Servisā sabojā jauno Corvette C8 (+ FOTO) 16

 

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/jakeam3

iAuto | 8.jūnijs 2020 5:27

Kādam gluži jaunam Chevrolet Corvette C8 īpašniekam no ASV vizīte servisā beidzās ar nepatīkamu pārsteigumu, konstatējot, ka viņa gluži jaunais sporta auto pamatīgi sabojāts.

Tai vajadzēja būt īslaicīgai vizītei dīlera servisā, kas tikai uz īsu brīdi šķirtu īpašnieku no nesen iegādātās korvetes. Viss tomēr izvērtās citādi – servisa darbinieku nemākulības dēļ 495 Zs jaudīgais muskuļauto nogāzās no pacēlāja un tika pamatīgi sabojāts.

Īpašnieks, amerikānis Džeiks Entoni no Floridas, atklāj, ka viņam nebija nodoma sūdzēties, vēl vairāk – viņš pat bija vēlējies incidentu nokārtot tikai „ieinteresēto pušu” starpā, taču servisā „atradušies idioti”, kas pasteigušies attēlus ar sabojāto Corvette izlikt Instagram.

Pēc šāda notikumu pavērsiena Entoni steidz brīdināt citu Corvette C8 īpašniekus – „Pārliecināties, ka serviss,  kuram jūs savu auto uzticat, ir izlasījis instrukciju par to, kā jāpaceļ automašīna un kur atrodas punkti, kur paredzēts novietot pacelšanas mehānisma atbalstus”.

Sabojātās korvetes īpašnieks ir tik sarūgtinātspar notikušo, ka savu automobili atpakaļ vairs īsti negaida (iespējams, tas tiks pārdots par mazāku cenu) un jau sarunājis ar General Motors, ka piesakās Corvette Z06 modelim, ko autobūves koncerns laidīs klajā 2021.gadā. 

 
Visi komentāri
 
krampītis 8.jūnijs 2020 9:50
0 0 Atbildēt

pamācoši

Kanibaals 8.jūnijs 2020 11:10
2 3 Atbildēt

Tad nav ko tādus būvēt, ja vēl vajag instrukciju kur likt atbalstus. Bet tas tak chevy...

WALA 8.jūnijs 2020 11:40
6 1 Atbildēt

Vispār jau jebkuram auto tie punkti nav nejauši, un ar instrukciju nav slikti iepazities, jo garākus auto tipa USA pikapus ne uz katra pacēlāja var likt (ķepas ar būt pa īsām). Tie pacelšanas punkti ir drošai cepšanai, tā ka droši notur auto atbilstoši tā masas sadalījumam, un tāpat drošībai meha pie pacelšanas ir jāpašūpina auto, lai pārliecinātos vai droši strādāt apakšā.

Palaidniex 9.jūnijs 2020 18:34
1 0 Atbildēt

Lielai daļai divstatņu pacēlāju ir speciāli “ķepu” papildinājumi vai pat citi gali, lai paceltu specifiskus auto. Kā arī, piemērm, mazo Smart, ir jāceļ otrādi pagrieztu - purns tajā virzienā, kur parastiem auto ir pavērsta pakaļa.

GB12 8.jūnijs 2020 11:42
9 3 Atbildēt

Rakstā jau tas, protams, netiek minēts, lai izskatītos iespaidīgāk, bet katram normālam un oficiālam servisam (domāju, arī ASV) ir civiltiesiskā apdrošināšana, kas šādus zaudējumus auto īpašniekam sedz... bet, ja nu cilvēks savu jauno Korveti aizvedis pie kāda vietējā džamala uz garāžu, tad ko lai saka - pats vainīgs...

feciic 8.jūnijs 2020 12:26
3 1 Atbildēt

Zaudējumus tad sedz, bet pakāstos nervus un neizbaudītos braucienus diezvai.

msh 8.jūnijs 2020 12:29
3 0 Atbildēt

Gābešņik, tu tālāk par pirmo rindkopu izlasīji? Diez vai; iesaku izlasīt otrās rindkopas pirmo rindu

GB12 8.jūnijs 2020 23:30
2 6 Atbildēt

Izlasīju, bet ātrumā nepiefiksēju, ka dīleris... kā man neiet, lauķis pieķēra kļūdā. Ai ai ai, kā tālāk dzīvot tagad!?!

:D 9.jūnijs 2020 16:45
3 0 Atbildēt

msh paņēma tevi uz desas!

J.S. 9.jūnijs 2020 8:16
1 0 Atbildēt

Dīlera servisā rakstīts

Latvietis 8.jūnijs 2020 19:11
0 0 Atbildēt

Rokas no dirsas čalim izaugušas un smadzeņu rievu vietā gluds skrējceļš. LLP

Dīleris 9.jūnijs 2020 9:56
2 0 Atbildēt

Kaut kā neticās, ka Corvette dīlera servisā nezina kā pacelt auto. Riepu servisā tas būtu ok, bet ne jau dīlerservisā!

Pm 9.jūnijs 2020 10:47
6 2 Atbildēt

Tas ir chevrolet, tādi cilvēki arī strādā gan pie auto izstrādes, gan kopā likšanas (to ko robots neizdara).

Dīleris 9.jūnijs 2020 13:18
0 0 Atbildēt

Corvette nekad netirgojas Chevrolet salonā. Arī Latvijā pie chevrolet dīlera nevarēja nopirkt Corvette. Corvette bija atsevišķs dīleris!

Pm 9.jūnijs 2020 16:46
2 0 Atbildēt

Tas nemaina lietas būtību. Sabojāts parasts chevijs, tas būtu tas pats, kas tagad publicēt, ka no pacēlāja novēlies ford mpndeo.

Genesis 9.jūnijs 2020 23:12
0 0 Atbildēt

Texts ļoti iteresejoss

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti