Automašīnai ietriecoties pūlī, Vācijā zaudējuši dzīvību vairāki cilvēki 1

 

Foto: Ekrānšāviņš no Google.com

Nozare.lv | 7.aprīlis 2018 19:11

Vairāki cilvēki sestdien zaudējuši dzīvību un aptuveni 30 ievainoti, automašīnai ietriecoties gājēju pūlī Minsteres pilsētā Vācijas rietumos, paziņojusi policija.

Autovadītājs tūlīt pēc tam nošāvies. Kā paziņojusi policija, automašīnā atrasts "aizdomīgs priekšmets", un pašlaik tiek noskaidrots, vai tas ir bīstams.

Seši cietušie guvuši nopietnus ievainojumus.

Policija norobežojusi lielu daļu vecpilsētas un aicinājusi cilvēkus doties projām, lai ļautu izmeklētājiem strādāt, un arī neizplatīt baumas un nepārbaudītus pieņēmumus par notikušo.

Sociālajos tīklos ievietotajās fotogrāfijās redzamas izmētātas un sašķaidītas āra kafejnīcas mēbeles.

Ap to laiku, kad šis incidents notika, Minsteres centrā jau atradās prāvi policijas spēki, lai gādātu par kārtību tur gaidāmās kurdu demonstrācijas laikā. Šobrīd nav skaidrs, vai pastāv kāda saistība starp traģisko incidentu un paredzēto demonstrāciju.

Kā tikmēr vēsta laikraksts "Sueddeutsche Zeitung", varas iestādes uzskata, ka notikušais nav bijis terora uzbrukums. Pēc šīm ziņām, autofurgona šoferis bijis vidēja vecuma vācietis ar psiholoģiska rakstura problēmām.
Vienlaikus izskanējušas baumas, ka automašīnā atradušies vēl divi cilvēki, kas no notikuma vietas aizbēguši, bet policijas pārstāvis norādījis, ka šī informācija nav apstiprināta un pašlaik tiek pārbaudīta.

Restorāna darbinieki savukārt stāsta, ka izdzirduši ārpusē skaļu troksni un steigā pametuši telpas, bet neko no paša incidenta nav redzējuši.

Minsteres mērs Markuss Lēve paziņojis, ka notikušā iemesli vēl nav skaidri.

Vācijas kancleres Angelas Merkeles pārstāve Ulrike Demmere tviterī izteikusi dziļu līdzjūtību upuru tuviniekiem.

Tieslietu ministre Katarina Bārlija pateikusies operatīvajiem dienestiem par darbu un norādījusi, ka jādara viss, lai noskaidrotu notikušā iemeslus.

Minsterē atrodas viena no piecām lielākajām Vācijas universitātēm, kas tiek uzskatīta par svarīgu intelektuālās dzīves centru. Pilsētā, kurā ir 300 000 iedzīvotāju, mācās aptuveni 50 000 studentu.

 
Visi komentāri
 
iAutolv 7.aprīlis 2018 19:17
0 0 Atbildēt

Vācu mediji ziņo par vismaz četriem bojāgājušajiem

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti