Aicinājums visiem, kam sirds pukst vienā ritmā ar «dzelzs rumaku» 3

 
23.marts 2012 10:11

Pavisam nemanāmi tuvojas laiks, kad asfaltu atkal spodrinās motociklu gumijotās pēdas, vējā plīvos mati un sirds alks brīvības...

Tādēļ ikviens, kam sirds pukst vienā ritmā ar “dzelzs rumaku”, būs gaidīts motosezonas ievadpasākumā “Lielā motonakts” Ķīpsalā, kas notiks 31. martā plkst. 20.00 motociklu un aksesuāru izstādes „Motocikls 2012” laikā.

“Lielajā motonaktī” jeb “pasākumā nobriedušai personībai bez personības deformācijas” piedalīsies vecais, labais “Zvaigznīšu brīdis”. Vakara vadītāja pienākumus ir uzņēmies Arnis Kundziņš, bet Roberts Gobziņš būs muzikālais konferansjē un rūpēsies par muzikālo noformējumu 80./90. gadu noskaņās. Tādēļ „Vecais purva āzis” un citi tā laika hīti, kad “zāle bija zaļāka, benzīns gandrīz par velti un nodokļi mazāki”, noteikti būs.

Būs arī ugunīgās “Most Wanted” karsējmeitenes, iesildošā grupa “Marchello feat 911” un arī kāda visiem labi zināma, noslēpumaina zvaigzne, bufete un baikeru izdarības.

Motobraucēju gods un sirdsapziņa – Latvijas Motoklubu asociācijas prezidents Aivars Freimanis (foto) jeb vienkārši Frīdis atgādina: “Labākas par izklaidēm ir tikai izklaides, tāpēc tiksimies Ķīpsalā!”

“Sestdien, 31. martā, visām vecmāmiņām jāpieskata bērni, jo kārtīgi rokeri un viņu “zaķi” tusēs Ķīpsalā,” ir pārliecināts viens no pasākuma idejas tēviem, pazīstams TV žurnālists un kaislīgs motobraucējs Arnis Blodons.

Biļetes cena tikai uz “Lielo motonakti” – Ls 5, biļetes cena uz izstādi “Motocikls 2012” un pasākumu – Ls 6. Ieeja “Lielajā motonaktī” – no 18 gadu vecuma!

Kā zināms, motociklu un aksesuāru izstāde “Motocikls 2012” notiks no 30. līdz 1. aprīlim Ķīpsalā. Trīs dienas Ķīpsalā atsevišķā motohallē rūks motori, būs aplūkojami visdažādākie spēkrati, tostarp arī vēsturiskie motocikli, notiks dažādi šovi un paraugdemonstrējumi. Izstādē būs aplūkojami visi Latvijā atzītākie, zināmākie motociklu zīmoli, kā arī daudzi jauni un līdz šim Latvijā vēl neredzēti zīmoli. Konsultējoties ar speciālistiem, ikviens varēs izvēlēties sev tīkamāko marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, aksesuārus un uzzināt visu par remonta iespējām un tūningu.

Plašāka informācija izstādes mājaslapā: www.bt1.lv/bt1/atputasports
 

 
Visi komentāri
 
285814. viesis 23.marts 2012 10:26
0 0 Atbildēt

Kad tad īsti notiks?

" Kā zināms, motociklu un aksesuāru izstāde “Motocikls 2012” notiks no 30. līdz 1. aprīlim Ķīpsalā."

285816. viesis 23.marts 2012 15:05
0 0 Atbildēt

Varbūt tajos pasākumos sametat pa latiņam un beidzot pabeidziet to piemiņas vietu bojā gājušajiem donoriem!

A to kautkā stulbi izskatās, gluži kā vieta, kur norakstīties... nevis atdot godu...

285817. viesis 23.marts 2012 15:05
0 0 Atbildēt

Varbūt tas tā ir apzināti, ķipa kā mēs braucam, tā arī mūs pieminiet...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti