Toyota modernizējusi krosoveru Highlander (+ FOTO) 4

 

Foto: Toyota

iAuto | 6.jūlijs 2022 15:04

Japānas autobūves uzņēmums Toyota atklājis informāciju par modernizēto Highlander, kas Eiropas tirgū ienāca 2021.gadā.

2023.gada Highlander ieguvis jaunu Cypress Green metālisko virsbūves krāsu, jaunus 20 collu kontrastējošā stilā veidotus riteņu diskus, bēšas un okera krāsas ādas salona apdari. Highlander ir jaunākais japāņu ražotāja modelis, kas ieviesis jauno Toyota Smart Connect multimediju sistēmu.

Tas ir 12,3 collu skārienekrāns ar augstu izšķirtspēju un papildu funkcionalitāti, tostarp mākoņa navigāciju ar reāllaika informāciju par notikumiem uz ceļa un iebūvētu balss palīgu. Dārgākās komplektācijas saņems Toyota Smart Connect+ ar navigācijas sistēmu, kas var darboties bez piesaistes internetam, nodrošina arī 3D pilsētas kartēšanu, ceļa zīmju atpazīšanu un fiksēto ātruma kameru atrašanās vietas informāciju.

Motoru piedāvājumā nelielas izmaiņas: Rietumeiropas tirgum tas saglabājis 248 Zs jaudīgo hibrīdiekārtu uz četrcilindru benzīna motora bāzes, savukārt Austumeiropas valstīs 3,5 litru V6 motoru aizstās 2,4 litru 269 Zs turbo motors no Lexus NX.

Jaunais Highlander ir pieejams pasūtīšanai jau tagad, pirmās piegādes sāksies 2022. gada 4. ceturksnī.

 
Visi komentāri
 
Jūrmalnieks 6.jūlijs 2022 15:38
3 3 Atbildēt

Reklāmas materiālā lepni velk jahtu, bet motors un kārba tā pati, kas RAV4, kuram nerekomendē vilkt neko smagāku par 750kg un kalnos vispār neko nedrīkst vilt. Gruzijā pat āķi neliek!

People 6.jūlijs 2022 16:11
2 0 Atbildēt

Jā, piedevām ledus klases jahtu. Man pat izskatās pēc ledlauža.

People 6.jūlijs 2022 16:21
0 2 Atbildēt

Te ir vienkārši, Toyota inženieris deva vārdu, ka 750nedrīkst vilkt- Toyota inženieris ņēma vārdu, ka būs OK un arī 750 pavilks. piedevām šim ir rāmis kur konkrētu farkopu var piediept, pieļauju.

Opis 7.jūlijs 2022 8:56
1 0 Atbildēt

Nav viņam rāmis, tas ir krosovers, nevis SUVs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti