Čehijas policija saņems 70 BMW 5.sērijas Touring universālus (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/BMW.Stratos

iAuto | 2.augusts 2022 5:05

Čehijas policija papildinās savu autoparku ar 70 BMW 5.sērijas universāliem, kas daru sāks tuvāko mēnešu laikā.

Acīmredzot 570 Zs jaudīgais Ferrari 458 Italia nepaliks viens cīņā pret ātruma pārkāpējiem uz Čehijas maģistrālēm, jo likumsargu rindas tuvākajā laikā papildinās 70 BMW 540i xDrive Touring universāli. Desmit automašīnas jau saņemtas, pārējās piegādās tuvāko mēnešu laikā.

Policijas preses relīzē teikts, ka piecas automašīnas ir pelēkas un ieguvušas policijas krāsojumu, bet pieci universāli ir melni un bez pazīšanās zīmēm.  

BMW 540i xDrive Touring nav sporta auto, taču ar savu rindas sešcilindru dzinēju, kas attīsta 340 ZS un 450 Nm, tam citiem aiz muguras nevajadzēs slēpties. Komplektā ar visu riteņu piedziņu un 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, vācu universāls 100 km/h sasniedz 4,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h.

Policijas vadītājs Jaromirs Bišofs norādījis, ka automašīnas tiek saņemtas tehnikas nomaiņas un autoparka uzlabošanas projekta ietvaros.

Nesen Čehijas policija tika pie Ferrari 458 Italia, kas savulaik atņemts noziedzīgajām struktūrām un 12 gadus bija nostāvējis konfiscēto spēkratu stāvvietā. Itāļu varenauto atjaunots un pārveidots par policijas patruļauto.

 
Visi komentāri
 
Nuja 2.augusts 2022 9:28
1 5 Atbildēt

Laba reklāma Škodai!

viencexperc 3.augusts 2022 11:39
3 7 Atbildēt

Protams, ka tas nav sporta auto. Nosauciet man kaut vienu sporta BMW. Citroen, pežo un opel izcīnījuši daudz vairāk panākumus sportā. BMW vairāk domāts zilīšiem, krievvalodīgajiem un nēģeriem. Bet tā kā čehija - tā ir krievvalodīgā ( precīzāk - slāvvalodīgā) valsts, tas neizbrīna.

Tasotrsgudraks 5.augusts 2022 18:03
0 0 Atbildēt

Mhm serijveida citroen, pezo un opel tiesham sportiski...

Par tiem kuriem runaa - tur ne smakas no nosauktajam markam

nezin 5.augusts 2022 21:27
0 0 Atbildēt

kas tu pilnīgi debīls esi??

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti