VAZ-2104 „piesmej” Porsche 911 (+ video;foto) 10

 
iAuto | 15.novembris 2013 17:30

Internetā ievietots video, kurā pārbūvēts VAZ-2104 (pareizāk sakot, "Nissan 240SX" ar VAZ universāla virsbūvi) taisnā automaģistrāles posmā apdzen 620 ZS jaudīgu "Porsche GT2 RS." Pārbūvētais VAZ piederot kādam Serdžio no Grieķijas.

Foto: Za Rulom

Protams, šāds video „silda sirdi” daudziem krievu autobūves entuziastiem, tomēr tik pozitīvam iznākumam netic pazīstamais izdevums zr.ru (Za Rulom), kas raksta sekojošo: parastam VAZ-2104 (no 2010.gada Lada-2104) nebūtu ne mazāko iespēju sacensties ar "Porsche 911" jaudīgāko modifikāciju, jo vācu superauto maksimālais ātrums ir 330 km/h, kamēr VAZ ar pūlēm sasniedz 150 km/h.

Foto: Za Rulom

Tomēr šajā gadījumā pretī vācu tehnikai stājas japāņi, ja precīzāk, tad "Nissan 240SX," no kura aizgūts salons, motors un šasija. Visas detaļas un mezgli ir pamatīgi pārbūvēti un uzlaboti, piemēram, automašīnai joprojām ir četrcilindru dzinējs, taču, pateicoties daudzām jaunām detaļām un jaudīgam turbo kompresoram tā jauda sasniedz vismaz 400 ZS. Taču arī šādā gadījumā, lai uzveiktu Porsche, augstāk minēto faktu būs par maz, it īpaši tad, ja atceramies par VAZ „izcirstās” virsbūves aerodinamiku.

Foto: Za Rulom

Lai nu kā, grieķa VAZ „rēbuss” paliek neuzminēts. Varbūt tā bagāžniekā paslēpts balons ar slāpekļa oksīdu?

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
solaris 15.novembris 2013 17:45
21 2 Atbildēt

Cilvēki ar sirpi un āmuru sagaida, ka katrs vēlēsies ar viņiem pacīkstēties. Kādēļ gan?! Nu brauc viņi, nu lai taču brauc. Es arī neiesaistītos sacīkstēs ar uzmanību alkstošiem jauniešiem, kad manu uzmanību aizņemt savas lietas.

Citiem vārdiem - apgalvojums "piesmej" ir nekas vairāk kā uzmanību alkstošu cilvēku subjektīva interpetācija situācijai, kur nekādas sacīkstes vispār nenotika.

jay 9.maijs 2015 22:51
14 0 Atbildēt

un kur ir fiksēts atrums ar kadu viņš apdzen porsche, jo nelikas ka viņš baigi skrietu. tur var gadīties ka tas vis notiek ap 120km/h tā ka nav nekāda sensācija

Lada 15.novembris 2013 18:33
11 0 Atbildēt

papētīju y-tūbi, cilvēks ar sirpi uz šito lietu specializējas - salicis gana daudz video, iespējams tie visi viņa draugi, kas labprātīgi padodas:)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti