ŠKODA importētāja “Auto 100 Latvijas filiāle” sniegums tiek visaugstāk novērtēts pasaulē 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Auto 100 | 20.jūlijs 2020 12:28

Ikgadējā ŠKODA AUTO rīkotajā pasaules labāko importētāju apbalvošanas ceremonijā, kas tiek organizēta ar mērķi atbalstīt un izcelt ŠKODA importētāju sniegumu dažādās kategorijās, šogad norisinājās attālināti.

Kopumā tika vērtēti 40 ŠKODA importētāji no visas pasaules, tostarp arī Latvijas. ŠKODA importētājs no Latvijas, uzņēmums “Auto 100 Latvijas filiāle”, balstoties uz 2019. gada augstajiem pārdošanas rezultātiem, ieguva 1. vietu nominācijā “Best improvement”.

Pirmo reizi labākie importētāji piecās kategorijās tika paziņoti attālināti tiešsaistē, kuru vēroja nozares pārstāvji no vairāk nekā 40 valstīm, apvienojot četrus kontinentus. Kā viens no vērtēšanas kritērijiem ir vērtējums par 2019. gada rezultātiem, kas tiek salīdzināti ar iepriekšējo gadu, analizējot tirgus situāciju kopumā, zīmola izaugsmi, kā arī ŠKODA klientu un servisa apmeklētāju apmierinātību.

2019. gads ŠKODA zīmolam Latvijā bijis ļoti veiksmīgs – rezultāti un sasniegumi šogad tika pamanīti starp pasaules lielākajiem importētājiem, kas ļāva “Auto 100 Latvijas filiāle” kvalificēties TOP pieci nominācijai “Best improvement”, iegūstot augsto 1. vietu. Latvijā 2019. gadā jaunu ŠKODA automašīnu reģistrācijas apjomi kāpināti par 35 %, salīdzinot ar 2018. gadu. Arī servisa apmeklējumu skaits, rezerves daļu un oriģinālo aksesuāru tirdzniecības apjomi ir strauji auguši, kas ļāvis sasniegt “Auto 100 Latvijas filiāle” jaunus rezultātus.

“Esmu gandarīts par šo augsto sasniegumu un atzinību no ŠKODA rūpnīcas – tas ir kopīgs nopelns visiem darbiniekiem, ŠKODA dīleriem, servisa partneriem un sadarbības partneriem Latvijā, jo bez kopīgas virzības pretim izcilībai, šie rezultāti nebūtu iespējami. 2019. gads ir bijis jaunu rezultātu gads. Lai arī 2020. gada pirmais pusgads ir ieviesis daudzas korekcijas mūsu dzīvēs, mūsu mērķis un misija, piegādāt ŠKODA automašīnas privātajiem un korporatīvajiem klientiem, nodrošinot augstu servisu un kvalitāti, paliek nemainīgs. Mūsu darbs turpinās, lai arī turpmāk kopīgi sasniegtu arvien augstākus rezultātus,” saka Māris Jansons, “Auto 100 Latvijas filiāle” vadītājs. 

Latvija pirmo reizi tika nominēta arī starp TOP piecām valstīm servisa un pēcpārdošanas apkalpošanas nominācijai “BEST IMPORTER IN AFTERSALES”, kas līdz šim nebija noticis.

Par apbalvošanas ceremoniju

Pasākums aizsākts 2006. gadā un šogad tika vērtēti 40 importētāji. Apbalvošanas ceremonijas viens no mērķiem ir atbalstīt un izcelt ŠKODA  importētāju īpašo sniegumu attiecīgajās darbības jomās un parādīt TOP pieci dalībniekus, lai veicinātu motivāciju visiem partneriem.

Kategorijas:

1.     Gada importētājs – labākais sniegums trijos galvenajos apakškritērijos:

o    Pārdošanas rādītāji – veiktspējas novērtējums jaunu automašīnu pārdošanā;

o    Pēcpārdošanas kategorija – rādītāji, kas saistīti ar rezerves daļu tirdzniecību un apkalpošanu;

o    Zīmols un kvalitāte – rādītāju kopums, kas saistīti ar zīmola pozīciju, atpazīstamību, pārdošanu un pakalpojumu kvalitāti;

2.     Labākais importētājs rezerves daļu tirdzniecībā un servisa pakalpojumu kvalitātē;

3.     Inovācijas balva – tiek pasniegta par inovatīvākajiem sasniegumiem;

4.     Labākais uzlabojums – visaptveroši uzlabojumi starp galvenajiem uzņēmējdarbības rādītājiem, kā, piemēram, tirgus daļas pieaugums, apjomu kāpums, klientu apmierinātība;

5.     “Laurin & Klement” balva.

 
Visi komentāri
 
ne jau 20.jūlijs 2020 13:47
5 1 Atbildēt

izplatītāja sasniegumi tie ir - vnk cilvēki nevar nopirkt ko labāku

miu 21.jūlijs 2020 9:31
0 0 Atbildēt

galvas esamība nenodrošina viņas lietošanu!

green motors 20.jūlijs 2020 23:09
0 0 Atbildēt

malači, strādā kā pienākas un lūk rezultāts

miu 21.jūlijs 2020 9:33
1 0 Atbildēt

Vispār kā cilvēkam no sfēras - visu cieņu! Spēcīgs importieris ir 50% no panākumiem!!! man nemaz neskauž strādājot ar saviem Somu brīnumbērniem... Apsveicu īsāk sakot!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti