Hyundai G70 atkārto triku no “Forsāžas” (+ VIDEO) 5

 
iAuto | 8.jūnijs 2019 5:40

Hyundai luksusa zīmols Genesis uzņems vairākus video, kuros nodemonstrēs sportiskā sedana G70 veiktspēju un tehniskās iespējas. Pirmajā video korejiešu sedans atkārto triku no grāvējfilmas “Forsāža”.

Pirmajā epizodē G70 ar kaskadieri un autosportistu Tanneru Faustu pie stūres virzās atpakaļgaitā ar ātrumu 56 km/h un nonākot tuvumā perpendikulāri braucošajam kraviniekam ar puspiekabi, uzsāk 180 grādu apgriezienu un izslīd smagajam transportam pa apakšu.

Trika sagatavotāji uzsver, ka grūtākais bijis sakārtot visu tā, lai 4,7 m garais sedans “ierakstītos” tikai 6,7 m platajā spraugā starp kravas auto un piekabes riteņiem. Jūnijā tiks izlaisti vēl divi video ar trikiem no grāvējfilmas. Nākamajā epizodē tiek solīta scēna no lentes “Baby Driver”.

ASV tirgū Genesis G70 maksā 34 900. Tā ir bāzes versija ar 2 litru 255 Zs dzinēju, kamēr jaudīgākais variants tiek komplektēts ar 370 Zs (509 Nm) motoru.

 
Visi komentāri
 
REXX 8.jūnijs 2019 9:36
6 1 Atbildēt

Ja jau bija domāts, ka Hyndai atkārto triku no The Fast and The Furious, kāpēc virsrakstā jāizmanto krievu tulkojuma versija ( forsaž)?

dab 8.jūnijs 2019 17:55
1 0 Atbildēt

Kas tā par filmu "Foršāža"?

Pffff 9.jūnijs 2019 16:42
1 0 Atbildēt

Tev nav vienalga kā raksta? Galvenais lai cilvēki saprot par ko ir runa, atradies skolotājs, kā arī pārējie mūsdienu komentētāji tik citus māca bet pasiem 2 vai 3 uz liecības.

Ja 9.jūnijs 2019 18:20
1 0 Atbildēt

Vispār jau Latvijā varētu teikt Ātrs un bez žēlastības.

torkjis 10.jūnijs 2019 9:06
0 0 Atbildēt

Tā kā nospiedošā vairākumā šeit ir tieši krievijas video, bieži raksti par krievijas autobūvi, tad tikai loģiski, ka izmantots filmas krieviskais nosaukums.

Līnija jāietur.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti