Hyundai sasniedz labāko pārdošanas pusgadu Eiropā 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Hyundai Motor Baltic | 18.jūlijs 2017 14:41

Hyundai Motor automašīnu pārdošana Eiropā turpināja pieaugt arī 2017. gada pirmajos sešos mēnešos.

Saskaņā ar jaunākajiem reģistrācijas datiem, ko publicējusi Eiropas Automobiļu ražotāju asociācija ( ACEA), uzņēmums sasniedzis labus pārdošanas rādītājus - 270921 reģistrācijas 2017. gada pirmajā pusē, kas ir mērāms kā 3.6 % pieaugums, salīdzinot ar to pašu periodu 2016. gadā. Jauno modeļu sastāvs, ieskaitot jaunās paaudzes i30 hečbeku un vagonu, ir veicinājis ilgtspējīgu izaugsmi. Uzņēmums liek lielas cerības arī par nākotni un tās sniegtajām iespējām, jo jau šomēnes tika prezentēti jaunie i30N un i30 Fastback modeļi.

"Pateicoties mūsu jaunajiem modeļiem, kas ir orientēti uz Eiropas tirgu, 2017. gada pirmajā pusē mēs esam sasnieguši vēl vienu lielisku rezultātu," saka Thomas A. Schmid Hyundai Motor Europ galvenais vadītājs. " Īpaši paplašinātais i30 klāsts joprojām būs noteicošais Hyundai Motor stūrakmens ceļā uz vadošo Āzijas auto zīmolu Eiropā".

Salīdzinot ar 2016. gada pirmo pusgadu, Hyundai Motor pārdošanas apjomi Eiropā ir pieauguši. Klientu pieprasījums pēc Hyundai automašīnām ir ievērojami pieaudzis, jo uzņēmums ir atjaunojis un paplašinājis savu modeļu klāstu. Jo īpaši iespaidīgi pārdošanas apjomi novērojami Francijā ( +18%), Spānijā ( +10%) un Polijā ( +17%), kas norāda uz spēcīgo kopējo veiktspēju Eiropā. Apvienotā Karaliste un Vācija joprojām ir galvenie zīmola tirgi Eiropā, turklāt ar vislielāko pārdošanas apjoma skaitlisku pieaugumu, kas attiecīgi ir 4% un 6%.

Hyundai Tucson ir viens no tiem modeļiem, kas turpina paaugstināt savus pārdošanas rezultātus, un, tas ir kļuvis par Hyundai vislabāk, pārdoto jauno modeli Eiropā, jo jau vairāk nekā 250 000 modeļu ir pārdoti kopš tā nonākšanas tirdzniecībā 2015. gadā. Hyundai i10, i20 un i30 joprojām ir novērojami augsti pārdošanas apjomi. Savukārt IONIQ ienākšana tirgū ir bijusi īpaši pamanāma, jo tā ir pasaulē pirmā videi draudzīgā automašīna, kas piedāvā trīs elektrificētas piedziņas vienā virsbūves tipā. Pirmā pusgada laikā Eiropā jau ir pārdotas vairāk nekā 10 000 vienību.

Nākamajos piecos gados Hyundai Motor prezentēs 30 jaunus modeļus un to atjauninājumus, lai palielinātu zīmola klātbūtni attiecīgajos tirgus segmentos saskaņā ar mērķi līdz 2021. gadam kļūt par vadošo Āzijas automobiļu zīmolu Eiropā.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 18.jūlijs 2017 18:44
0 0 Atbildēt

Hyndai izceļas ar augstu uzticamību. Mūsdienās, cilvēkiem tas ir ļoti svarīgi. Samaksājot, piemēram, 40 000 par jaunu Landkruizeru, tad ar aizbraucot zvejot, salūzt un par evakuatoru atdot 2000 eur, vai nomirt ar jaunu avensi kaut kur ceļā, izbaudīt vācu psidoprēmiumu un salūzt kaut kur starp Franciju un Vāciju, vai nopirkt vienkāršu, lētu ar salonu kā no aliexpress, korejieti, bet braukt savu garantijas laiku bez bēdām. Bieži cilvēks izvēlas pēdējo varientu.

i 19.jūlijs 2017 12:54
0 1 Atbildēt

loti uzticams mums darbaa ir vel nav pat 300tukst nobraukti un viss juk un bruuk, 10 gadus vecam korozija ka neturas kopaa, ta ka, ka vieniga iespeja tolmets, tai pasa laika tada pasa vecuma skoda vel loti labaa stavoklii, un nav saubu ka godam kalpos vismaz vel desmit gadus un vel 300tukst,

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 4

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti