Volkswagen atklāj pieteikšanos 245 Zs jaudīgajam Golf GTI (+ FOTO) 17

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.septembris 2020 8:22

Volkswagen uzsācis pieteikumu pieņemšanu no klientiem, kas vēlas iegādāties sportisko Golf GTI modeli.

Sportiskās braukšanas cienītājiem radusies iespēja pieteikties Volkswagen GTI Iiegādei.

245 Zs jaudīgais automobilis aprīkots ar ciparu mērinstrumentu paneli, kam ir savs oriģināls dizains, elektroniski regulējamiem amortizatoriem un DCC (Dynamic Chassis Control) šasiju, kas ļauj mesties vēl azartiskākos piedzīvojumos līkumotos ceļos un sacīkšu trasēs.

Vizuāli jaunais GTI izceļas ar masīviem gaisa pievadiem, zemu novietotiem LED lukturiem un GTI modelim raksturīgo šauro radiatora režģi, ko pamanāmāku dara diožu josla, kas tās virspusē savieno abus lukturu moduļus.

Aizmugurē GTI rakstiro jumta spoileris, difuzors un divas apaļas izplūdes caurules, kas izvietotas abos flangos.

Parasto aizdedzes atslēgu ražotājs nomainījis pret motora start/stop pogu, bet jaunā ar ādu apvilktā multifunkciju stūre ļauj pārvaldīt arī Travel Assist funkciju (piemaksa), kas nodrošina daļēji autonomu braukšanu ātrumā līdz 210 km/h.

Četru cilindru divlitru motors attīsta 245 Zs un 370 Nm un darbojas kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu.

Vācijā Volkswagen Golf GTI cena sākas no atzīmes 37 607 eiro.

 
Visi komentāri
 
Jumu 6.septembris 2020 8:32
0 6 Atbildēt

Pielikt pāris taukšķu klāt un var nopirkt Landkruizeri, tā jau pavisam cita manta!

darklight 6.septembris 2020 16:42
4 0 Atbildēt

Vēl var nopirkt dzīvokli vai pāri par 30 gab. ceturtos Golfus. Nu un?

mu 6.septembris 2020 9:20
4 0 Atbildēt

cita gan, bet arī nozīme cita

viencexperc 6.septembris 2020 10:00
4 7 Atbildēt

37 tūkstošus atdot par golfu var tikai garīgi slims.

Kruzaks 6.septembris 2020 15:15
5 1 Atbildēt

Nu ja, parasti jau par citu cilvēku maku "biezumiem" uztraucās tie kuri paši neko nevar atļauties...

gunbox 7.septembris 2020 11:58
1 2 Atbildēt

Jābeidz gudri muldēt! Nav runa par maka biezumu, bet par jēgu no konkrēti šāda auto par konkrēti tādu cenu. Ar galvu domājošs, specifiskas vajadzības nedzīts, kur ņūtoni + svars būs noteicošais un kur vispār tos drīkst izmantot, nepirks šādu auto.

viencexperc 7.septembris 2020 17:36
1 2 Atbildēt

Tas ir kārtējais VW reklāmas triks. Reiz es meklēju pārdošanas datus par kādu ūber audi rs modeli. Atradu ciparu - 1. Viens auto gada laikā.

Domāju, ka kompānijai tas pat radīja zaudējumus, gluži kā bugatti veyron.

Bet reklāmas nolūkos labi tādu parādīt. VW taču regulāri blogeriem, testētājiem piedāvā nereālus modeļus ( maksimali aplūkotus) tad nu visi kā viens slavē. Komunisti pērk kaut kādu sūdu ar aprīkojumu sliktāku kā Mazdas bāzes versijai un inerces rezultātā turpina slavēt.

msh 7.septembris 2020 18:29
1 0 Atbildēt

Nav jēga? Kam tad tā jēga ir, ja drīkst zināt? Konkrētā mašīna ir domāta cilvēkiem, kam vajag golfu, bet kas var atļauties golfu ar rozīnīti. Un pateicoties tam ka lielākā daļa ir ar tādu taisnvirziena domāšanu kā tev, šāda veida mašīnas ir vēl interesantākas - jo attiecīgi garlaicīgo golfu proporcija ir stipri lielāka, un attiecīgi tam, ko tu sauc par "ar galvu domājošo", un kurš brauc nevis ar praktisku un jaudīgu mašīnu, bet ar nepraktisku sporCkāru, stienis, ieraugot golfu, kurš paātrinās kā viņa sporCkārs, būs lielāks...

Kruzaks 8.septembris 2020 15:49
2 0 Atbildēt

Kam tad vispār ir jēga?

Ja nepamanīji viencexperc runā vispārīgi, tāds vw pat nezin kir Latvija atrodas. Tad kādēļ, lai šo nelirktu kāds jaunietis/e vācijā?

Ar ko tavuprāt ir "jēga" braukt?

Ka kāds brauc ar teiksim e klases amg, pa Latviju, kur problēma? Cilvēkam patīk, viņš var atļauties un viņš nopērk! Tas amg protams ir citā cenu kategorijā, kā minimums 2 šādi golfi, pat vairāk, tātad par kādu jēgu mēs šeit runājam?

Zini es varu tev viennozīmīgi pateikt, kam NAV jēgas!

Sēdēt šeit pļūtīt stulbus komentārus tā vietā, lai strādātu un varētu atļauties tādu auto, kā gribās, nevis kā šeit vismaz 50% asprāši visu no*irš, bet paši tajā pašā laikā brauc ar veciem sūdiem, skaita naudu par iztērēto degvielu, un cik drīz atkal nāksies pirkt jaunas riepas....

Dakteris 6.septembris 2020 16:05
7 0 Atbildēt

Saeima gatavo likuprojektu par Tvaika ielas pacientiem, kuri neierodas uz pārbaudēm. Gatavojies, tur sākumam vēlams maizītes un tēju līdzi paņemt, ar ēdināšanu vakaros švaki

R golf 6.septembris 2020 10:25
1 0 Atbildēt

Var pasūtīt arī golf R, ap 70t €

nemelo 6.septembris 2020 18:52
0 0 Atbildēt

R Golf tik daudz nemaksā, 50tk varbūt

Conqueror 6.septembris 2020 10:25
0 0 Atbildēt

šitas labs. iAuto varētu sarunāt šo arī notestēt, ne tikai RS6

darklight 6.septembris 2020 16:39
0 0 Atbildēt

Ticu, ka braukt šajā ir kaifs, bet vizuāli kaut kā neuzrunā. Tāds prasts golfs vien ir.

gunbox 7.septembris 2020 15:57
0 2 Atbildēt

Lai kā Golfu stilizētu dizaineri, VW stagnātiskā vadība nepieļaus izlaist to, ko jau 6 gadus atpakaļ paši parādīja kā konceptu. Arteon salons arī bija uzzīmēts stilizēts tieši Arteonam, bet redz ielika Passāta.

Jumu 6.septembris 2020 22:08
0 2 Atbildēt

Pie mums nav tādu ceļu, kur tādu pilnvērtīgi notestēt ...

ūja 7.septembris 2020 18:32
2 0 Atbildēt

brauc uz trasi ar jaunu riepu komplektu bagāžniekā, kur problēma....nav jau tas viss uz ceļa jāizmanto kā nabagiem (makā vai garā).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 3

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti