Ford Bronco no 2023.gada arī Eiropā 4

 

Foto: Ford

iAuto | 6.jūlijs 2022 5:55

Viņpus okeāna tik populārais krosovers kļūs pieejams arī Eiropas pircējiem, gan ne pilnā apjomā un tikai piecdurvju versijas izpildījumā.

Ford tomēr apžēlojies par Eiropas pircējiem un nolēmis ļoti pieprasīto Bronco sūtīt uz Eiropu. Tiesa, ražotājs jau iepriekš brīdina, ka automašīnu skaits būs ierobežots, turklāt pretstatā Ziemeļamerikai, kur Bronco pieejams trīs un piecdurvju izpildījumā, Eiropai tiks vienīgi piecdurvju modelis. Lielbritānija ar savu „nepareizo satiksmi” šoreiz paliek bešā, jo Ford neplāno Bronco ar stūri labajā pusē.

Toties Eiropas Bronco tiek solīts paplašināts ekstru saraksts, kuru skaitā 12 collu ekrāns, B&O audio sistēma ar desmit skaļruņiem un sistēma Trail Control braukšanai bezceļa apstākļos. Pamata versijā automašīna būs pieejama ar aizmugurējās ass  diferenciāļa bloķētāju

Pagaidām nav zināms ar kādiem motoriem Bronco būs pieejams Eiropā, tomēr tiek minēts, ka vislielākās izredzes ir EcoBoost 2,3 litru četru cilindru 304 Zs agregātam, kamēr 2,7 litru EcoBoost V6 agregāts ar 335 Zs vēl ir atklāts jautājums.

Ford Bronco pamatā ir T6 platforma no pikapa Ranger. Automašīnai, kuras dizains veidots 60.gadu stilā, ir rāmja konstrukcija un noņemams jumts un durvis.  Bronco apveltīts ar 294 mm klīrensu un spēj pārvarēt 85 cm dziļus ūdens šķēršļus. Atkarībā no modifikācijas mašīna ir aprīkota ar vinču, LED gaismas paneļiem un jumta bagāžnieku.

 
Visi komentāri
 
Opis 6.jūlijs 2022 8:45
3 2 Atbildēt

Eiropai vajag hibrīdi. Var tak saķīmiķot kaut ko no tās 2,3 litru motora un hibrīda sistēmas no ford Mondeo.

Kurzemnieks 6.jūlijs 2022 9:38
2 0 Atbildēt

Pēc raksta sapruotams, ka Eiropai jāpriecājas, ka tai vispār kaut kādas druskas nuo šī modeļa piedāvājumu klāsta tiek, bet cilvēki ar vecuma marazmu pat tāduos gadījumuos izvirza savas dīvainas prasības.

Latgola 6.jūlijs 2022 15:44
0 0 Atbildēt

Čiuļi jau nezin, ka Defenders arī nāk hibrīda izpildījumā!

Kurzemnieks 7.jūlijs 2022 15:33
0 0 Atbildēt

Pazīstu daudzus latgaliešus, kas ne tikai pruot izlasīt tekstu "'čiuļu" valuodā, bet arī saprast rakstītā jēgu, tāpēc nuo viena eksemplāra, kam tas neizduodas, netaisīšu vispārinājumus.

Cilvēkiem, kas spēj lasīt un pie tam vēl saprast izlasītuo, varētu piemetināt skaidruojumu, ka bezceļiem man nav vajadzīgs auto, kuram līdzi jāvadā lieki 700 kg, bet viņi jau tuo sapruot arī bez manas teikšanas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti