Jaunais "Defender" uzņēmies jaunākajā aģenta 007 sērijā "Nav laika mirt" (+ VIDEO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape | 14.novembris 2019 13:20

“Nav laika mirt” ir pirmā filma, kurā būs redzams jaunais Defender – jaunākais leģendārais automobilis Džeimsa Bonda automobiļu pakaļdzīšanās ainās. Jauno Defender testējusi 007 kaskadiertriku ekspertu komanda visekstrēmālākajos bezceļa apstākļos, tā demonstrējot tā neapturamo dabu.

Īsi par filmu: Land Rover aizved Džeimsa Bonda un Defender fanus aizkadrā ar “Nav laika mirt” kaskadieru komandu.
Ekskluzīvs materiāls: Skatieties, kā jaunais Land Rover Defender 110 brauc ekstrēmos bezceļa apstākļos

Ekspertu pārbaudīts: Kaskadiertriku koordinators Lī Morrisons un kaskadieris autovadītājs Džess Havkins sniedz ieskatu “Nav laika mirt” iespaidīgo automobiļu pakaļdzīšanās ainu radīšanā

“Nav laika mirt”: Pirmā filma, kurā izmantots jaunais Defender – Land Rover visu laiku visizturīgākais un visspējīgākais automobilis

Neapturamas spējas: Land Rover novatoriskā bezceļa tehnoloģija, braslu izbraukšana un klīrenss ir apvienoti, lai jauno Defender padarītu par vienīgo 4x4 automobili, kas piemērots “Nav laika mirt” izaicinošo asa sižeta ainu filmēšanai
Izskatās izturīgs, ir izturīgs: “Nav laika mirt” filmēšanas laikā jaunā Defender izturīgums tika testēts līdz ekstrēmām robežām

Veidots ar mērķi: Specefektu un asa sižeta ainu spēkratu uzraudzītājs Kriss Korbolds sadarbojās ar Land Rover, izstrādājot filmai paredzētā Santorini Black Defender 110 specifikācijas.

Land Rover ģimene: 25. oficiālajā Džeimsa Bonda filmā redzami arī Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III un Range Rover Classic

“Nav laika mirt”: pirmizrāde 2020. gada aprīlī        

           2019. gada 7. novembris, ceturtdiena, Londona, Apvienotā Karaliste – Land Rover ieskata video, ar kuru tiek paziņots par sadarbības turpināšanu ar EON Productions, un fani tiek iesēdināti jaunajā Defender automobilī 25. oficiālās Džeimsa Bonda filmas “Nav laika mirt” uzņemšanas laukumā.

Filmēšanas laikā uzņemtais materiāls sniedz unikālu aizkadra ieskatu kaskadiertriku koordinatora LĪ Morrisona un kaskadiera autovadītāja Džesa Havkinsa darbā.

“Nav laika mirt” ir pirmā filma, kurā būs redzams jaunais Defender – jaunākais leģendārais automobilis Džeimsa Bonda automobiļu pakaļdzīšanās ainās. Jauno Defender testējusi 007 kaskadiertriku ekspertu komanda visekstrēmālākajos bezceļa apstākļos, tā demonstrējot tā neapturamo dabu.

Lī Morrisons, Džeimsa Bonda kaskadiertriku koordinators, sacīja: “Lai izveidotu un koordinētu asa sižeta ainas Bonda franšīzes filmās, nepieciešama bezkompromisu domāšana. Mums vajadzēja neapturamu automobili, kas palīdzētu cīnīties ar dažādiem dabas elementiem, stāvām nogāzēm un ļautu šķērsot upi, tāpēc izvēlējāmies jauno Defender. Esmu ļoti pārsteigts, ka Defender ir ne vien atgriezies, bet kļuvis daudz, daudz labāks!”

Jaunajam Defender ir 291 mm klīrenss un pasaules klases bezceļa ģeometrija, kas piešķir Defender 110 attiecīgi 38, 28 un 40 grādu leņķus (bezceļa augstums) iebraukšanai, šķēršļu pārvarēšanai un izbraukšanai. Tā maksimālais izbraucamo braslu dziļums ir 900 mm, un to atbalsta jauna Terrain Response 2 braslu izbraukšanas programma, tāpēc autovadītāji var izbraukt dziļus ūdeņus pārliecinoši.

Land Rover dizaina komanda cieši sastrādājās ar specefektu un asa sižeta ainu spēkratu uzraudzītāju Krisu Korboldu, filmai veidojot Defender automobiļu specifikācijas. Jauno automobiļu dizaina pamatā ir Defender X modelis Santorini Black krāsā ar aptumšotām buksēšanas zonām, 20 collu tumšas apdares diskiem un profesionālām bezceļa riepām, turklāt tie ir pirmie Defender automobiļi, kas ražoti Jaguar Land Rover jaunajā ražotnē Nitrā, Slovākijā.

Ričards Agnūvs, Land Rover globālo komunikāciju vadītājs, sacīja: “Filma “Nav laika mirt” ir lieliska iespēja, kā izrādīt jaunā Defender iespējas jaunākajās aizraujošajās Džeimsa Bonda automobiļu pakaļdzīšanās ainās. Ir bijis ārkārtīgi aizraujoši sadarboties ar EON Productions un sastrādāties ar viņu komandām, lai radītu iespaidīgas ainas.”

Lielbritānijas vislielākajam automobiļu ražotājam Bonda filmās jau ir ilgstoša sadarbība ar EON Productions, kas aizsākās 1983. gadā, kad Range Rover Convertible parādījās filmā “Astoņkājis”.

Līdz ar Defender automobiļiem filmā “Nav laika mirt” ir redzami arī Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III un Range Rover Classic.

“Nav laika mirt” ir režisējis Kerijs Džodži Fukunaga, un galvenajā lomā ir Daniels Kreigs, kurš Iana Fleminga Džeimsu Bondu 007 atveidos jau piektajā filmā. Filmas pasaules pirmizrāde kinoteātros paredzēta 2020. gada 2. aprīlī Apvienotajā Karalistē ar Universal Pictures International atbalstu. Savukārt ASV pirmizrāde gaidāma 10. aprīlī, un filmu izplatīs Metro Goldwyn Mayer Studios ar “United Artists Releasing” starpniecību.

 

 
Visi komentāri
 
Rojs 15.novembris 2019 9:59
3 0 Atbildēt

Defenders uzņēmies??? Padomājiet par satura loģiku.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti