18. novembrī tiekamies Rīgas motormuzejā 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Motormuzejs | 18.novembris 2020 8:49

Latvijas svētkos, 18. novembrī, Rīgas Motormuzejs aicina apmeklēt tā pastāvīgo ekspozīciju un izstādi “Garāža”.

Apmeklējot muzeju, bez maksas saņemsiet interaktīvās muzeja spēles “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” kodu vai arī īpaši svētkiem sagatavoto spēli “Sameklē Latviju”. Tāpat aicināsim pievienoties mūsu apsveikumu karogam ar savu vēlējumu Latvijai.

“Sameklē Latviju” ir Rīgas Motormuzeja pedagogu izstrādāta aktivitāte, kuras laikā jāatrod 12 muzejā paslēptas “Latvijas”. Meklējumos lieti noderēs norādes, ko spēlētāji varēs saņemt muzeja kasē. Aktivitāte veicama individuāli vai ģimenes lokā, tai nav nepieciešami papildlīdzekļi, un tās laikā nenotiek saskarsme ar citiem muzeja apmeklētājiem.

Savukārt, interaktīvā spēle “Ceļojums muzeja un autobūves vēsturē” ir jautrs veids kā papildināt Rīgas Motormuzeja apmeklējumu. Dažādie spēles uzdevumi ļaus paraudzīties uz automobiļiem un autobūvi nedaudz citādāk, atklājot interesantus faktus un nianses par it kā zināmām lietām. Lai dotos ceļojumā muzeja un autobūves vēsturē ir vajadzīgs viedtālrunis ar interneta pieslēgumu.

Rīgas Motormuzejs atvērts apmeklētājiem no otrdienas līdz svētdienai, no plkst. 10:00 līdz 18:00.

Joprojām apmeklētājus aicinām rūpēties par sev un apkārtējiem drošu viesošanos muzejā. Ērtībai muzejā izvietoti spilgti dzelteni vienota dizaina un informācijas materiāli, kas veidoti saskaņā ar valstī noteiktajām sanitārā protokola prasībām, pieejami dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas un citi aizsardzības līdzekļi.

Pirms Rīgas Motormuzeja apmeklējuma aicinām pārliecināties par tā darba laiku un īpašajām prasībām, sekojot jaunumiem muzeja mājas lapā www.motormuzejs.lv, sociālajos tīklos vai zvanot pa tālruni +371 67025888.

 
Visi komentāri
 
LMT 18.novembris 2020 11:31
3 0 Atbildēt

Tak Covids!

kasiere 18.novembris 2020 14:00
1 1 Atbildēt

A kovīdu dabūsiet par velti, dāvanā!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti