Pininfarina 2000 Zs elektroauto – jauni attēli un informācija (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.jūlijs 2018 7:01

Itālijas automobiļu dizaina un virsbūvju ražošanas kompānija Pininfarina publicējusi jaunus topošā 2000 Zs jaudīgā elektroauto PFO attēlus un paziņojusi, ka koncepta modeli parādīs jau nākammēnes.

Pininfarina superauto top sadarbībā ar horvātu kompāniju Rimec, kam īpaši jaudīgu elektromobiļu ražošanā ir vairāku gadu pieredze.

Zināms, ka elektriskā kupeja iegūs Formula E sacīkšu tehnoloģijas ar kurām padalīsies indiešu koncerns Mahindra un būs apveltīta ar iespaidīgiem dinamiskajiem rādītājiem.

Neoficiāla informācija liecina, ka 100 km/h 2000 kg smagais un ar 2000 Zs jaudīgu elektrisko spēka iekārtu komplektētais automobilis varēs sasniegt nepilnās divās sekundēs, bet strāvas krājumu pietiks aptuveni 500 kilometriem.

Pininfarina varenauto koncepta modelis tiks parādīts speciāli sarīkotā pasākumā šā gada augustā, bet sērijveida versija būs gatava nākamgad. Sagaidāms, ka 2000 Zs jaudīgās elektriskās kupejas cena būs aptuveni 2 miljoni eiro.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 14.jūlijs 2018 8:40
6 5 Atbildēt

Lūk, ko nozīmē, kad dažādu valstu kompānijas sadarbojas. Indiešu, horvātu tehnoloģijas ar itāļu dizainu.

Kad viena mazattīstīta agrāra republika vārās savā sulā, sanāk tikai tādas lietas:

Kas būs vēl pēc desmit gadiem? Kaut kam būs aeromobīļi, bet kaut kam - kartupeļi, krimas tilts un revolūcija.

Conqueror 14.jūlijs 2018 9:37
4 0 Atbildēt

Bet or arī otra puse - cilvēks parastais fiziski nav spējīgs izturēt tādu paātrinājumu un bremzēšanu. Tātad ir jāpiedāvā komplektā fiziskās formas uzlabošanas kurss.

iciks 15.jūlijs 2018 19:57
3 0 Atbildēt

Tak regulāri uzpeld info par visādiem superkāriem, kas nu tik varēs būt ar 700, 900, 1500 vai 2000 ZS jaudu, kam aķīši turēs 400, 900 vai 1500 km u.t.t., vien kaut kā pēcāk neizdodas dzirdēt, ka šāds auto reāli būtu tapis un sērijveidā ražots.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti