Nepilni 100 000 eiro - 510 Zs jaudīgs BMW universāls ar drifta režīmu (+ FOTO) 2

 

Foto: BMW

iAuto | 22.jūnijs 2022 13:34

BMW pieteicis pirmo sērijveida M3 universālu. 510 Zs jaudīgais spēkrats pirmizrādi piedzīvos Gudvudas Ātruma festivālā 23.jūnijā.

Vizuāli M3 Touring atkārto M3 sedanu un izceļas ar sportiska veidola aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, kurā iekļauts priekšējais bamperis ar lieliem gaisa pievadiem, priekšējos spārnos iestrādāti dzesēšanas kanāli, aizmugures bamperis ar difuzoru un četriem apaļiem izplūdes sistēmas uzgaļiem. Komplektā arī jumta spoileris, īpaša dizaina riteņu diski (līdz 20 collām) un sarkanas krāsas bremžu suporti. Var pieminēt arī radiatora resti ar milzīgajām “nāsīm”, kas daļu klientu joprojām kaitina.

M3 Touring salonā ir digitāls instrumentu panelis, kas apvienots ar liela izmēra multimediju sistēmas ekrānu, elektriski regulējami sporta sēdekļi, pārnesumu pārslēgšanas svira un grozāma ripa, ko izmanto braukšanas režīmu pārslēgšanai.

Motortelpā atrodas 510 Zs jaudīgs trīslitru Biturbo sešcilindru dzinējs, kas sadarbojas ar astoņu pakāpju automātisko kārbu, pilnpiedziņu un elektroniski vadāmu aizmugurējās ass bloķējošo diferenciāli.  Ražotāja noregulētā pilnpiedziņa uzsvaru liek uz aizmugures riteņiem, taču vadītājs var izvēlēties 4WD, 4WD Sport (uzsvars uz driftu) und 2WD (maksimālais drifta režīms bez ESP). Vilkmes kontroli var iestatīt 10 pakāpēs.

100 km/h automašīna sasniedz 3,6 sekundēs, 200 km/h – 12,9, bet maksimālais ātrums ir 280 km/h.

Piebildīsim, ka 4,79 m universāls pilda arī savus tiešos pienākumus, nodrošinot līdz 500 kg kravnesību un 500 - 1510 litru bagāžas telpu.

Vācu mediji vēsta, ka BMW M3 Touring varēs pasūtīt, sākot ar septembri. Cena Vācijā – vismaz 97 800 eiro.

 
Visi komentāri
 
Hihi 22.jūnijs 2022 13:48
2 4 Atbildēt

Drifta asistents lai arī mājsaimnieces varētu iedristēt

Stāmurs 26.jūnijs 2022 21:35
1 0 Atbildēt

Hmm, sāku jau pierast pie šīm restēm un nu jau liekas smuka. Patīk ka lielie ražotāji kaut ko arī krasi maini.

Lai nav garlaicīgi.

X6 arī sākumā visi rauca pieredzes, tik tagad katram normālam ražotājam ir par tādām modelim.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti