Ciemos uz Londonu - 81 gadu veca pensionāre nobrauc 12 000 km ar 20-gadīgu Toyotu (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.jūlijs 2018 7:13

81 gadu vecā DĀR iedzīvotāja Džūlija Albu ar savu 20 gadus veco Toyota Corolla nobraukusi 12 070 kilometrus no Keiptaunas līdz Londonai.

Uz šādu ceļojumu uzņēmīgo pensionāri pamudinājusi diskusija vietējā radiostacijā, kur tikuši apspriesti kāda pazīstama uzņēmēja izdevumi, ko tas izlicis par savu automobili. Džūlija iesaistījusies sarunā un pavēstījusi, ka viņai un viņas auto par abiem ir 100 gadu, viņi esot lieliskā formā un pat plānojot ceļojumu uz Londonu.  

Pēc tam, kad pensionārei sāka zvanīt draugi, atkāpšanās ceļa vairs nebija.

Pirms brauciena automašīna tika rūpīgi pārbaudīta un sagatavota – nomainītas visas bukses, uzmontētas jaunas riepas, mazliet pacelta piekare un izieta pilna tehniskā apskate.

Intervijā Toyota britu ofisam Džūlija paziņojusi, ka viņas automašīna ir labākā pasaulē un viņa no tās nevēlas šķirties. Ceļojums noritējis veiksmīgi un vienīgā problēma, kas atgadījās 12 tūkstošus garajā maršrutā – atskrūvējies ritenis Ugandā.

Pārlūkojot internetu, nākas secināt, ka šis nav vienīgais ņiprās kundzes ceļojums ar daudz ko pieredzējušo Toyota – piemēram, 2017.gadā viņa aizbraukusi no Keiptaunas līdz Kairai.  

 

 

 
Visi komentāri
 
ro 5.jūlijs 2018 7:20
0 0 Atbildēt

That's the spirit!

Hmm 5.jūlijs 2018 11:08
3 1 Atbildēt

Fake - mātuks pieradis ceļot - brauc ne pirmo reizi un Toyota visu apmaksā

uh 5.jūlijs 2018 14:34
0 0 Atbildēt

būtu interesanti zināt kāds bija maršruts. Kaut kur netflixā sekoju līdzi kaut kādam raidījumam, kur bariņš jauniešu ar šrotiem brauca no Vācijas uz DĀR, viss pasākums izjuka, jo netika cauri/garām Angolai vīzu problēmu dēļ

Conqueror 6.jūlijs 2018 15:46
0 0 Atbildēt

Kaut man būtu tāda vecmāmiņa

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti