Elektriskais Maybach – pa pusei limuzīns, pa pusei krosovers (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAutolv | 24.aprīlis 2018 14:18

Mercedes-Maybach atklājis detaļas par konceptuālo krosoveru Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, kas gaida savu pirmizrādi Pekinas autoizstādē.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury ir 5260 mm garš, 2110 mm plats un 1764 mm augsts. Automobilis apgādāts ar četriem elektromotoriem, kas rada kopējo jaudu 750 ZS, bet zem grīdas iebūvētais 80 kilovatstundu akumulatoru bloks  nodrošina līdz pat 500 km garu distanci. Koncepts atbalsta bezvadu un arī ātras darbības uzlādi, tādēļ strāvas krājumus 100 kilometriem var atjaunot uzkavējoties uzlādes punktā vien piecas minūtes. 

Automobiļa dizains izstrādāts virtuālajā vidē, bet salons iekārtots Mercedes greznāko modeļu stilā, izmantojot ebenkoku, baltu ādu, hromu un rozā zelta detaļas, kas kopā ar S-klases elektriski regulējamiem un ar masāžas funkciju apgādātajiem aizmugures sēdekļiem, daudzkrāsaino komforta apgaismojumu un viduskonsolē iebūvēto Ķīnas tējas servīzi, rada šeiha pilij līdzīgu atmosfēru un komforta līmeni.

No eksterjera elementiem jāatzīmē riteņu diski turbīnu dizainā, hromētie sliekšņi, divdaļīgais aizmugures stikls un stilistiskā līnija, kas stiepjas pāri jumtam un motora pārsegam.

Priekšējo pasažieru rīcībā ir divi 12,3 collu ekrāni un balss vadības sistēma, kas pielāgojas lietotāja balsij un apveltīta ar spēju mācīties.

Pasažieri var izmantot vairākas relaksācijas programmas, kas atkarībā no izvēlētās tēmas izmaina salona apgaismojumu, muzikālo pavadījumu, smaržu un masāžas programmu, bet automobiļa elektronika var sinhronizēties ar viedtālruņa kalendāru un patstāvīgi nospraust maršrutu līdz galamērķim.

 

 
Visi komentāri
 
Artūrs 24.aprīlis 2018 15:18
2 0 Atbildēt

No iekšpuses viss glauni, bet nu no ārpuses - pakaļpuse nu reti neglīta!

nu, nu 24.aprīlis 2018 15:22
1 0 Atbildēt

tas uz bildītes, bet dzīvē noteikti labāk izskatās - 5,3 m ir gana iespaidīga būda

iciks 24.aprīlis 2018 21:13
1 0 Atbildēt

Šo nu gan es nesaprotu. Man visi Rolls Royce, Maybach, Lamborghini u.c. ir asociējušies ar limuzīniem vai sporta autiņiem, kas nu kurā gadījumā, bet tagad visi panesušies cept šos bulciniekus.

Lai man piedod tie dizaineri, bet šis jau izskatās vēl šausmīgāk par Teslas bulcinieku.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti