Kia ProCeed – 204 Zs un Shooting Brake virsbūve (+ FOTO) 3

 
iAuto | 14.septembris 2018 6:14

Dienvidkorejas kompānija Kia atklājusi attēlus un tehnisko informāciju par trešās paaudzes kompaktklases modeļa Ceed sportisko modifikāciju ProCeed.

ProCeed, kas oktobra sākumā stāsies Parīzes autoizstādes apmeklētāju priekšā, izstrādāts Kia Eiropas dizaina centrā un ieturēts stilā, kas tika izmantots 2017.gada Frankfurtes autoizstādē parādītajam konceptam.

Agrāk nosaukums ProCeed tika izmantots modeļa trīsdurvju versijai, kas tika svītrota līdz ar paaudžu maiņu.

No standarta Ceed jaunais modelis ProCeed atšķiras ar slīpu jumta līniju, kas pāriet uz bagāžnieka durvīm, savādāku aizmugures daļas noformējumu un gabarītiem. ProCeed ir 4605 mm garš, kas to padara nedaudz garāku par Ceed Sportswagon universālu, 43 mm zemāks par to un apveltīts ar 5 mm zemāku klīrensu. Riteņu bāze abiem vienāda, bet bagāžas nodalījuma tilpums ir 594 litri – par 31 litru mazāks.

ProCeed dzinēju paletē ir 1,0 litru 120 Zs (172 Nm) un 1,4 litru 140 Zs (242 Nm) T-GDi benzīna agregāti, 1,6 litru 136 Zs (280 Nm) dīzelis un 1,6 litru 204 Zs (265 Nm) benzīna turbo motors, kas pienākas topversijai GT.

Visi agregāti darbojas pārī ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu vai septiņu pakāpju divsajūgu automātisko pārnesumkārbu

ProCeed aprīkojumā būs multimediju sistēma ar sešu, septiņu vai astoņu collu ekrānu, JBL premium audio sistēma, bezatslēgas piekļuves sistēma un starta sistēma, bagāžnieka durvju automātika, vējstikla apsilde, priekšējo un aizmugures sēdekļu apsilde, viedtālruņa bezvadu uzlāde.

Elektronisko palīgu klāstā adaptīvā kruīzkontrole, joslas uzturēšanas sistēma, kas darbojas diapazonā no 0 līdz 180 km/h, parkošanās palīgs, automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma un elektroniskā stabilitātes sistēma ar vilkmes vektorēšanas kontroli.

Kia ProCeed tirdzniecība Eiropā sāksies 2019.gada pirmajā ceturksnī.

 

 
Visi komentāri
 
VWfans 14.septembris 2018 18:05
3 1 Atbildēt

Ļoti glīts.

msh 15.septembris 2018 21:33
0 0 Atbildēt

Ja jau sportiskā modifikācija, tad no motoru saraksta vajag izņemt nemotorus - abus vājākos benznniekus, un ķīseli arī kaut ko niknāku ielikt.

Conqueror 16.septembris 2018 8:39
0 0 Atbildēt

Izskatās pēc saplacināta x6

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti