"Audi" gatavo 600 Zs jaudīgo "RS7"; prototipa attēli internetā (+ FOTO) 19

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 22.decembris 2017 15:30

Globālajā tīmeklī nonākuši 600 Zs jaudīgā "Audi RS7 Sportback" prototipa attēli, kas uzņemti automobiļa testos auksta klimata apstākļos.

"RS7" ir "Audi A7 Sportback" visjaudīgākā modifikācija, testiem tā izmanto "A7" virsbūvi, taču atšķiras no rūpnīcas ražojuma ar platākām riteņu arkām, ovāliem izplūdes sistēmas uzgaļiem un arī "Lamborghini" konstrukcijā sastopamiem oglekļa šķiedras bremžu mehānismiem.

Kopā ar attēliem publicētajā informācijā norādīts, ka "RS7" saņems aptuveni 600 Zs jaudīgu astoņu cilindru dzinēju ar divām turbīnām, bet, izmantojot "Performance" sporta paketi, motora jauda sasniegs pat 640 Zs.

Agrāk tika ziņots, ka "RS7 Sportback" varētu iegūt arī versiju ar hibrīdiekārtu. Tā tiktu radīta uz 550 Zs motora bāzes un attīstītu kopējo jaudu 710 Zs

Atgādināsim, ka "Audi A7" jaunā paaudze debitēja oktobrī. Tirgū hečbeks nonāks 2018.gada februārī un sākumā būs pieejams ar 340 Zs jaudīgu sešcilindru benzīna motoru. Vācijā tas maksās vismaz 67 800 eiro.

 

 

 
Visi komentāri
 
Conqueror 23.decembris 2017 7:18
2 1 Atbildēt

Porsche panamera brālis

viencexperc 23.decembris 2017 11:47
18 11 Atbildēt

Man gan izskatās pēc a4.

Tā teikt - nav naudas priekš normāla auto, pērc 600zs audi a4 un kaut ko izkod pie luksafora. Krāniņš uzreiz pastiepsies nedaudz garāks. Bet tikai īsu brīdi. Kamēr stāvvietā nenoparkosi blakus 12 citiem a4, a6 80, un tavs auto pazudīs tajā masā.

viencexperc 23.decembris 2017 12:08
17 10 Atbildēt

Ja pavisam godīgi, šis nedaudz atšķiras. No aizmugures pat sataisīja ne tā kā VW. Bet vienalga sūds. Parastajā komplektācijā par 67 000 būs 90.to gadu mazdas līmenī ar tādiem arhaismiem kā manuālā spoguļu regulēšana. Bet par 100 000 jau daudz maz mūsdienīga auto iekšām. Bet dārgāki pa ielām nebrauks. Tā arī būs pāris eksemplāri, kurus žurnaļugi testēs.

y 23.decembris 2017 13:36
13 15 Atbildēt

Rēcīgi palasīt bomža un veca amerikānu auto lietotāja nepamatoto viedokli

Pastāsti mums arī, urš Tevi tā iz*isa, ka tā muldi? Jeb sievu/drodzeni izjāja chalis kurš brauc ar vācu auto, vai kas Tev tur pa novirzēm?

viencexperc 24.decembris 2017 6:51
10 6 Atbildēt

Es informāciju līdzsvaroju. Lai cilvēkiem nav vilšanās salasot visādus žurnaļugu raksteļus.

Citādi VW uztaisa VW ar audi firmas zīmi, aprīko labi, nosauc par prēmiumu un iedot žurnalistiem notestēt. Bet tad paši tirgo divas reizes lētāk, tukšu spaini, ko cilvēki pērk un sauc par prēmiumu, ko salīdzina ar citiem prēmiumiem - bentlijiem, rollsr roisiem un meibahiem. Un pēc tam brīnās - kā tas ir, ka prēmiumam nav pat sēdekļu apsildes un krēsls jāregulē kā 1985.ā gada nissanam?

Tapēc lai nebūtu tādas vilšanās, es rakstu, ka 95% audī, kuri reāli kaut kur braukā, būs desmit gadus vecākas mazdas līmenī. Bet nabagu, vienvietīgajos audī, pat vēl lielāks īpatsvars. Max. nokomplektēti a3, a4, q3, utt eksistē tikai uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi, kuri ceļo no viena testētāja pie cita.

Tā teikt - bezmaksas idiņu mārketings un reklāma. Strādnieku sapnis.

y 24.decembris 2017 8:55
4 7 Atbildēt

Nu redz ir tikai viens mīnus, Tu ar tiem auto neesi braucis, un viss ticamāks nebrauksi, (nu varbut kad bus pavisam veci).Tadel arī saku, ka nesaproti, ko muldi!!

Ir jāsaprot tas, ka vācu auto, kaut sliktāk aprīkots būs krietni labāks par mazdu un ja ari amerikāniem. Tu esi braucis ar mazdu pla?

Es esmu, kā piemērs jaunā mazda seši, tā mašina taču ir drausmīga vis grab cēlu dzird, plastmasa lēta, ā un kādas tehnoloģijas? tu domā kruizi klimas parkingi kameras, apsildes? Tās jau sen vairs nav nekādas musdienu tehnoloģijas, Musdienu tehnoloģijas ir autopiloti, nakts redzamība un tml. Un tagad paskaiti cik mazdām ir šis lietas un cik vw, bmw, audi, MB ir šīs lietas!? Es tev varu no inschapa aptiprinājumu dabūt, ka katrs otrais bmw, kurš iegādāts jauns LV ir ar šādām ekstrām, tikai paši mazākie proporcionāli mazāka skaitā. Tak sen vairs nav tie laiki kad bmw, audi, vw nāca pliki. (pliki parasti ir uznemumu auto, kur tas ir normāli). UN par cenu/komplektāciju runājot - bentlijam, rolsim un tamlīdzigiem auto nav "mazak aprikotu'" versiju - tie ir citas klases auto! Un sorru ir skaidri redzams, ka Tev ir kaut, kādas psiholoģiskas novirzes, ja tu šo visu pats nesaproti!! Turklat cilvēkam kurs var atlauties iegādāties to auto ir pilnigi vienalga, vai cenu nosauc uz reiz 50k, vai vins nokomplekte lidz 50k, un kas mainisies, ja vnk cena bus sakot no 50k? Un? Kādu fignju tad tu izdomasi?

P.s.

Man skiet, ka Tu esi aizkavējies attīstībā kad bija e34 un tml. auto, kopš e60 laikiem, tie auto nak labi aprikoti. Nu teiksim tāds e60 FL būs vismaz 2x baudāmāks par jaunu mazda 6 un tas ir fakts, ja kads uz šo iebilt, tad vai nu viņš nav braucis ar šiem auto, vai arī vinš ir babene, kura vnk neko no auto nejēdz, zinu tādus chaļjus, kuri vnk nejut atskiribu, vini redz gaismiņas un zemu cenu, nopērk hjundai, mazdu un domā ka pārējie auto ir tādi paši tikai dārgāki, vai kā tavā gadījumā sliktāk aprikoti, bet kā jau teicu, vai nu tu neesi braucis ar tiem auto, vai esi babene...

P.s.s

Un vispār nemot vērā Tavu naidu pret to visu, tas variants par sievu un chali ar vācu auto arī izklausās ticams...

viencexperc 24.decembris 2017 18:14
4 1 Atbildēt

varu derēt, ka pats brauc b6. Un tas tevi mierina, ka brauc ar "prēmiumu".

y 25.decembris 2017 21:58
0 0 Atbildēt

Nē braucu ar f10 535. Bet passats ir bijis tikai b5, daudzus gadus atpakaļ.

Un es atškirību no Tevis "neaplieku" auto par kuriem man nav ne jausmas, tā tāda skauģu/ubagu kaite...

viencexperc 24.decembris 2017 18:09
5 1 Atbildēt

Ja man būtu 68 k, kurus gribētu notērēt auto iegādei, es tukšu spaini nepirktu. Es nopirktu kaut ko labi aprīkotu, nevis passatu ar biezāku izolāciju. Bet ja man būtu 100k eiro, kurus gribētu notērēt priekš auto, es arī nepirktu audi, jo tas ir īsts tautas klases auto. Nopirksi par 100 k bet būsi tāds pats kā, teiksim, santehniķis vasīlijs. Jo viņam ir cits audi, kurš maksā par nulli mazāk, bet izskatās tāds pats kā tavējais. Par to ir arī šis stāsts.

Kāpēc nav rolls rojsu nabagiem ( tautai)? Vai kāpēc rolex netaisa modeli par 500 eiro cilvēkiem, kuri grib roleksu, bet nav tik daudz naudas? Vai apģērbu-aksesuāru ražotājs louis vuitton netirgo savu produkciju maksimā vai izpārdošanā?

Jo tie ir īsti prēmiumi un brendi , kuriem rūp sava reputācija.

Audi tas ir strādnieku un kolhoznieku prēmiums. Luksus VW.

Un izlasi vēlreiz ko es rakstīju iepriekš. Laikam nesaprati. Jā, man interseē cik procenti jaunie a4 ir ar to tevis minēto autopilotu?

y 25.decembris 2017 22:17
0 0 Atbildēt

Nu Tu vel skaidrāk parādīji, ka Tev ar to galvi''nu kaut, kas nav tā, kurš Tevi tā apcēlis, skolā kādreiz, tavu mūzu nocēla kāds ar labu auto, kas par lietu?

Tu savus izteicienus argumentē, kā "galvenais lai citi redz, ka izkatas glauni". Nu tācu cilvēk mīļais auto galvenokārt ir jāpatik pašam braucējam. No tevis nepārtraukti veļas ārā tāda lēta skaudība. Nu un, ka santehniķim ir labs auto, vaitad viņš nav cilvēks? Paziņa arī savam tēvam nopirka c klases mersīti, (tēvs metinātājs), nu protams darbā daudzi ar skaudīgu aci aprunā, kur tad naudu dabujis, un daži pat saka oi "c" klase jau meitenēm, tikai "s" klase ir mersis, a paši braukā ar veciem vw, audi unt tml.

Rolsroys ir citas klases auto, to nepērk, lai vienkāŗsi pārvietotos, tas ir statuss, Tu tagad gribi teikt, ka visiem jāpērk nekvalitatīvi amerikāni(arī kvalitatīvi), vai rolsroisi? Kuri ier tie tavuprāt labie auto - nosauc kaut trīs!!!

Nezinu, kas ir tava patiesā problēma, bet Tu runā klajas muļķības.

Protams atvaino, ja esi invalīds vai, kā tamlīdzīgi, tad savus uzbraucienus ņemu atpakāl, bet tas nemainas faktu, ka Tu runā muļķības.

qwert 24.decembris 2017 20:50
3 1 Atbildēt

Eh.Ko tur ar slimien (diez fiziski vai morāli) strīdēties. Wanabee experc jau vienmēr un visur ir experc. Kan jau pensis kāds, kuram visi besī, viss slikti, visi lohi. Vienīgā vieta, kur var ied1rst ir te . Un simpt punkti, ka pensis, jo lerkšķ, sā sabojāta plate. Jau gada garumā maļ vienu u to pašu par A4. Vantāzija = NULLE

GTD2 23.decembris 2017 21:05
6 0 Atbildēt

Nezin kur dizenais experts redzejis a4 a6 vai 80 modelus hecbeka versijaa

y 24.decembris 2017 9:02
6 1 Atbildēt

Tur jau tā lieta, ka viņš redz tos auto, bet braucis ar tiem nav, tā'del aizkavējies savā mazdu/amerikānu auto attistībā.

Vienkārši rūgta dzīves pieredze - iegrābies uz vācu auto, tad ieraudzījis ka amerikāni ir vairāk pogu un ādas salons, iķēris tad amerikānu un nu neko brauc un jūtas kruts, jo ne visiem golfiem ir ādas saloni. Vispār pēc tā, ko viņš raksta izklausas, ka viņš ir vientuļš cilvēks, vai arī draugi nav no tiem turīgākajiem, jo pretējā gadījumā to stāstu par slikti aprīkotiem auto viņš paturētu pie sevis. Esmu dzīvē tādus saticis, nu nenormālākie muldoņas, ar viņiem pat nav jēgas diskutēt, tur tajā paurītī kaut, kas pamatīgi uz īso sagājis, nu jā, vel variants, ka sievu paņēma, kāds kurš brauc ar vācu auto, hvz.

Burnits 24.decembris 2017 10:54
4 0 Atbildēt

Būtu tev nauda pats tādu pirktu un baudītu uzrāvienu tripos pa vācu autobāņiem.

Ir tāda pasaka par Lapsu un Vārnu. Lapsa pieet pie ķiršu koka kur sēž vārna un prasa, lai nomet kādu ķirsi, bet Vārna visus ķiršus grib atstāt sev un neko nenomet. Lapsa nomurmina ''nu nevajag arī, jo tie ķirši gan jau tāpat ir skābi ''

man 23.decembris 2017 16:20
7 4 Atbildēt

nereāli skaists auto

Reālists 24.decembris 2017 23:50
0 1 Atbildēt

Ja nav ko komentēt, tad nekomentējiet. Jūsu tukšais viedoklis tāpat nevienam neinteresē. Pāris puišeļi salasījušies vienuviet, lai tiešām censtos pamērīties ar krāniņiem.

Y 25.decembris 2017 1:35
0 0 Atbildēt

Puišeli, haa - "reālists".

Tev tā pierīte nu dikti šaura...

qwerty 25.decembris 2017 8:34
2 0 Atbildēt

U viencexperc BEIDZOT ir atklājis patiesību uzrakstot "... ja man būtu 100k ". Tātad nav un jābrauc vien ar kaut ko lētu

Chankaishi 25.decembris 2017 8:53
1 0 Atbildēt

Gliita mashiina. Bet varu piekrist vienceksperts teiktajam, ka 600z.s. modelis ir tikai reklaamai, lielaakoties. Gonkaas ar to govi nebrauks, par smagu, un 340 zirgi ir pilniigi pietiekami uz jebkura baanja.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti