Vai baļķvedēji kļuvuši godīgāki? (+ VIDEO) 13

 
LTV Ziņu dienests | 3.jūlijs 2024 13:24

Pirms aptuveni gada “Aizliegtais paņēmiens” veltīja vairāku operāciju sēriju problēmai, ka pa Latvijas ceļiem daudzi kokmateriālu pārvadātāji neievēro noteiktos masas ierobežojumus. No vienas puses – tā var aizvest vairāk, bet no otras – šāda pieeja bojā Latvijas ceļus, kā arī rada bīstamību citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Valsts policija teica, ka šos pārvadātājus cenšas kontrolēt, bet ir par maz resursu, maz arī laukumu un vietu, kur automašīnas svērt, un vēl - kamēr sver, citi brauc garām vai izvēlas dažādus apvedceļus, un tam labi noderot šoferu savstarpējās saziņas grupas, piemēram, Whatsapp. Bet vai kas mainījies tagad, gadu vēlāk?

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ābols 3.jūlijs 2024 13:53
5 0 Atbildēt

Eiropā poličiem acs piešauta, ka var būt pārkrauts vai bīstams tehniski tad piebrauc priekšā un 'ved' uz šīm vietām, kur nav ļauts pamest, kamēr neesi pārbaudīts!

 Bet pie mums atkal viss ačgārni stāvam visiem zināmos punktos un stādinam rindas kartībā, tādejādi 90% vienkārši apbrauc vai pabrauc garām.

😅 Kas tā par kontroli?!???

Sergejs 3.jūlijs 2024 14:26
5 0 Atbildēt

Kas attiecas uz kokmateriālu vedējiem (gan baļķu gan dēļu) tad tiem ir manāmas grūtības apbraukt zāģētavas un ostas, tas tā, manas pārdomas

uupis 3.jūlijs 2024 13:48
4 1 Atbildēt

Baļķvedēji varbūt ir godīgāki bet pārējie... Sestdien redzēju vienu Čuhņas miltu puspiekabi, kuru vilka konkrēti sapuvis DAF, konkrēti nopuvis rāmis vilcējam!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazākais pasaulē? - personīgais transports A4 lapas izmērā (+ VIDEO) 9

Elektriski darbināmā “dēlīša” sniedzamība ir līdz pat 8 kilometriem. Lasīt vairāk

 

Nepilni 24 000 eiro - Opel Frontera kļūst pieejams pasūtīšanai (+ FOTO) 11

Vācijas autobūves uzņēmums Opel uzsācis pasūtījumu pieņemšanu kompaktā krosovera Frontera iegādei, solot, ka būs pieejamas hibrīda un pilnībā elektriskās versijas. Lasīt vairāk

 

ReTV: Tikai trešdaļa Latvijas autovadītāju ievēro maksimāli atļauto braukšanas ātrumu (+ VIDEO) 12

Jau ziņās esam stāstījuši par aizvadītās nedēļas traģiskajiem ceļu satiksmes negadījumiem, kad uz Latvijas autoceļiem vairākās avārijās dzīvību zaudēja septiņi cilvēki. Šobrīd joprojām notiek šo negadījumu izmeklēšana, bet tikmēr atbildīgās puses lemj par to, kā ceļu satiksmes drošību uzlabot. Lasīt vairāk

 

Par 20% - Renault samazinās elektroautomobiļu izmaksas; palīdzēs LFP akumulatori 10

Renault plāno samazināt elektroautomobiļu izmaksas un padarīt to cenu pievilcīgāku, pateicoties partnera Ampere ražotajiem LFP akumulatoriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti