Ford uzlabo apvidus auto Expedition bezceļu īpašības 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 30.decembris 2019 11:24

Ford izstrādājis apvidus paketi FX4 savam lielajam apvidus auto Expedition Limited versijā. No standarta modeļa tas atšķirsies ar agregātu aizsardzību, pārstrādātu piekari un Michelin bezceļu riepām.

FX4 paketē iekļautas septiņas metāla plāksnes, kas pasargās dzinēju, transmisiju, stūres iekārtas detaļas, turbokompresoru, degvielas tvertni un sadales kārbu. Ražotājs pārstrādājis piekari, palielinot uzbraukšanas un nobraukšanas leņķi, iekļāvis komplektā gumijas uzlikas sliekšņiem un paklājiņus salonam. Savu artavu smagu braukšanas apstākļu pārvarēšanā dos 18 collu Michelin bezceļu riepas un apkārtskata kameras.

Ford Expedition Limited FX4 motortelpā atrodas 3,5 litru benzīna dzinējs, kas attīsta 381 Zs (470 Nm) un darbojas komplektā ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, pilnpiedziņu, elektroniski bloķējamu aizmugurējās ass diferenciāli un divpakāpju sadales kārbu.

Ford marketologi uzskata, ka vidējā aprīkojuma versija Limited ar FX4 paketi ļaus pircējam izbaudīt braucienu pa bezceļiem, neatsakoties no greznības un komforta.

Līdz šim FX4 pakete bija pieejama vien bāzes versijai XLT, kas iztiek bez ādas salona, koka dekoriem, trīszonu klimatkontroles un paplašināta elektroregulāciju piedāvājuma.

FX4 paketes cena ir 2035 dolāru un tā pieejama kā Expedition īsās bāzes modelim, tā MAX modifikācijai ar 23 cm garāko riteņu bāzi.

ASV Ford Expedition Limited FX4 cenas sākas no atzīmes 71 900 dolāru.

 
Visi komentāri
 
LMT 31.decembris 2019 20:54
2 0 Atbildēt

Šis būs uz gada auto?

WALA 1.janvāris 2020 10:49
0 1 Atbildēt

Pat šiem auto, uzlabo bezceļu īpašības - tas ir kā, uzliek riepas ar niknāku dubļiem piemērotu protektoru vai ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti