Arī 2021.gada Ženēvas autoizstāde tiek atcelta 9

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 30.jūnijs 2020 12:50

Ženēvas Starptautiskās autoizstādes organizatori pieņēmuši lēmumu, ka arī 2021.gada pasākums nenotiks.

Šodien tapis zināms, ka viens no lielākajiem auto jaunumiem veltītajiem pasākumiem Eiropā nenotiks arī nākamgad. Iemesls ir tas pats, kas izjauca arī šī gada izstādi – Covid-19.

Organizatori atzīst, ka koronavīrusa izraisītās sekas ir daudz nopietnākas nekā varēja domāt, tādēļ presei paredzētajā ziņojumā norādīts, ka automobiļu nozare šobrīd piedzīvo grūtus laikus, un autoizstādes dalībniekiem ir nepieciešams laiks, lai atgūtos no pandēmijas sekām. Turklāt vēl nav skaidrs, vai pašreizējā situācija ļaus nākamā gada pavasarī organizēt pasākumu, kuru apmeklēs vairāk nekā 600 000 skatītāju un 10 000 žurnālistu.

Saskaņā ar pasākuma rīkotāju sniegto informāciju, Ženēvas 2020.gada autoizstādes atcelšana jau nodarījusi zaudējumus 11 miljonu Šveices franku apmērā, tādēļ organizatori bija spiesti vērsties vietējās varas iestādēs un lūgt 16,8 miljonu lielu aizdevumu.

Vienoties par finansiālās palīdzības saņemšanu tomēr neizdevās, tādēļ no šī nodoma bija jāatsakās.

Atgādināsim, ka šogad Ženēvas Starptautiskā autoizstāde būtu svinējusi savu 90.gadskārtu. Pasākumu atcēla tikai četras dienas pirms tā sākšanās koronavīrusa pastiprinātās izplatīšanās dēļ.



 
Visi komentāri
 
viencexperc 30.jūnijs 2020 15:15
8 3 Atbildēt

Liela bēda nav notikusi.

Tas jums ne Ķīnas un ASV auto izstādes.

Ženēvā vieni komunistiski sūdi, starp kuriem kaut kādi kloni, piemēram 12 vienādi audi ar dažādiem nosaukumiem, vienādi BMW, Volvo un citi folksvāgeni.

viencexperc 30.jūnijs 2020 16:04
7 2 Atbildēt

viencexperc 30.jūnijs 2020 16:04
5 2 Atbildēt

WALA 30.jūnijs 2020 16:55
3 1 Atbildēt

Kas tev viencexperc par friču problēmu, kāds BMW kājai pārbrauca pāri, jeb "saīsināja" īpaši rupjā veidā ? Es ar fričiem nebrauc, bet tas nenozīmē ka tie netiktu apspriesti iegādē. Bet savukārt korejiešiem pagaidām joprojām eju ar lielu līkumu

viencexperc 30.jūnijs 2020 17:46
2 3 Atbildēt

kas tev konkrēti, liekas nepatiess? Man piemēram, ar redzi viss kārtībā. Saprotu, ka tie kloni domāti ne tādiem kā man, bet komunistiem bez jebkādas gaumes, izjūtām, individualitātes un lēmuma pieņemšanas problēmām, nu bet tas, ka pie super netto stāv pilns ar tādiem strādnieku prēmiumiem, tā ir vien lieta, bet kad cilvēks iet uz auto izstādi, viņš grib redzēt auto. Nevis 5 klonus ar dažādiem tehniskajiem parametriem. Tā vietā, patīkamāk būtu redzēt 1 auto ar 5 lapiņām, uz kurām dažādi tehniskie parametri, un to 4 vietā, tad 4 citus auto. Vienalga kādus. Kaut vai Geely. Lai var aplūkot - lūk, kāds ķiniešu sūds. Bet blakus volvo. Tas pats geely, tikai ar citu emblēmu, tātad, kruts auto... utt

Man patīk auto. Man patīk to dažādība. Man patīk tos salīdzināt. Nevis skatīties uz vienādiem kloniem..

WALA 30.jūnijs 2020 17:52
3 0 Atbildēt

Par dažādību piekrītu , bet tad no citas puses, ir pro tūninga kantoriem ko darīt, un rezultāts nereti ir ļoti interesants.

viencexperc 30.jūnijs 2020 18:08
3 3 Atbildēt

es pat teiktu - reti.

Eiropā vispār nav auto kultūras. Un tāpēc tūningi ir jēli.

ASV, Japānā, tur gan.

Es domāju, ka vienā Kalifornjā ir vairāk tūninga kompāniju, uzņēmumu, salona pārvilcēju, auto pārkrāsotāju ( aplīmētāju), dzinēju čipotaju, utt kā visā Vācijā un Lielbritānijā kopā ņemtām.

Tas pats ar auto nelegālajām sacīkstēm, izstādēm ( kad tūningoto, interesanto, reto utt auto īpašnieki savācas reizi nedēļā !!!! ( nevis gadā))

Wolt kurjers 30.jūnijs 2020 20:20
5 3 Atbildēt

Varbūt sāksim ar to, ka tu ievietosi šeit sava auto foto!?

Citādāk tāda tukša nabagu pļūtīšana - "man patik zelts, ferrari, un dargas jahtas", tas viss protams ir forši tikai sapņu līmenī!

Cilvēki pērk to ko var atļauties un kas viņiem patīk.

Tu pat piemēru nevari nosaukt, kurus tad auto "mums" visiem pirkt? Kuri ir tie visforšākie auto?

Jebkurā gadījumā, tavu ieteikumu neviens neņems vērā, es un tu, mēs abi to saprotam. Un tas vel vairak man liek domāt par tavu garīgo saprātu.

anonimikis 30.jūnijs 2020 19:54
6 1 Atbildēt

Atcēla dēļ tā čaļa kas bildē?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti