Papildinājums BMW M divīzijai - sestdien prezentēti jaunie BMW X3 M un X4 M (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.septembris 2018 12:46

DTM sacīkšu nedēļas nogalē prezentēti krosoveru X3 un X4 jaudīgie modeļi, kas jau tradicionāli iegūst piederību M divīzijai.

DTM sacīkšu nedēļas nogalē BMW nodemonstrējis krosoveru X3 M un X4 M pirmssērijas modeļus, liekot tiem savas labākās īpašības izrādīt arī slavenajā Nirburgringas trasē.

No parastajiem X3 un X4 atšķiras ar aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, lielākiem gaisa pievadiem priekšējā bamperī, četriem izplūdes sistēmas izvadiem, M diferenciāli un M xDrive pilnpiedziņas sistēmu, kas debitēja līdz ar M5 sedana jaunās paaudzes modeli.  

Pieejamā informācija liecina, ka BMW X3 M un X4 M tiks aprīkoti ar twin-turbo sešcilindru dzinēju – pašreizējā M4 agregāta modernizēto versiju. Dzinēja jauda būs 456 Zs, bet kopā ar Competition Package, kas šiem modeļiem tiek piedāvāta pirmoreiz – 482 Zs.

Patlaban X3 jaudīgākā versija ir modifikācija M40i ar 360 Zs (500 Nm) sešcilindru motoru, kas 100 km/h sasniedz 4,8 sekundēs. Maksimālais ātrums 250 km/h – elektroniski ierobežots.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 10.septembris 2018 13:21
29 16 Atbildēt

Izrādīt jau izrādīja, bet rezultātus neparādīja... Ja jau m4 ir 46.ajā vietā, tad šie būs vēl zemāk, jo aerodinamika sliktāka. Es domāju, ka aiz VW, škodas, SEATA, audi, Renault, Citroena, ford un toyotas...

usaexperc 10.septembris 2018 14:59
22 19 Atbildēt

Ielu gonkām kāreiz. Konkurentu nebūs daudz. A trasēm pokuj, tā nav mērķauditorija. Un arī tur konkurentiem vismaz 2 gadus būs jābūvē auto un jākačā muskulis vai kā tur tam dodžam gāja. Tas dodžš vispār TA izgāja?

bumeris 10.septembris 2018 22:32
7 1 Atbildēt

Pareizi.

Man arī patīk kosties ielu gonkās. Tajās ir cerība kaut ko izkost, ja brauc pa trotuāru vai sarkano... pretējā gadījumā nākas sarkt no kauna, vai tēlot, ka Būmeris salūza..

bumeris 10.septembris 2018 22:53
16 1 Atbildēt

Man patīk, ka jaunie BMW ir ļoti moderni. Viņi iet līdzi laikam, ne tā kā amīšu mēsli. Auto priekšā, tie abi dibenvaigi, arī ar laiku mainās, atbilstoši tendencēm. Ja 90 gados bija daudz tievu, nokačātu veču,ar kvadrātainiem dibeniem, tad BMW priekšā bija kvadrātaini kvadrāti. Tagad, pamazām notiek aptaukošanās, tāpēc abi dibenvaigi BMW priekšā jau kļūst izstiepti. Bet I sērija jau parāda nākotni - plakanus, resnus dupšus.

msh 11.septembris 2018 18:44
1 0 Atbildēt

Ja BMW uztaisītu X4,5M, ar izņemtiem kādiem 10 centimetriem purna augstuma, sedana formas virsbūvi, mešalkas opciju un iespēju izķeksēt ārā visas nevajadzīgās palīgsistēmas, nu vai vismaz ielikt pogu, ar kuru varētu tās visas atrubīt - sanāktu mūsdienīgs bet lietojams M3...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti