"Moller Auto": Divkāršojies noslēgto līgumu skaits par jaunu "Audi" iegādi 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Moller Auto | 9.septembris 2024 11:44

Auto dīleru tīkla "Moller Auto" 2024.gada pirmo 8 mēnešu dati liecina, ka Latvijā ir divkāršojies noslēgto pirkuma līgumu skaits par "Audi" automašīnu iegādi, salīdzinot ar identisku periodu pērn. Vispieprasītākais modelis šobrīd ir apvidus jeb SUV tipa modelis "Audi Q5".

Kopumā "Audi" automašīnas jau trešo mēnesi ir premium klasē reģistrētākie spēkrati Latvijā, liecina Auto Asociācijas pieejamie dati.

"Šogad pieprasījums pēc jauniem "Audi" spēkratiem ir būtiski palielinājies, sasniedzot pat rekordpārdošanas apjomus, kur darījumu skaita ziņā īpaši izceļas aprīlis. Privātpersonu vidū pieprasītākās ir "Audi Q5" modeļa automašīnas, savukārt pērn tie bija "Audi Q7" spēkrati, līdz ar to pircēju izvēlēs joprojām dominē apvidus tipa automašīnas, kas ir piemērotas gan pilsētvidei, gan lauku ceļiem. Tikmēr biznesa klientu segmentā populārākie bijuši "Audi A4" un "Audi A6" sedana tipa modeļi, kas vairāk raksturīgi pilsētas mobilitātei," stāsta Izīda Gerkena, "Moller Auto" uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā.

Kopumā līdz šim brīdim Latvijā populārākie "Audi" modeļi, ko pircēji izvēlējušies, ir "Audi Q5", "Audi Q7" un "Audi Q3". Viņa papildina, ka jauno auto reģistrāciju ziņā šogad "Audi" jau trīs mēnešus pēc kārtas ieņēmis pirmo pozīciju premium auto kategorijā Latvijā, apsteidzot citus auto zīmolus.

"Manuprāt, viens no faktoriem, kas veicinājis jaunu "Audi" automašīnu pārdošanu Latvijā, ir saistīts ar to, ka daļa pārdoto auto ir hibrīdauto vai elektroauto. Korporatīvajā segmentā šo automašīnu iegādi veicinājušas nodokļu sistēmas izmaiņas, turklāt privātpersonām - valsts līdzfinansējums. Tas, protams, iet roku rokā arī ar cilvēku vēlmi pārvietoties ilgtspējīgos un modernos spēkratos, kā arī ražotāju inovācijām, kas ik gadu iepazīstina ar jauniem elektrificētiem modeļiem," uzsver I. Gerkena.

Viņa piebilst, ka Latvijas tirgū tikko nonācis arī jaunākais flagmanis "Audi Q6 e-tron", kas piedāvā jaunākās paaudzes 100 kWh akumulatora iespējas, autovadītājiem nodrošinot sniedzamību līdz 625 kilometriem ar vienu uzlādi "Q6 e-tron quattro" modelim un līdz pat 641 kilometram "Audi Q6 e-tron performance" aizmugures piedziņas versijai. Šādam auto uzlāde no 10% līdz 80% aizņems vien aptuveni 21 minūti.

 
Visi komentāri
 
BMW 9.septembris 2024 15:51
4 0 Atbildēt

Man tā izskatās, ka Mollrim visās publicitātes bildēs ir viena un tā pati vecā blondīne!

650 10.septembris 2024 0:51
2 0 Atbildēt

Vecā bl-diine nav ar pliku ņemama, viņa lieliski zin tirgu (bazaru).Veselus 3 varoņngadu desmitus lohiem tirgoja passaulē vis vis zaļāko Tdi tehnoloģiju,tapc tagad var pelnīti sēdēt e-Tronī.

audi fans 10.septembris 2024 10:52
0 0 Atbildēt

Skaista sieviete ar labu sirdi!

BMW 10.septembris 2024 13:48
0 0 Atbildēt

Sievietei ir jābūt atklātākai pret pircēju, citādi neredz ne to smuku ne sirdi!

GTD2 11.septembris 2024 13:27
0 0 Atbildēt

tā arī nepasaka cik audi notirgoja ieprīkš un cik auto ir 80 proc vairāk, pie mums maz kas var atļauties jaunu audi tapēc skaits nav liels, bet ja maz pārdotu auto tad pavisam neliela pārdoto auto palielinājuma procentu rādītājs uzlec debesīs. Ak šī statistika ar kuru visiem patīk operēt. 

Par līdzfinansējumu nu gan samūldēja tas ir tik niecīgs salīdzinot ar audi cenu, ka švaki tur sanāk papildaprīkojumā krurtāki sēdekļi no standarta.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunajā krustojumā pie Depo - Spices ir salabotas dzeltenās līnijas (+ VIDEO)

iAuto secina, ka mulsinošās dzeltenās pagaidu līnijas uz asfalta klājuma būvobjektā ir nomainītas ar baltām norādēm, kas nevienam pārpratumus nerada. Lasīt vairāk

 

Satiksmes drošības reidā pārkāpumu maz (+ VIDEO) 1

Ātruma pārsniegšana ir viens no biežākajiem pārkāpumiem, ko policisti konstatējuši akcijas “ROADPOL Drošības dienas” laikā. 18. septembris nosaukts par dienu bez satiksmes negadījumos bojāgājušiem un smagi ievainotiem. Kā likumsargiem veicās, pieskatot vadītājus, sekoja līdzi LTV filmēšanas grupa. Lasīt vairāk

 

Pārslodze uz ceļiem vai šoferu nihilisms – kas rada lielākos negadījumu riskus? 15

Lai gan ceļu satiksmes negadījumu skaits pēdējos gados nedaudz, bet tomēr samazinās, Latvija uz kopējā Eiropas Savienības fona aizvien izceļas ar smagiem negadījumiem un bojā gājušo skaitu uz ceļiem. Lasīt vairāk

 

Izmēģinām jauno Renault Master (+ foto) 1

Francijas auto ražotājs Renault laidis klajā Renault Master modeli tā ceturtajā paaudzē. Tam par godu Krakovā, Polijā tika rīkota prezentācija un izmēģinājuma braucieni. Šobrīd Master pieejams gan ar dīzeļdzinējiem, gan elektrisko piedziņu, bet nākotnē gaidāms arī ūdeņraža Master. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti