ASV sadeg 40 pārdošanā izliktas automašīnas (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 20.septembris 2021 11:16

ASV, Indianopolisā, sadeguši aptuveni 40 automobiļi, ko pārdošanā bija izlikusi liela apdrošināšanas kompānija.

Pagājušonedēļ nedienas piedzīvojusi kāda apdrošināšanas kompānija ASV, kurai ugunsgrēkā sadega aptuveni 40 pārdošanai paredzētu automobiļu. Kā ziņo Indianapolisas ugunsdzēsības dienests, izsaukums uz auto stāvlaukumu saņemts trešdien, ap pusdiviem naktī – cilvēki ziņojuši par dūmiem, liesmām un eksplozijām, ko, visticamāk, izraisīja uzsprāgušās riepas un degvielas tvertnes.

Video, ko Facebook ievietojis ugunsdzēsības dienests, var atpazīt Chrysler 200, jauno Kia Soul, Jeep Renegade un Mercedes-Benz E-Class. Aizdegšanās iemesli vēl tiks skaidroti, viena no versijām ir zibens spēriens, kas varētu būt trāpījis kādam no spēkratiem.

Zīmīgi, ka Indianapolisas apkaimē pēdējo dienu laikā bijuši vairāki aizdegšanās gadījumi, kuros cietuši dažādi uzņēmumi.

 
Visi komentāri
 
WALA 20.septembris 2021 12:36
0 0 Atbildēt

Nez kur ta trāpīja, ja zibens, jo auto nostrādā kā faradeja būris, un normālos apstākļos nekas nevar aizdegties, ja vien auto nav praktiski viscaur viena plastmasa (arī virsbūves paneļi)

Hmm 20.septembris 2021 12:43
1 0 Atbildēt

drīzāk izskatās, ka vietējais piromāns pastrādājis

imzz 20.septembris 2021 12:56
1 1 Atbildēt

ko pārdošanā bija izlikusi liela apdrošināšanas kompānija. --

Interesanti, vai sadegušie auto bija apdrošināti šajā pašā kompānijā vai citā (?)

nekaa pesoniiga,tas ir bizness 20.septembris 2021 13:32
0 0 Atbildēt

Apdroshinaashanas kraapshana apdroshinaataaju izpildiijumaa!

anoagask 20.septembris 2021 14:26
0 0 Atbildēt

chevy bolt?

Lietotājs 20.septembris 2021 15:09
1 0 Atbildēt

Ja būtu Bolt vai Tesla, kliedzieni pa pasauli būtu ļoti skaļi

Tad atkal varētu komentēt: elektrosūdi deg. Izrādās ka vidēji statistiski ICE procentuāli deg biežāk kā elektriskie.

msh 20.septembris 2021 17:23
0 0 Atbildēt

Vidēji statistiski mašīnas ar iekšdedzes dzinējiem deg stipri retāk nekā elektrokastes - mašīnas ar iekšdedzes dzinējiem vairāk deg vienīgi absolūtos ciparos, jo to vienkārši ir stipri vairāk, un tās ir stipri vecākas.

Lietotājs 20.septembris 2021 18:55
0 0 Atbildēt

Šo neesmu pats izdomājis. Lasīju vācu ugunsdzēsēju atskaiti par šo tādā sakarā ka dažviet Vācijā aizliedz e-auto parkoties pazemes stāvvietās. Ugunsdzēsēji ziņoja, ka PROCENTUĀLI no kopējā skaita e-auto deg mazāk, un tos jādzēš citādi kā ICE, aizliegumam neesot pamata. Tas ka vecākas, jā, varbūt tas arī ir viens no faktoriem par sliktu ICE.

WALA 20.septembris 2021 19:25
1 0 Atbildēt

e-auto ir jādzēš sākumā ar speciālām putām, tad jāatvieno spriegums, ja var un tad iemetot lielā ūdens konteinerā "jāpamarinē pāris dienas", nav sevišķi perspektīvs dzēšanas veids.

EV drusku veicas ar to ka visādas stulbas žurkas,peles utml. netiek pie vadiem tik vienkārši, taču ar laiku arī tur domāju atradīs savu ceļu grauzēji un rezultāts būs vēl sliktāks IMO.

Lietotājs 20.septembris 2021 20:01
1 0 Atbildēt

Apskatnieki priecājās, ka jaunajam Renault e-auto ir paredzēti speciāli caurumi pa kuriem liet ūdeni, lai nebūtu jāmērc ūdens konteinerā. Galvenais, kas auto degot, esot lielais plastmasu daudzums, kurš esot vienāds, neatkarīgi no piedziņas.

msh 20.septembris 2021 23:44
0 0 Atbildēt

Nu nezinu gan kas tur ir ar tiem friču pažarniekiem - pie mums paretam kāda mašīna sadeg, bet ļoti bieži virs 20 gadiem veca.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti