Sliktāk nekā Maskavā - blogeris apskata Kanādas galvaspilsētu Otavu (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 3.februāris 2019 11:58

Krievu blogeris atbraucis uz Otavu cerībā, ka "šeit viss ir sakārtots", taču redzētais Kanādas galvaspilsētā liek viņam vilties

Blogeris izstaigā Otavas centru un secina, ka situācija ir "sliktāka kā Maskavā" - neiztīrīti celiņi, kāpnes, ūdens peļķes pie gājēju pārejām un pat centrālajos laukumos, netīrība, salauztas flīzes un milzum daudz sāls. Vienīgā atšķirība - velosipēdisti, tiesa - arī tie vietām spiesti braukt pa neiztīrītiem celiņiem.  

 
Visi komentāri
 
viencexperc 3.februāris 2019 13:27
13 2 Atbildēt

Blogerim skauž, ka Kanāda ir bagātāka par Krieviju.

1) NKP Kanādai ir 1.7 triljoni, Krievijai - 1.5.

Valsts budžets - Kanādai - ieņēmumi 623.7 miljardi, izdevumi - 657 miljardi.

Krievijai - 253 miljardi ieņēmumi, 287 miljardi izdevumi. Vairāk kā divas reizes.

2) Tādus video var safilmēt jebkurā pasaules vietā.

3) visa Krievija baro Maskavu. Salīdzinājumā, no 89 Krievijas rajoniem un autonomām teritorijām, Lietuva pēc NKP būtu 4. vietā, Latvija 9.

Pēc budžeta, Latvija pat būtu augstāk. Tas nozīmē, ka 80 Krievijas rajoniem ( kas vai nu pēc iedzīvotāju skaita, vai platības ir lielāki vai vienādi ar LV) ar visiem resursiem ir NABADZĪGĀKI par Latviju.

Bet Lietuva-Latvija-Igaunija kopā ir puse no Maskavas NKP un stipri vairāk par otrās vietas ieguvēju - Ļeņingradskij oblastj AR Sanktpēterburgas pilsētu.

Tā, ka cenšas blogeris nomelnot, bet patiesība ir tur ārā...

6810 3.februāris 2019 14:24
3 1 Atbildēt

Vienkaarshi malacis tas bljugeris!Maaceeja safilmeet Putleram materialu.Buus pateiciba

viencexperc 3.februāris 2019 19:15
0 1 Atbildēt

Nē. Tā ir pirmsnāves agonija. Krievija turās tikai uz meliem un propogandas. Bet tagad internetā nav iespējams borēt acis. Ne velti pundura jaungada uzrunai internetā jau pēc stundas, kad laiki buija 20 000, bet dislaiki 75 000 uztaisīja balsošanu neredzamu, un vēl pēc stundas noņēma komentēšanas iespēju.

Daudzi Krievijas oligarhi, ierēdņi, kuriem ir sankcijas, bija sagatavojuši sev bēgšanas plānu Venecuēlā. Ne velti tika uzdāvināti Venecuēlai 13 miljardi. Kas oficiāli bija kā investīcijas, bet praktiski - tika izveidoti biznesi pašiem sev. Tagad Venecuelā nedaudz mainījās situācija. Ta ka tagad krievu elite ir nedaudz iedzīta problēmās. 20 tonnas zelta var izvest, bet tas tikai ap 800-900 miljoniem.

Tā ka krievi padirsa Sīrijā 5 miljardus, Venecuēlā 13 ( 12, ja sanāks izvest 20 tonnas zelta).

Arī pašu zemē viss brūk kopā. Putina partijai ir visu laiku zemākais reitings 35%. Tikai mūsu zemē visādi Ušakovi, Bartaševiči, Elksniņi ir cieņā. Cilvēkiem patīk ievēlēt bandītus, un tad taisīt revolūcijas lai aiztriektu, jo godīgās vēlēšanās to izdarīt vairs nav iespējams

viencexperc 3.februāris 2019 19:17
0 1 Atbildēt
wons 3.februāris 2019 14:45
7 1 Atbildēt

arī Rīga ar daudz tīrāka un sakoptāka par daudzām citām Eiropas galvaspilsētām, kur toni sāk noteikt ieceļotāji

iAuto 3.februāris 2019 14:59
3 0 Atbildēt

Otava tiešām pārsteidz! Kāpēc slikts segums pilsētā ir slikti? Jo parasti tas ir saistīts ar to, ka dārgi samaksā (nodokļu maksātāju līdzekļus) par sliktu kvalitāti un attiecīgo starpību sadala izpildītājs ar pasūtītāju - korupcija.

Cita interesanta lieta, ka sāls Otavā ziemā tiek lietots daudz, tātad pie mums lietotā tīrīšanas metode ir normāla. Lai gan varēja arī nedaudz vairāk lietot sniega šķūri.

Trešā interesantā lieta, ka zinot, ka cilvēki ziemā attiecīgajā vietā maz staigā vienkārši attiecīgo posmu slēdz ciet un netīra. Zināms domu grauds tajā ir.

pure vodka 3.februāris 2019 17:26
2 3 Atbildēt

(Priekš (dlja)) iAuto jebkas no Krievijas ir ievērības cienīgs.Vai nevienu citu valodu nezināt?Ar latviešu valodu Jums,man liekas,ir vāji.Es pats ik dienu pārskatu no krievu Interneta,bet katram sava miskaste (musorņik)."Tancui,duročka,tancui,i ulibaisja" (Bi-2)

iAuto 3.februāris 2019 20:58
0 0 Atbildēt

Nu nav neviens uz Otavu vai uz citām pilsētām no Latvijas aizbraucis un uztaisījis šādu sižetu.

Un mums ir arī no ASV un Eiropas sižeti angļu valodā, ko darīt, ja šāds saturs mums nav pieejams.

UiksHy 3.februāris 2019 17:29
1 0 Atbildēt

Nu skaidrs,Toronto,Kanāda,iznīkst.iAuto to neapstrīdami un autoritatīvi mums ziņo.Vai paši kanādieši arī to zina?Jāglābj viņus,ar steigu!

iAuto 3.februāris 2019 20:59
1 0 Atbildēt

Tas ļauj paskatīties arī uz lietām, kuras mēs pareizi vai nepareizi darām Latvijā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti