Svētdien Biķernieku trasē - restauratoru un kolekcionāru saiets 2

 
13.jūlijs 2012 12:35

Svētdien,15.jūlijā, Biķernieku trasē notiks tradicionālais senlietu restauratoru un kolekcionāru saiets.

Svētdien,15.jūlijā, jau no agra rīta Biķernieku trasē, S.Eizenšteina ielā 2/4, Rīgā, notiks tradicionālais senlietu restauratoru un kolekcionāru saiets, kuru organizē Latvijas Antīko automobiļu klubs sadarbībā ar Biķernieku komplekso spora bāzi (BKSB) un Rīgas Motormuzeju.

Jau vairāk nekā trīsdesmit gadus šādi saieti notiek Ikšķilē, bet nu jau otro gadu tas norisinās cilvēkiem ērtāk pieejamā un plašākā vietā – Biķernieku trasē uz starta-finiša līnijas. Turpat blakus atrodas atjaunotā un tikai pagājušās nedēļas nogalē atklātā trases starta-finiša māja.

Šo saietu dēvē arī par „dzelžu jeb krāmu tirgu”. Tā ir iespēja ne tik vien satikt hobija biedrus, dalīties pieredzē par dažādu priekšmetu restaurāciju, bet arī mainīties un papildināt savas kolekcijas ar jauniem eksponātiem. Uz šiem tirgiem nāk arī tādi cilvēki, kas prot plašajā un neiedomājami daudzpusīgajā piedāvājuma klāstā atrast sev vērtīgu un sadzīvē noderīgu auto vai moto detaļu, gleznu, preses izdevumu, goda zīmi, medaļu, vāzi vai ko citu. Šie saieti norit zem saukļa „Savējie sapratīs!”, turklāt par savējo var kļūt ikviens, kas ir atnācis uz tirgošanās placi.

Lai sagatavotos pasākumam un lai ierīkotu vietu savām mantām, tirdziņa dalībnieki aicināti ierasties Biķernieku trasē jau sestdien no pulksten 17:00, bet apmeklētāji tiks gaidīti svētdien jau no agra rīta – jau no apmēram pulksten 7:00 Nokļūšana pasākuma teritorijā no S.Eizenšteina ielas puses, cauri 8. vārtiem (aiz BKSB biroja ēkas, S.Eizenšteina ielā 2/4). Ieejas maksa – 0,50 Ls.

 
Visi komentāri
 
286490. viesis 15.jūlijs 2012 17:54
0 0 Atbildēt

Biju aizgājis. Latgalītē var dabūt daudz vairāk un par 3x zemāku cenu. Daži vispār ahujeļi, sarūsējušu cauruļu kopu posauc par rāmi un prasa 100 Ls, jo redz tur tajā no rūsas nokasītajā pleķītī ir redzams pirmskara gads...

286491. viesis 15.jūlijs 2012 18:58
0 0 Atbildēt

Vai kāds spieda pirkt?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti