"Škoda" uzsāk jaunā krosovera "Karoq" ražošanu (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.jūlijs 2017 11:37

No Kvasiny rūpnīcas konveijera nobraucis "Škoda" pirmais kompaktais krosovers "Karoq", kas markas dīleru centros būs pieejams, sākot ar novembri.

"Škoda Karoq", kas čehu kompānijas modeļu gammā nomaina "Yeti", ir 4382 mm garš, 1841 mm plats un 1605 mm augsts. Riteņu bāze 2638 mm (2630 mm pilnpiedziņas versijai), bet bagāžas nodalījuma tilpums 521 – 1630 litri. Visi trīs aizmugures sēdekļi ir atsevišķi pārbīdāmi, regulējami un izņemami pavisam šajā gadījumā atbrīvojot vietu maksimāli iespējamiem 1810 litriem. Klienti varēs izvēlēties kādu no diviem benzīna vai dīzeļa motoriem ar jaudas pārklājumu no 115 līdz 150 Zs. Atkarībā no versijas tos varēs komplektēt arī ar septiņu pakāpju DSG automātisko pārnesumkārbu un pilnpiedziņu.

Vācijas tirgū "Škoda Karoq" vispirms startēs dārgākajās aprīkojuma versijas, sākot ar "Ambition" (no 24 290 eiro), bet "Karoq" bāzes modelis (cena vēl netiek atklāta) kļūs pieejams 2018.gadā. 

Škoda Yeti

 
Visi komentāri
 
650 28.jūlijs 2017 14:10
0 0 Atbildēt

Šeit visu laiku tiek nemitīgi rakstīts un uzbāzīgi atgādināts, ka dīzeļa motori tikšot Aizliegti, ka tie netiks ielaisti pilsētās un ka vispār iekšdedzes dzinējiem ir gals klāt un viss slikti uttt. Volvo tos meeslus neražos jau nupat tūliņ aiznākamgad, ķīnieši uzbrūk,japāņi hibridizējas,tesla izpirkta 10g uz priekšu,arābi naftas vietā tagd tuksnesī kausēs smiltis un pumpēs elektrību un visi visus savus esošos superauto nodos tolmetos un uttt. Škoda, izskatās, par to nav neko ne lasījusi,ne dzirdējusi.Lūdzu izskaidrojiet- diez kāa jutīsies tie, kuri nākamgad iegādāsies šo te šeit reklamēto Škodu priekš "lietošanas-uz-ilgiem-gadiem" ?

056 28.jūlijs 2017 14:23
0 0 Atbildēt

ne jau tikai šeit - piemēram, no šodienas Vācijā vairs nevar piereģistrēt Porsche Cayenne ar V6 TDI motoru (Audi ražojums), kamēr ražotājs "nepāršūs" softu, kas neļaus šmaukties ar izmešu rādītājiem. Problēmu risinās ražotājs "uz sava rēķina"

650 28.jūlijs 2017 15:11
1 0 Atbildēt

Nē nu Tu tak pats zini- poršs un audi un vag-s (tāpat kā Visi Citi ražotātāji;) kļūdījās,bet tgad viņi to kļūudu "nožēlo" un valdības līmenī izsludina (reklāmas?) kampaņu- ka šī problēma tiek risināta un tiks atrisināta.Katrs utains rīgas hakeris ar vecu laptopu padusē smuki visu zina, kā apmānīt TA un TUV un VAg programmatūru, lai rastu iespēju braukt katram tā, kā viņš grib. Abet lūk vw Galv.Managieris bij "vienpersoniski" veicis krāpšanu. Par to, ka vinjš kļūdu atzina, tagd padzīs no darba, taču pec 5g aizkadrā piešķirs šamam Pensiju pāris miljonu gadā "par nopelniem Nācijas labā..." Interesanti būtu uzzināt, cik % no apritē esošajiem lietotājiem "griezīsies" ar "lūgumu" tur kko samazināt un (varbūt) visu to uzgriezt tā, lai tas auto vairs nebrauc vispār.Līdz šim visi visur masveidā griežas pēc "uzlabojumiem" lai vairāk indētu gaisu un ātrāk brauktu, bet tagad pēkšņi viss būs pilnīgi otrādi.Vēl tas Vag-s varētu "atsaukt" to milardu savus "ražojumus", kuri brauc ar izgraizītiem izpūtējiem un "uzsaukt" šiem visiem jaunus oem Dpf-us, ja jau kādam tā tik dikti rūp mūsu planētas Nākotne ;P

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti