Aizlaistā garāžā atrod vērtīgu Shelby sporta auto 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.jūlijs 2018 7:49

Programmas The Barn Find Hunter vadītājs Toms Kotters Floridas štatā, ASV, kādas fermas teritorijā, ar nevajadzīgām mantām piekrautā garāžā atradis vērtīgu 1970.gada Shelby Mustang GT500 kabrioletu.

Tā ir īpaši reta automašīna, kas savulaik izlaista vien 335 eksemplāru lielā skaitā un tiek augsti vērtēta amerikāņu muskuļauto kolekcionāru aprindās.

Mustanga īpašnieks Riks Lakhards pastāstījis, ka auto nolikts garāžā jau pirms diviem gadiem sakarā ar līdzekļu trūkumu un par kabrioleta restaurēšanu un braukšanu nevarējis būt ne runas. Tiesa, pirms tam gan īpašnieks paguvis pilnībā atjaunot oriģinālo motoru.

Shelby Mustang GT500 motortelpā atrodas 7,0 litru 428 Cobra Jet V8 agregāts ar 360 Zs (570 Nm) jaudu. 60.gados šādus motorus uzstādīja policijas patruļauto un Stock un Super Stock kategorijas dragsteriem.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 26.jūlijs 2018 8:06
12 2 Atbildēt

Kā varēja "atrast", ja īpašnieks pirms diviem gadiem to tur nolika un pats par to zināja?

Precīzāks formulējums būtu - "ieraudzīja".

viencexperc 26.jūlijs 2018 8:08
0 2 Atbildēt

cita lieta - " Programmas The Barn Find Hunter vadītājs Toms Kotters Floridas štatā, ASV, kādas fermas teritorijā, ar nevajadzīgām mantām piekrautā garāžā IERAUDZĪJIS vērtīgu 1970.gada Shelby Mustang GT500 kabrioletu."

sex-perts 26.jūlijs 2018 10:06
6 1 Atbildēt

tas ir īpašs raidījums un speciāla komanda, kas ar to nodarbojas, varbūt īstais vārds būtu "atklājis"? vai UZZINĀJIS, ka tur tiek glabāts?

TELE2 26.jūlijs 2018 13:07
2 4 Atbildēt

Hey vecīt, kur tu biji pazudis?

Kadel neatbildi uz maniem zvaniem?

Starpcitu es esmu atradis mums jaunu draudzinu “bumeri”, vinam esit tā pati mazā krānina problēma, kas mums abiem. Tikai vina alusvederins ir nedaudz lielaks par tavejo, vins saka ka beidzot esot gatavs palielinat to darbarīku, jo kopš bernibas vins to ir redzejis tikai spogulī.

Nu kā tad būs, varbut sovakar visi satiekamies un izrunājam šo visu? Negribās šeit neko baigi rakstīt

Conqueror 27.jūlijs 2018 12:46
0 0 Atbildēt

Interesanti

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti