieru šovs un tūnēti automobiļi. Pie Ķīpsalas halles - autoslaloma “gymkhana” treniņi un sacensības.

Visas brīvdienas. Tiem, kam benzīns asinīs un kuri vēlas uztaisīt SAVAS sacensības, jādodas uz Ātruma cilts kartinga halli. Tur no 12:00 – 20:00 iespējams izgāzt ar kartingu un garšīgi paēst. Tālu nav jābrauc – Biķernieku kompleksās sporta bāzes 7.vārti, S.Eizenšteina iela 2, Mežciems. Pieteikties vai uzzināt informāciju jūs varat, zvanot 28696161.

 
Visi komentāri
 
282638. viesis 29.aprīlis 2011 10:04
0 0 Atbildēt

Normāls weekend! Pat nezinu, kā lai sadalās gabalos, forši pasākumi!

282648. viesis 29.aprīlis 2011 21:32
0 0 Atbildēt

"Biļešu cena līdz 29.maijam 4Ls"

RED, turēšu pie vārda :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti