"Suzuki Swift" sporta versija gaidāma rudenī 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.jūlijs 2017 7:07

Japānas auto un motociklu ražotājs "Suzuki" parādījis mazauto "Swift Sport" modifikāciju, kas pirmizrādi piedzīvos septembrī gaidāmajā Frankfurtes starptautiskajā autoizstādē.

Tehnisko informāciju "Suzuki" vēl neatklāj, taču, vadoties no iepriekš izskanējušās informācijas, eksperti sliecas domāt, ka 1,6 litru atmosfēriskais 136 Zs (160 Nm) motors tiks nomainīts pret "BoosterJet" 1,4 litru turbo, kas modelī "Suzuki Vitara S" attīsta 140 Zs (220 Nm), ļaujot kļūt par pirmo Swift ar turbo agregātu.

Tie paši eksperti domā, ka kopā ar nelielo svaru, kas izmantojot jaunās platformas priekšrocības varētu būt pat mazāk nekā 900 kg, "Sport" modelis solās būt ne tikai gana nasks ieskrējienā 100 km/h sasniedzot mazāk nekā 9 sekundēs, bet arī nepalikt kaunā pēc maksimālā ātruma parametriem (aptuveni 220 km/h).

"Suzuki Swift Sport" cena Vācijas tirgū varētu būt nepilni 20 000 eiro.

"Suzuki Swift" jaunās paaudzes modelis debitēja šī gada Ženēvas autoizstādē martā. Automašīna izgatavota uz jaunas platformas, kas ļāvis samazināt svaru par 120 kg, tajā pašā laikā pastiepjot riteņu bāzi par 20 mm. Zem mazauto motora pārsega atradās 1,2 litru benzīna dzinējs ar 90 Zs jaudu.

Suzuki Swift Sport iepriekšējās paaudzes modelis

 
Visi komentāri
 
viencexperc 27.jūlijs 2017 8:21
1 2 Atbildēt

Šitie vieglie auto ir ļoti nestabili uz ceļa. Ja vēl būtu zems un ar motoru pa vidu, bet parastais hečbeks uz ceļa kratīsies un lēkās.

juriz 27.jūlijs 2017 8:43
0 0 Atbildēt

Tas sarkanais otrajā bildē ir jaunais, bet standarta versija.

Nez, braucu, ar 2006. gada Swift, nekādu nestabilitāti nejūtu, tieši dēļ zemās masas viegli vadās.

gunbox 27.jūlijs 2017 10:27
0 2 Atbildēt

Neizprotu, kāda jēga ņemt tādu mazauto ar bezjēdzīgiem 140zs par kosmiskiem 20tk. ja ir tajā cenā klasi aukstāki VW Passat, Tiguan, KIA Sportage. Tur pat netālu arī Audi A3 limusine. Cilvēkam, kurš var atļauties pa 20tk. paņemt auto, būs arī 4tk. ko piesviest.

F1 27.jūlijs 2017 10:56
1 1 Atbildēt

tādēļ, ka rietumu pasaulē cilvēks izvēlas preci, pirmkārt vadoties no savām vajadzībām (jauna mašīna nav nekas ārkārtējs)- daudziem šitie mazie sportinieki patīk tādēļ, ka pilsētā tie ir ātri un ņipri - 90.gadu sākumā pats brīnījos, cik Vācijā populāras mazās Opel Corsa un Ford Fiesta, lai gan par to naudu varēja paņemt daudz ko citu, mūsuprāt noderīgāku

gunbox 28.jūlijs 2017 12:34
0 0 Atbildēt

Sapņo? Tev rietumu cilvēks ir kāds elks? Mūsu ceļus ir paredzēts novest līdz austrumu kaimiņa bezceļiem, tātad arī auto jāizvēlas lielāki un masīvāki. Vēl kādi 10 gadi un 50% auto būs iegādāti bezceļnieki.

viencexperc 27.jūlijs 2017 11:16
1 0 Atbildēt

Rietumos tas ir otrais auto ģimenē. Paredzēts braukt pa pilsētu. Viss. Protams, ja jāpērk viens auto, tad tāds neder.

juriz 27.jūlijs 2017 13:13
3 1 Atbildēt

Citur pasaulē tādiem passatiem un tml. ir arī milzīgi nodokļi. Pie mums par to sāk domāt pie pirmās skates, kad jāmaksā nodoklis, arī, kad jāmaina riepas. Tad arī uz tā tipa dārga auto ir kaut kādi ķīnas brīnumi. Toties passat.

Ja arī dzīvo viens (nav ģimene), tad arī neko lielāku nevajag, it sevišķi, ja ikdienā kaut kur uz darbu jādzenās.

Pilsētā ar tādu arī daudz lielākas izredzes kādu stāvvietu atrast.

gunbox 28.jūlijs 2017 12:41
1 0 Atbildēt

Kurš var nolikt rietumos 20tk par jaunu auto, viņam, tavā uztverē milzīgais nodoklis, ir kapeikas un elementārs sadzīves maksājums, tā pat kā tev nopirkt maizi veikalā. Nejauc savu uztveri iekšā pie daudz attīstītāka kultūras domāšanas. Tas ir šeit postpadomju LV visi bomži skrien pēc nepaceļamiem auto un pēc tam nevar saremontēt un tirgo tālāk tādus pašus graustus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti