iAuto.lv iepazīstas ar jauno "Subaru XV" (+ foto) 2

 
iAuto | 20.septembris 2017 6:01

Japānas autobūves kompānija "Subaru" prezentē krosovera "XV" otrās paaudzes modeli. Tirdzniecībā tas nonāks tuvāk gada beigām un, piemēram, Vācijas tirgū maksās, sākot no 22 980 eiro.

4,47 m garā "Subaru XV" bāzes komplektā būs septiņi gaisa drošības spilveni, klimatkontrole, priekšējo sēdekļu apsilde, gaismu un lietus sensori, audio sistēma ar četriem skaļruņiem un USB, miglas lukturi, riepu spiediena kontrole un vējstikla apsilde logu tīrītāju “miera” stāvokļa zonā.

Otrās paaudzes modelis būs pieejams ar "EyeSight" drošību kompleksu, taču – tikai divās no piecām aprīkojuma komplektācijām tas būs iekļauts jau no rūpnīcas. "EyeSight" apvieno adaptīvo kruīzkontroli, ārkārtas bremzēšanas sistēmu, joslas uzturētāju un vadītāja noguruma noteicēju. Krosovera aprīkojumā būs arī multimediju sistēma ar 6,5 collu displeju un viedtālruņu atbalstu, bet bezceļu ambīcijas jaunais modelis piesaka ar 220 mm klīrensu un simetrisko AWD pilnpiedziņu, ko tagad papildina jaunais "X-Mode" režīms.

"Subaru XV" sagatavoti divi benzīna dzinēji ar 1,6 un 2,0 litru tilpumu un attiecīgi 114 un 156 Zs jaudu. Abi agregāti pieejami ar variatora transmisiju.

Foto: iAuto.lv

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 20.septembris 2017 10:38
0 0 Atbildēt

Njā atkal kaut kas jauns. Bet man tur nekas nesaista. Laikam esmu palicis inerts pret visu šo jauno marketinga spiedienu. Tūlīt būs jaunais Pajero Sport modelis. Galīgi nekas nesaista. Manā uztverē dizaineri mocījušies, mocījušies un tā arī gala rezultātā kaut ko uzcepuši. Tad jau apskatoties Šanhajas auto iztādē jaunos ķīniešu veidojumus ir vismaz kur aci piesiet. Ir kaut kas interesants..

i 20.septembris 2017 11:42
0 0 Atbildēt

jā tā viņš laikam ir auto daizainos iestajusies krīze jau ilgu laiku, pat grūti vienu no otra atšķirt varvtik pēc bļembas , agrāk vismaz japāniem bij savs dizains, tagad visi japāņi korejieši , vācieši ,visi vienādi, laikam vismaz dizaina ziņā grib līdzināties varenajai vācu autobūvei

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 20

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti