Lielākajā daļā Rīgas ielu remontdarbi pabeigti (+ VIDEO) 7

 
LTV Ziņu dienests | 24.oktobris 2024 20:00

Lielākajā daļā Rīgas ielu remontdarbi ir pabeigti un šo sezonu var uzskatīt par izdevušos – tā paveikto novērtējis Rīgas mērs Vilnis Ķirsis. Pašvaldība šogad veica ielu seguma apjomīgu atjaunošanu – plāns bija remontdarbus veikt kopumā vairāk nekā 120 ielās.

 
Visi komentāri
 
650 24.oktobris 2024 21:15
5 0 Atbildēt

Ķ-sis šodien pateica (lohiem,no cita tv e-krāna), ka (izrādās) arī stāvēšana sasstrēgumos "kaut ko" maksājot.Nu tā ne visai noteikti- vai Viņam maksā,vai Lohiem maksā,vai ko.Un ka lūk tie nelieši būvnieki "esot sagrābušies" pārāk daudz (darba) un tapc viss notiekot (vai jau esot Noticis) pārāk lēni.Tāpēc (turpmāk, nākamgad) būšot drusku ātrāk,taču (iespējams krietnāk)Dārgāk.Jā.

12jā jūlijā (jājā) sākāt Ulmaņa lohgatvē- nu tad jau gan jau sassparosieties un līdz kādam 13jam maijam novāksiet no turienes to suudazīmi 50.

Kas interesanti- kad demagogi vēl izmantoja iespēju piepīt klāt reāli notiekošus "darbus", polipolicijas aktivitāte tur bija tāda visai epizodiska.Toties TAGAD, kad visa plašā skrejceļa platumā ir jauns assfalts un pat jau otro nedēļu kā uzkrāsotas baltās līnijas, polipolicijas "interese" par to zīmi 50 tur ir vairākkārt pieaugusi,nu tīri vai neticamos apmēros un visos dien nakts laikos.Viss ķirsītī,nu itin kā pēc Fenš*uja. Jā.

anonimikis 24.oktobris 2024 23:27
0 1 Atbildēt

Ja viss maksās dārgāk, tad kādam par to jau laicīgi jāsamaksā. Un kāpēc lai tie nebūtu Jūrmalas steidzīgie lohi?

650 25.oktobris 2024 1:39
1 0 Atbildēt

Pagapaga.Nesteidzies.Rīgas lohi drīzvien turēs savus hlamus jūrmalā, jo tur neaug ķirši un nav 'maksas stāvvietu".

Sergejs 25.oktobris 2024 14:20
1 0 Atbildēt

Un kāpēc tad lai tur "ķīeģeļus" nesakarināt uz visām 3 joslām, drošības labā?

Tas tam vārdam "steidzīgie"

iJuris 25.oktobris 2024 8:23
10 0 Atbildēt

Par loģisku domāšanu nevienam algai nepieliek, tad nu darbojas tādā kā "pajāt" režīmā.

Tas ka ļāva sagrābties vairāk darbus nekā spēj paveikt aŗi ir Domes vaina par ko kāds būtu jāsoda un nevis atlaižot, bet ar piespiedu darbu, teiksim Ķirsim 10 gadus jātīra ielas par minimālo algu. Skaisti taču būtu?

Ielu remonti tād arī izskatās, sasteigti, pavirši. Ticu ka kvalitāte arī netur līdzi, vai arī knapi pavelk minimālās prasības.

mnde 25.oktobris 2024 12:27
5 0 Atbildēt

mani vairāk interesē mazliet cits aspekts.

Sižetā tiek blatots, ka darbi esot gājuši raiti, pa burzmu gan parādās fakts, ka tik lielam apjomam nebija gatavi...

Tad man ir jautājums:

Kāpēc līgumi tika noslēgti tikai jūnija sākumā, nevis vēlākais marta beigās?

Nu tā, lai var sākt pirmajās ielās frēzēt asfaltu tikko to pieļauj laika apstākļi. Tad daudzos darbus taču (kurš gan to būtu domājis) var saplānot ilgākā periodā un nav vienlaicīgi visur viss jāpārrok, nav jākaujās un jāgaida asfalta piegādes, kā tas izskatījās šogad.

650 25.oktobris 2024 15:49
0 0 Atbildēt

Visigali/ūdenī. Vēl labāk būtu, ja Sniegā. Bet tas, maitatāds, šogad nezko diezko nesnieg.

Jāliek likmes.Vai tuvākajā tradicionālajā rudensziemas peldsezonā slavenajā Ulmaņa lohagatves līkuma iekšmalā darbosies iepriekšējajā 15gadē tik ļoti iecienītais Peldbasseins.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Tesla uztriecas citam auto, lai glābtu cilvēka dzīvību (+ VIDEO) 3

Video autors nav drošs par to, kas izpildīja pēkšņo izvairīšanās manevru - Tesla autopilots vai cilvēks pie stūres. Kā domājat jūs? Lasīt vairāk

 

Dr. Viljams Happers: CO2 pieaugums kopš industrializācijas ir pārāk mazs, lai ietekmētu sasilšanu (+ GRAFIKI) 7

Politisko lēmumu dēļ Eiropā un Latvijā mēs arvien vairāk esam spiesti maksāt par CO2 emisijām. Skaidrosim, kas tas ir un vai vispār uz CO2 pamatojuma ir jēga maksāt? Lasīt vairāk

 

Mēģinot apdzīt kravas auto, avarē divi Bugatti Chiron (+ VIDEO) 5

Avārija notikusi Marokā, ekskluzīvajiem spēkratiem piedaloties organizētā izbraucienā pa Ziemeļāfrikas valsts ceļiem. Lasīt vairāk

 

Pašvaldībā diskutē par iespēju atcelt priekšrocības elektroautomašīnām "Rīgas satiksmes" apsaimniekotajās autostāvvietās 14

Galvaspilsētas domē pašlaik notiek diskusijas par iniciatīvu atcelt priekšrocības elektroautomašīnām SIA "Rīgas satiksme" apsaimniekotajās autostāvvietās, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti