Aurus dīleris sāk pieņemt pasūtījumus krievu luksusa sedana Senat iegādei 5

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 20.decembris 2018 14:18

Viens no Aurus markas dīleriem uzsācis pieteikumu pieņemšanu no klientiem, kas vēlas iegādāties sedanu Senat – vienu no modeļiem, kas izstrādāts valdības atbalstītā projekta Kortež ietvaros.

Dīleris uzsācis pieteikumu pieņemšanu no potenciālajiem pircējiem, prasot priekšapmaksu 1,5 miljonu rubļu (19 500 eiro) apmērā. Krievu mediji atzīmē, ka pilna cena, komplektācijas un piegādes termiņš līgumā nav norādīti.

Tiek ziņots, ka Aurus Senat oficiālās cenas tiks atklātas janvārī. Agrāk tika vēstīts, ka sedana cena varētu būt aptuveni 10 miljoni rubļu (130 000 eiro), bet piegādes klientiem tiks uzsāktas vasarā.

Tika arī norādīts, ka interese par krievu luksusa sedanu esot tik liela, ka pārsniedz ražotāja iespējas, kas gada laikā var izgatavot ne vairāk kā 150 eksemplārus. Situācija mainīsies pēc 2021.gada, kad tiks iedarbināts Sollers kompānijas konveijers, ļaujot palielināt saražoto automobiļu skaitu līdz 5000 vienībām.  

Visi Aurus automobiļi aprīkoti ar pilnpiedziņu un hibrīdiekārtu, kuras sastāvā darbojas 4,4 litru V8598 Zs (880 Nm) benzīna motors, 40 Zs elektromotors un deviņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, ko izstrādājusi Maskavas kompānija KATE. Aurus Senat maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots pie 250 km/h, bet 100 km/h tas sasniedz sešās sekundēs. 

 
Visi komentāri
 
felix65 20.decembris 2018 18:57
0 0 Atbildēt

Vispirms būtu jāpāriet psihoanalītika un ,,aļņu" testi.

viencexperc 20.decembris 2018 23:09
1 0 Atbildēt

Atkal cenšaties slavināt?

Kāpēc nerakstit, ka Naftas cenas turpina kristies. Agrāk, kad OPEC ( naftas eksportētājvalstis ) izziņoja par naftas daudzuma samazināšanu, tā naftas cenas cēlās, bet tagad, turpina kristies. ASV naftas cenas ( marka WTI jau 46 dolāri par barelu.

Pagāja laiks, kad OPEC valstis varēja diktēt naftas cenas.

Un nezin kāpēc Krievijā pieņēma jaunu likumu - aizliegt bankām uz ielas, redzamā vietā izlikt valūtu cenas. tāda stila -

Jau visi zin, ka Krievu tugriks vēl nokritīs, un tā kā Polija, Vācija jau pāriet uz ASV sašķidrināto gāzi, domāju, ka vienai vates karalistei atkal būs problēmas. jau vienpadsmito gadu celsies s koļen ( no ceļiem) .

Bet iauto tikai turpina propogandēt...

iciks 21.decembris 2018 8:39
1 0 Atbildēt

Būtu labi palasīt objektīvu atsauksmi, kā šis brīnums uzvedas pēc kādu ~3 gadu ekspluatācijas.

kasinsh79 21.decembris 2018 11:32
0 0 Atbildēt

Kulta statusu tāds auto visticamāk neiegūs nekad. Krievi ar naudu izvēlēsies auto ar zīmolu Īsti neizprotu, kam vēl bez valdības ar tādu būtu interese braukāt.

Ivars 24.decembris 2018 22:52
0 0 Atbildēt

Tas, kurš var atļauties nopirkt tādu auto, pēc trim gadiem nopirks vēl vienu. Un piedi...t kas ar iepriekšējo notiks...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti