Jaunais G-klases apvidnieks pieveic Schöckl kalnu ceļu Austrijā (+ VIDEO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.janvāris 2018 14:34

Mercedes-Benz G-klases jaunās paaudzes modelis pieveic 5,6 km garo un īpaši sarežģīto Schöckl kalnu ceļu Austrijas pilsētas Grācas tuvumā.

Lai to pieveiktu, brīžiem jāpārvar pat 60 procentu kāpums un jānoturās 40 procentu slīpumā.

Jaunajam modelim, kas ekstrēmo pārbaudījumu veic testu prototipa statusā, palīdz jaunākās tehnoloģijas, tostarp pazeminošo pārnesumu rinda, smagiem bezceļiem paredzētais G-Mode režīms un video kameras (360 grādu apkārtskata, atpakaļskata un vēl trīs citas), kas nodrošina skatu "no putna lidojuma", ļaujot saskatīt arī šķēršļus zem logu līnijas vai tieši pirms riteņiem.

Elektroniski iezīmētās palīglīnijas norāda automobiļa platumu un ceļu, bet "Offroad" monitorā vadītājs var nolasīt tādus datus kā augstums, slīpums, kompass, riteņu pagrieziena leņķis, diferenciāļu darbība utt.

Vairāk par jauno modeli var lasīt te: 

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 6.janvāris 2018 16:27
15 0 Atbildēt

Viss jau labi, bet ja jau tas ceļš eksistē, tad pa to kaut kas brauc. Un ja jau cilvēki šo ceļu var veikt ar daudz vecākiem aparātiem, tad jautājums - nafigam bija jātērājas un jāliek visādas kameras un citas lietas?

dodge 6.janvāris 2018 16:44
2 20 Atbildēt

Tādēļ, ka ar šito nav kauns iebraukt pilsētā, kā tas ir eskalādes braucējiem. Tie nevar ne kalnā uzbraukt, ne Vecrīgā iegriezt.

Ulass 7.janvāris 2018 7:42
3 0 Atbildēt

Es šitam ar savu subāru liek iekšās, ka smird...

viencexperc 7.janvāris 2018 9:03
6 0 Atbildēt

Un domā, ka tāpēc pimpītis pastiepās garāks? Nabadziņš.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti