Renault modernizējis krosoveru Koleos (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.jūnijs 2019 5:49

Francijas autobūves kompānija Renault prezentējusi krosoveru Koleos, kas pēc ieviešanas modeļu gammā 2016.gadā piedzīvo pirmo modernizāciju.

Modernizācijas gaitā Renault Koleos ticis pie nedaudz izmainīta ārējā izskata, modernākas multimediju sistēmas un diviem jauniem motoriem.

No priekšteča tas atšķirsies ar izteiksmīgāku radiatora resti, lielākām virsbūves apakšas aizsarguzlikām un bamperi, ko tagad grezno hromēta uzlika. Standarta aprīkojumā būs arī diožu lukturi un aizmugures optika ar 3D efektu.

Salona apdarei izmantoti kvalitatīvāki materiāli, iebūvēti komfortablāki sēdekļi un aizmugures dīvāns, kuram regulējas atzveltnes slīpums., savukārt multimediju komplekss, kas pieejams ar 7 vai 8,7 collu ekrānu, tagad savietojams arī ar Apple CarPlay tehnoloģiju un balss vadību. Elektronisko palīgu klāstam pievienota automātiskās bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju.

Renault Koleos motoru klāstā iekļauti divi jauni dīzeļdzinēji: 1,8 litru agregāts ar 150 ZS jaudu un 340 Nm griezes momentu, kā arī divlitru motors ar 190 jaudu un 380 Nm griezes momentu. Abi motori strādā kombinācijā ar X-tronic transmisiju, bet jaudīgākais – arī ar All Mode 4×4-i pilnpiedziņu.

Renault Koleos cenas paziņos jūlijā, bet tirdzniecības starts tiks dots oktobrī.

 
Visi komentāri
 
aigi 7.jūnijs 2019 12:12
0 0 Atbildēt

Bet pie 7 vietām nav ticis, žēl.

650 8.jūnijs 2019 17:20
2 0 Atbildēt

Pirmdien no paša rīta vajadzētu ziņot Patērētāju biedrībai. Reno acīmredzot pats nezin ko viņš ražo un ko te reklamē. Ārkārtīgi gribētos uzdzirdēt kādu šī te naskā jauno/skaisto dd motoru ražotāja LV pārstāvja/tirgotāja "viedokli" sakarā ar šo apgalvojumu:

iauto.lv/zinas/latvija...w=all#comments

Apgalvotājs ir pirms mēneša iAuto titullapā publicējis šo sensacionālo apgalvojumu, bet itin NEVIENS gļēvi glumais (šeit pat reklāmu publicējošais !) dd motoru izplatītājs nav atradis ne 5min laika, lai vismaz kaut/vai/drusciņ reabilitētu savus ražojumus un savus esošosos klientus(vai jaunu/auto/iegadāties/plānojošos- kuri ar interesi LASA šo portālu).Gan klients gan lasītājs tādējādi ir nonācis tā saucamajā absolūtā LOHA lomā.

msh 9.jūnijs 2019 20:29
0 0 Atbildēt

Ņihuja sebe, Maksts atgriežas buržuju klasē - likās ka tūlīt, tūlīt, lielāku motoru šiem par 1.6 nebūs, neskaitot 2.3 traktordzinēju - pagātnes palieku iekš Pavēlnieka un 1.8 turbiķi iekš retas megānes - a te, hujaks, Ritenī nāks 1.8 un 2.0 traktordzinēji!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti