Vecrīga kļuvusi par elektroauto bezmaksas stāvlaukumu (+ VIDEO) 5

 
LTV Ziņu dienests | 21.oktobris 2024 8:43

Braukšana pa sabiedriskā transporta joslām un bezmaksas stāvvietas Rīgas centrā ir dažas no priekšrocībām, kas vismaz daļai jaunu auto pircēju liek izšķirties par labu elektroauto, kas joprojām ir dārgāki par benzīna un dīzeļa spēkratiem.

Statistika rāda, ka pēdējos gados visvairāk elektroauto pirkti Rīgā un Pierīgā, un tas ik dienas ir jūtams pilsētas centrā, īpaši vecpilsētā, kur tagad tikai retais maksā par stāvvietu. ** Latvija nebūt nav unikāla ar atbalsta pasākumiem. Arī Lietuvas un Igaunijas galvaspilsētās, piemēram, pieejamas bezmaksas stāvvietas elektoauto. Taču diez vai tas saglabāsies mūžīgi. Norvēģijā, kur tagad auto ar elektrisko dzinēju ir vairāk nekā benzīna, pirms vairākiem gadiem jau sāka atteikties no atsevišķām priekšrocībām.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 21.oktobris 2024 9:05
0 0 Atbildēt

Kā tad tā sanāca!? Ka tas EV tosteris, nekad neatmaksāsies!? Paskat tikai P 141eur katru sutku noeļļojās nost...Pulks sapulcinājis tik daudz biedrus un konsultantus, ka vairs nezin ko ar viņiem darīt. Noteikti nosacīti visi LV lohi brauc uz to Rīgg paturēt mašiņ eV, ta iAr!???

StumVelc 21.oktobris 2024 9:26
1 0 Atbildēt

Oi! Kamēr sakrāšu tosterim, tikmēr beigsies visas elektroauto privilēģijas. Bet no otras puses, ja deputāti sapirksies tosterus ...

anonimikis 21.oktobris 2024 9:41
1 2 Atbildēt

Baigi labi, mazāk smirdīgu dīzeļu tur tagad lien.

Freijers 21.oktobris 2024 10:19
0 0 Atbildēt

Nu nav man e auto, īsti jau nav arī žēl, ka kāds tajās slauktuvēs nemaksā kosmisko summu. Bet kāds gan laikam ir sācis skaitīt piķi svešās kabatās un negūto piķi - aktīvistu noderīgie idioti arī pacelti un žurnālisti taisa haipu....Jāsaprot, ka tos elektro pamatā pērk dēļ ekstrām, stāvvietas ir viena no tām un stāvvietu cenas Rīgā jau ir kosmiski augstas.

Betons 21.oktobris 2024 12:20
0 0 Atbildēt

Bomāriem sāp un skauž. Kā parasti...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Traģēdija Vācijā: jaunieši bez tiesībām izraisa smagu avāriju (+ FOTO) 4

Viens cilvēks gājis bojā, divi smagi ievainoti – tāds ir iznākums avārijai netālu no Vācijas pilsētas Bretenas, ko izraisīja divi jaunieši, kas pie stūres bija sēdušies bez vadītāja apliecības. Lasīt vairāk

 

Vecrīga kļuvusi par elektroauto bezmaksas stāvlaukumu (+ VIDEO) 5

Braukšana pa sabiedriskā transporta joslām un bezmaksas stāvvietas Rīgas centrā ir dažas no priekšrocībām, kas vismaz daļai jaunu auto pircēju liek izšķirties par labu elektroauto, kas joprojām ir dārgāki par benzīna un dīzeļa spēkratiem. Lasīt vairāk

 

Nissan Murano sasniedzis ceturto paaudzi (+ FOTO) 2

No jaunākajām vēsmām japāņu krosovers bija izvairījies 10 gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Mazauto izslīd uz rudenīgās šosejas (+ VIDEO) 21

Video autors vērš uzmanību uz to, ka rudens apstākļos riepu faktoram ir arvien lielāka nozīme. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti