Igaunijas autotirdzniecības portāls AUTO.RIA.com iegūst 6. vietu pasaulē apmeklējumu ziņā 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Linda Miltiņa | 12.aprīlis 2018 12:25

Apmeklējuma ziņā 6. vietu pasaulē sasniedzis autotirdzniecības portāls AUTO.RIA.com, kas darbojas Igaunijā, bet sniedz pakalpojumus Ukrainas tirgū, liecina digitālo datu analīzes kompānijas "SimilarWeb" apkopotā informācija.

„SimilarWeb" apmeklētāko portālu rangā citā kategorijā - „bizness un industrija / biznesa pakalpojumi" iekļuvis arī Latvijas sludinājumu portāls ss.com, ieņemot šīs kategorijas reitinga astoto vietu.

"Autoportāls AUTO.RIA.com pieder kompānijai "RIA.com Marketplaces", kas savu uzņēmējdarbību vada no Igaunijas, bet kas ir vērsta uz Ukrainas tirgu. Pēdējā pusgada laikā šis portāls ir apmeklēts 142 miljonus reižu jeb vidēji 780 000 reižu dienā. Ja ņem vērā arī mājaslapas mobilās lietotnes versiju, tad apmeklējumi ir divas reizes vairāk, proti – apmēram 280 miljoni. Ar šādiem rādītājiem portāls pārliecinoši ieņem godpilno vietu pasaules web vietņu sešniekā popularitātes ziņā un ir autoportāls nr. 1 Ukrainā. Esam aplēsuši, ka pateicoties AUTO.RIA.com, katru dienu tiek pārdotas vismaz 1400 automašīnas. Ukrainā dzīvo aptuveni 42 miljoni cilvēku, un mājaslapu apmeklē katrs otrais valsts iedzīvotājs," saka AUTO.RIA.com pārstāvis Artjoms Umaņecs.

Pasaules sešu lielāko autotirdzniecības mājaslapu reitings:

1. autohome.com.cn – iecienītākais portāls Ķīnā un visā pasaulē, kas pieder kompānijai "Autohome". Pēdējos sešos mēnešos lietotāji to apmeklējuši 875 miljonus reižu, kas vidēji ir gandrīz pieci miljoni dienā.

2. drom.ru – šī Krievijas mājaslapa pēdējā pusgadā ir apmeklēta gandrīz 646 miljonus reižu, tātad vidēji 3,5 miljonus reižu katru dienu.

3. mobile.de – šis ir Vācijas autotirdzniecības portāls, kas pēdējā pusgada laikā apmeklēts 372 miljonus reižu jeb vidēji nedaudz vairāk par 2 miljoniem reižu ik dienu.

4. autotrader.co.uk – saraksta 4. vietā nokļuvis interneta projekts no Lielbritānijas. Autoportāls pēdējos sešos mēnešos apmeklēts 192 miljonus reižu, kas vidēji ir vairāk nekā miljons vizīšu dienā. Tai pašā laikā jāņem vērā, ka šai valstī dzīvo mazliet vairāk par 60 miljoniem cilvēku.

5. autotrader.com – ASV lielākā autotirdzniecības mājaslapa. Pēdējos sešos mēnešos to apmeklējuši 183 miljonus reižu, tātad vidēji – miljons lietotāju dienā.

6. AUTO.RIA.com – uz Ukrainas tirgu vērsts Igaunijas uzņēmuma "RIA.com Marketplaces" projekts. Pēdējā pusgadā lietotāji portālu apmeklējuši 142 miljonus reižu jeb vidēji 780 000 dienā.

Igaunijas kompānija "RIA.com Marketplaces" Ukrainā vada ne tikai lielāko interneta auto tirdzniecības vietni, bet arī lielāko interneta nekustamā īpašuma tirdzniecības portālu (DOM.RIA.com).

 
Visi komentāri
 
as 13.aprīlis 2018 10:06
0 0 Atbildēt

Rietumeiropā taču bija vēl rinda citu bez mobile de, neatceros precīzi nosuakumus, bet brīnbos, ka tie nav iekļuvuši topā

Jā gan 13.aprīlis 2018 14:27
0 0 Atbildēt

Izskatās pēc Fake news - Vācijā ir arī autouncle.de; autoscout24.de, gan jau, ka arī citi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti