Tesla iegūst Baltijas zaļākā zīmols titulu 4

 

Foto: Tesla

Nozare.lv | 22.septembris 2022 12:33

"Baltijas Zīmolu topa" apbalvošanas ceremonijā par mīlētāko Baltijas, tostarp arī Latvijas zīmolu atzīta AS "Swedbank", aģentūru LETA informēja "Baltijas Zīmolu topa" organizētāji.

Šo titulu "Swedbank" ieguva arī iepriekšējos trīs gadus.

Otrais mīlētākais zīmols Baltijā ir mazumtirdzniecības veikalu tīkls "Maxima", savukārt trešajā vietā ierindojas loģistikas uzņēmums "Omniva". Savukārt Latvijā mīlētāko zīmolu kategorijā otro vietu ieņem tīmekļa vietnes zīmols "inbox.lv", bet trešajā vietā, pakāpjoties par vienu pozīciju pret pagājušo gadu, ierindojas "Omniva".

Lielāko izaugsmi Baltijas valstīs, kā arī pirmo vietu Augošāko zīmolu kategorijā ieguvis zīmols "Omniva", otrajā vietā ierindojies mazumtirdzniecības veikalu tīkls "Lidl", bet trešo vietu ieņem "Swedbank". Latvijā augošākā zīmola topā pirmo vietu ieņēmis "Lidl", otrajā vietā ierindojas "Omniva", savukārt, par trešo augošāko zīmolu Latvijā atzīts telekomunikāciju zīmols "Tet". Par augošāko zīmolu Lietuvā atzīts telekomunikāciju uzņēmums "Telia", savukārt Igaunijā - "Lidl".

Šogad pirmo reizi tika noteikti arī meklētākie zīmoli, vērtējot zīmolu organiskās "Google" meklēšanas dinamiku, šī gada rezultātu salīdzinot ar iepriekšējo gadu. Meklētāko zīmolu topā Baltijā pirmo vietu ieguvis zīmols "Ryanair". Otrais meklētākais zīmols ir modes un apavu preču mazumtirgotājs "Zalando", bet trešajā vietā ierindojas Latvijas nacionālā aviosabiedrība "airBaltic". Latvijā meklētākais zīmols ir ikgadējais mūzikas un kultūras festivāls "Positivus", otrais meklētākais - festivāls "Summer Sound", savukārt meklētāko zīmolu topa Latvijā trešajā vietā ir "Ryanair". Par meklētāko zīmolu Lietuvā atzīts tūroperators "Novaturas", savukārt Igaunijā šajā kategorijā topa pirmo vietu ieņem dzērienu zīmols "Aura".

Par Cilvēcīgāko zīmolu Baltijā atzīts "TV3", aiz sevis otrajā vietā atstājot portālu "Delfi", bet trešajā vietā - "Swedbank". Savukārt Latvijā uzvaras laurus cilvēcīgāko zīmolu kategorijā plūc "Latvijas valsts meži", kam seko "CSDD" topa otrajā vietā un zāļu ražotājs "Grindex" trešajā vietā. Lietuvā par cilvēcīgāko zīmolu atzīts mediju zīmols "Laisves TV ", bet Igaunijā - portāls "err.ee".

Zaļāko zīmolu kategorijā Baltijā uzvaras laurus plūca elektromobiļu ražotājs "Tesla", aiz sevis atstājot degvielas uzpildes stacijas "Neste" un apģērbu tirdzniecības zīmolu "H&M", attiecīgi topa otrajā un trešajā vietā. Savukārt Latvijā par zaļāko zīmolu jau otro gadu nemainīgi atzīts "Latvijas valsts meži". Otro vietu zaļāko zīmolu Latvijā topā ieņem topā "Tesla", bet trešajā vietā ierindojas farmācijas zīmols "Silvanols". Par zaļāko zīmolu gan Lietuvā, gan Igaunijā atzīts zīmols "Tesla".

Mīlētākais mediju zīmols Baltijā un arī Lietuvā ir "TV3". Latvijas topā pirmo vietu ieņem televīzijas kanāls "LTV1", aiz sevis otrajā vietā atstājot "TV3", bet trešajā vietā - "Delfi". Igaunijā mīlētākais mediju zīmols ir "ETV".

Baltijā un arī Latvijā par mīlētāko vietējā ražotāja zīmolu atzīts piena produktu zīmols "Kārums". Latvijas topa otrajā vietā ierindojas zīmols "Ekselence", bet trešo vietu ieņem "Pols". Lietuvā par mīlētāko vietējā ražotāja zīmolu otro gadu pēc kārtas atzīts minerālūdens "Vytautas", bet Igaunijā - konditorejas ražošanas zīmols "Kalev".

Baltijas Zīmolu foruma partneris, medijs "ir.lv", pasniedza īpašu balvu nominācijā "Par ieguldījumu demokrātijas vērtību stiprināšanā" loģistikas uzņēmumam "Omniva" par veiktajām aktivitātēm Ukrainas atbalstam. Savukārt mediju grupa "EHR" pasniedza savu simpātiju balvu mīlētākajam tehnoloģiju zīmolam Latvijā - "LMT".

Latvijā mīlētākie zīmoli tiek noteikti jau 18.reizi, bet Baltijas mērogā - 11.reizi.

 
Visi komentāri
 
Divi vienā 22.septembris 2022 13:07
1 0 Atbildēt

Zaļākais un vismazāk izplatītais

viencexperc 22.septembris 2022 16:25
4 0 Atbildēt

kā var dabūt balvu "zaļākais zīmols" sarkanas krāsas auto?

Jo 22.septembris 2022 17:31
0 0 Atbildēt

Braukuši neesam, redzējuši tik bildēs un stāstos no Amerikas, tomēr liekam teslu, nospriež igauņi un leiši. Citu marku un zaļu virzienu jau nav.

Garais 23.septembris 2022 15:35
0 0 Atbildēt

3 reizes pārlasīju virsrakstu! Tālāk nelasīju.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti