Parka celiņi nelīdzēs - Norvēģijas policija aptur motorizētos zagļus (+ VIDEO) 20

 
iAuto | 12.jūnijs 2020 18:09

Norvēģu policijas ekipāža rīkojas ātri, droši un pārliecinoši, neļaujot motorizētajiem juvelierveikala aplaupītājiem pazust arī tad, kad tie nogriežas uz šaurajiem parka celiņiem.

 
Visi komentāri
 
vot 12.jūnijs 2020 18:49
19 4 Atbildēt

vot, to es saprotu - ar sirpi pa *autiem un gatavs - vārdu sakot, ātra un varbūt nedaudz nežēlīga rīcība, bet mērķis sasniegts - mūsējiem, ko pamācīties

gunbox 13.jūnijs 2020 9:47
2 0 Atbildēt

Ko pamācīties? Varētu padomāt, ka LV policijā strādā vieni taukmūļi. Jebkurai bēgšanai ir likumiski pakārtota rīcību secība. Ja vienkārši bēg no policijas un nav apdraudējis nevienam tiešā veidā dzīvību, tad nav paredzēts šaut. Tobiš nodarījums nav sasniedzis savu kritisko masu. Salīdzinoši nesen vienam šāva uz šosejas Ogrē pat tur, kur pretējā joslā atradās automašīnas. Tā pat kā noteikti dēļ iztērētās naudas priekšnieka villai auto arī negribās sasist, jo nav par ko saremontēt. Bet ķengursitamos LV policijas auto neparedz, kas ir absurds.

Kanibaals 13.jūnijs 2020 10:18
0 0 Atbildēt

Igauņi un leiši arī motopeles sabrauca, tad gan saskrēja aizstāvji nu kā tā var.

iauto.lv/zinas/moto/20...as-pakal-video

iauto.lv/zinas/moto/28...ideo?cview=all

Bija vēl, bet iAuto nav normāla meklētāja

Pļurkt 13.jūnijs 2020 17:41
1 0 Atbildēt

Pastumt no sāniem bēgli vai pārbraukt tam pāri un apstādināt auto VIRS bēgļa ir kardināli atšķirīgas lietas!

Kanibaals 13.jūnijs 2020 21:51
3 0 Atbildēt

Pilnīgi vienalga, abas metodes der un ar to bēgļi lai rēķinās, bēgsi》mirsi.

Pļurkt 12.jūnijs 2020 19:21
11 2 Atbildēt

Vot tā ir reakcija un tā ir KOMANDU atdošana!

Ne tā kā mūsējiem - pusdienu vāķī, pakļauj briesmām SIMTIEM nevainīgu cilvēku, vēl galā LŪDZĀS lai bēgošais noziedznieks apstātos!!!!!

Ko var gribēt ja policijā ņem visus pēdējos musorus (mēslus), kuri pat militārajā dienestā nav bijuši!

Vernons 12.jūnijs 2020 19:53
3 1 Atbildēt

Sabrauca kā spaini! Iedeva ar spārnu pa mopēdu un zemē gan! Negarantēja aizlaišanos!

didzisk 12.jūnijs 2020 22:52
13 0 Atbildēt

Tulkojums:

Rekur viņi ir!

Braukt virsū?

Jā, brauc viņiem virsū!

Svarīgs paziņojums! Svarīgs paz...

(pirms tiltiņa)Uzmanies, trešās personas.

Brauc! Brauc!

Beidz runāt!

Guli mierā! Guli mierā!

Ja aiztiksi tai pistolei, iešaušu tev galvā!

Neaiztiec pistoli!

Šobrīd noziedznieki ir uz apsūdzēto sola Nedre Romerike rajona tiesā.

Kanibaals 13.jūnijs 2020 10:10
0 0 Atbildēt

Normāli apšļāca šos ar karstu tosolu.

WALA 13.jūnijs 2020 12:19
2 0 Atbildēt

Pārliecinoša rīcībā, tas nozīmē ka vīri ir atbilstoši sagatavoti kā fiziski, tā psihologiski, un arī vadīt transportu māk. Pieņem burtiski sekundēs šādus lēmumus kas pat ne katram profesionālim ir pa spēkam !

Kanibaals 14.jūnijs 2020 11:42
0 0 Atbildēt

Paklausoties mūsu likumsargu valodā jau vien skaidrs ka palīgskolas absolventi, no tiem brīnumus negaidi.

imzz 14.jūnijs 2020 11:56
0 0 Atbildēt

Riskanti šādi rīkoties. Parīzē reiz bija liels dumpis , kad viens tumšādainais bija izrāvis sievietei somiņu un bēgot ar skūteri no policijas auto, nositās.

WALA 14.jūnijs 2020 12:51
1 0 Atbildēt

Ir pasaulē problēma ar citas ādas krāsas cilvēkiem, vietām ar pārāk maigi attieksmi un vietām ar nesamērīgi spēkā lietošanu. Taču tajās pašās Āfrikas valstīs tieši tāpat tiek diskriminēti baltie ...

imzz 14.jūnijs 2020 13:17
7 0 Atbildēt

Problēma ar imigrantiem no Tuvajiem Austrumiem un to pēctečiem ir apstāklī, ka viņi savu lojalitāti vispirms attiecina uz savu kopienu vai cilti, nevis valsti.

Un tas viņu kopienai piederīgaisvar būt pēdējais sabiedrības atkritums, tomēr, ja viņš iet bojā konfliktā ar policiju, tad visa "cilts" vai kopiena ir kājās un dumpis iet vaļā ar lozungu "mūsējos aiztikt nedrīkst".

Piemēram, bija neliels dumpis Zviedrijā pirms dažiem gadiem, kad imigrants vicinājās ar mačeti pret policiju un tika nāvīgi ievainots.

Šī dumpja laikā, cita starpā, imigranti nodedzināja speciāli viņu vajadzībām uzbūvētu skolu.

Palaidniex 15.jūnijs 2020 8:15
0 0 Atbildēt

Welkomistu darbību rezultāts...

Daudziem "bēgļism" šķiet labas tās valstis, kuras citas kultūras, citas reliģijas un citu vērtību dēļ ir kļuvušas par iekārojamāku dzīes vietu, kā paša kultūras, reliģijas un vērtību rezultāts, jeb valsts kuru grib pamest un no kuras "jābēg".

Bet šitais vienādojums drusku augstākā un tam prātam neaizsniedzamā līmenī neiet kopā. Ja jau par visui vari cenšas nokļūt tajā labajā valstī, tad nevajag vilkt kā piekabi līdzi to savu kultūru, reliģiju un vērtības, kas to visu sapņu valstī draud nogalināt. Nu nevajag vilkt līdzi savu darbas karoti uz "sasniegto medus mucu".

Kā tur bija par to spļaušanu akā, kurā tik garšīgs šķitis ūdens un no kuras tā gribās/nāksies dzert...

eidis 15.jūnijs 2020 8:38
0 0 Atbildēt

Tie klaidoņi jau ierodas uz ekonomisko stāvokli, ne kultūru.

Un lielākā daļa ētisko, sociālo, administratīvo un daļa kriminālo tiesību izriet no kristīgās ticības kas ir to pirmsākums un nav pašas par sevi saprotamas. Attiecīgi es brīnos, ka kāds sagaida, ka musulmaņi pieturēsies pie šīm vērtībām. Domāju, ka jamos vismaz ir jāinsturē un jāpaņem paraksts pirms ielaiž valstī. Kurss gan pagaršs iznāks

Palaidniex 15.jūnijs 2020 9:38
1 0 Atbildēt

Nekas tur nesanāks - piesauks cilvbēktiesību pārkāpumu, "rasu naidu" un tiesības uz reliģisko brīvību visās tās (arī naida) izpausmēs.

Mani vienmēr ir fascinējis, ka prāva daļa bēgļu mūk nevis uz kulturāli līdzīgām valstīm, bet uz pilnīgi atšķirīgām. Piemēram, kāpēc visi musulmaņi nemuka uz Katāru, AAE un citām ekonomiski turīgām valstīm? Kāpēc jāšķērso Vidusjūra, tā vietā lai paliktu citā, kulturāli līdzīgā Āfrikas valstī?

WALA 16.jūnijs 2020 10:43
0 0 Atbildēt

NU tak atbildi pats zini - viņi tur nebūs nekas - absolūti nulles, un par jebkādiem pārkāpumiem dabūs sodu ka maz neliksies … neviens neauklēsies !

P.S. Bet welcomistiem nav ne vainas, tikai ja reiz aicinat, tad arī padomājat ko darīsit tālāk, un arī skaidri jāparāda ka ar padibenēm te neviens neauklējas, pie primās reizies ar kāju pa dir$u un atpakaļ no kurienes nācis

msh 17.jūnijs 2020 20:25
0 0 Atbildēt

"welcomistiem nav ne vainas" - kāpēc? Valsts ir priekš tās iedzīvotājiem, vai iedzīvotāji priekš valsts?

WALA 30.jūnijs 2020 9:07
0 0 Atbildēt

Ja valsts pamazām.izmirst, tātapat pietiekami ātri "izbeigsies" !

ASV ispar ir vienu vienīgu migrantu zeme, domā ja tādēļ tā kļuvusi vājāka ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 11

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Putas vai rezerves ritenis ? TV Autoziņu eksperiments (+VIDEO) 13

Modernajās vieglajās automašīnas vietas rezerves ritenim itin bieži nemaz nav, jo rats aizņem vietu un ir smags. Tomēr melnajā stundā tas noderētu. Tā uzskata arī Autoriepu Nama direktors Oskars Krampāns, kurš izrāda Autoziņām dažādus rezerves riteņu veidus. Populārākais ir pagaidu jeb mazais rezerves ritenis, tautā saukts par "desu" vai "tableti". Pagaidu rezerves ritenis ir kompromiss starp pilnvērtīgu riepu un vispār neko. Ar tādu drīkst braukt ne tālāk par 80 km un ne ātrāk kā 80 km/h. Pagaidu riepa ir ne vien mazāka, bet arī plānāka. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti