Krievijā uzsāk cīņu pret blogeriem, kuri filmē rupjus ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus 7

 
iAuto | 27.novembris 2021 12:26

Tiesa bloķējusi trīs auto blogeru Instagram kontus, kuros tika atklāti video ar braukšanu bez numuriem un ātruma sacensības ielās.

Pēc skaļi izskanējušās blogera Saida Gubdenska avārijas ar divu cilvēku nāvi, Taganskas rajona tiesa bloķējusi trīs Krievijā populāru auto blogeru Instagram kontus, kuros to īpašnieki bija ievietojuši materiālus, kuros demonstrē braukšanu bez numura zīmēm, kā arī piedalīšanos nelegālās ielu ātrumsacensības.

Kā raksta izdevums Motor.ru, atsaucoties uz Metropoles prokuratūras preses dienesta informāciju, šādu datu publiskošana var provocēt administratīvo pārkāpumu izdarīšanu, kā arī rada "tiešus draudus valsts drošībai, satiksmes dalībnieku dzīvībai un veselībai".

RBC, atsaucoties uz avotu Iekšlietu ministrijā, precizē, ka runa ir par FEROMON666 Instagram kontu ar 55,1 tūkstoti abonentu, THE TOTAL GOSHA ar 459 tūkstošiem abonentu un Alana Jeniļejeva kontu ar 2,1 miljonu abonentu.

Aktīvas darbības no likumdevēju puses sākās nedēļu pēc avārijas, kas 20.novembrī notika galvaspilsētas Kutuzova prospektā. Blogera Saida Gubdenska vadītā sporta automašīna BMW M4 iebrauca pretimbraucošajā joslā, kur sadūrās ar Mercedes-Benz un Volvo. Bojā gāja vadītājs un viņa pasažieris, Dagestānas Automobiļu un motociklu sporta federācijas prezidents Zaurs Ibragimovs. Nākamajā dienā nositās divi blogeri Dagestānā, kas cenšoties uzņemt viņuprāt efektīgu braukšanu ar Lada, ietriecās apgaismes stabā.

 

 
Visi komentāri
 
Thhh 27.novembris 2021 13:04
20 3 Atbildēt

Tie nav auto blogeri, bet urlas ar kontu Instagramā. Auto blogeri pēta un raksta par auto (konkrētiem modeļiem, vai par vēsturiskajiem auto, vai tagad par elektriskajiem), dalās ar vērtīgu informāciju, bet šie bloHeri par auto jēdz tik tik daudz, ka tas var braukt ātri un apstāties pret stabu vai citu auto.

650 27.novembris 2021 13:17
1 1 Atbildēt

Šis lūk ir viens no tiem trim augsminētajiem "urlām".Materiāls taPis pirms 2d.Passniegtā informācija absolūti tāda nekāda bezievērībass necienīga un nesatur nu praktiski nekādu elektrizējošu info.Nee..

Iespējams gan, ka no šeit klātesošajiem (un arī masskavass prokurattūrā) kāds vienkārši ir LOhs.Jā.

Pleds 27.novembris 2021 13:35
4 3 Atbildēt

Un kas tur tik vērtīgs? Nu nav tur nekā tāda, ārpus jotubez "apskatu" izsaucieniem, pietupieniem un vaigu piepūšanas. Tu šitādu drazu vērtē līdzvērtīgi Za ruļom vai Avto Revju ekspertu apskatiem ar testēšanu Dmitrovas poligonā?

650 27.novembris 2021 14:59
1 4 Atbildēt

Es savulak kādu desmitgadi biju žurnāla AvtoRevju abonents.Bet konkrēti ar tevi neredzu par ko te diži diskutēt.LV skaudīgajiem biomžiem pieklibo gan gaume,gan sajēga- tapc viņiem var iebīdīt jebkuru suudu.Kā arī jebkuru aogalvojumu- ji nav sajēgas arī par to,kas ir īsts huligāns un kāds patiesībā izskatās reāli kretīniski bandītiskas braukšanas video. Prottams,vietējo LVlohu sagatavotie video ar nemitīgo roku vicināšanu un tekstuāli sižetisko mēdīšanos kadrā ir nessalīdzināmi "cienījamāki",nekā visvisādi šo te krievurlu garadarbi.Jā.

Jopta 27.novembris 2021 14:32
14 4 Atbildēt

nu to nosaukumu viņi piedēvē sev paši - auto blogeris skaitās arī tas urla, kurš it kā dedzināja savu Mercedes un izbrauca cauri auto salona skatlogam ar jaunu Porsche, patiesībā tie ir klikšķu vācēji tāpat kā divi puikas Krievijā, kas nospēra taksi to filmējot un it kā izjokojot vadītāju, bet dabūja trīs gadus vai puiki;nš, kurš apmīza 2.pasaules kara puļimjotčika pieminekli, atkal jau klikšķu dēļ, bet tagad raud un lūdz piedošanu, lai netiktu čokā uz 5 gadiem

ezis71 27.novembris 2021 18:14
0 1 Atbildēt

Volvo to čurku piebeidza.

msh 27.novembris 2021 19:57
0 0 Atbildēt

Vai tad kreisais ir volgo? Ar volgo viņam bija tikai relatīvi lēns frontālais no kā mašīna nosargātu, kamēr ar to kas pa kreisi bija ātrs sāniskais.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 2

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti