Rīgas glābēji steidz palīgā kādam vējdēļa vadītājam (+ video)

 
iAuto | 16.jūlijs 2020 8:24

11.jūlijā pulksten 14.00 Rīgas pašvaldības policijas glābēji saņēma informāciju no kāda vējdēļa vadītāja, kurš pats saviem spēkiem vairs nespējot nokļūt Ķīšezera krastā.

Vīrietim līdzi bija ūdensizturīgs telefons, caur kuru viņš deva norādes par aptuveno atrašanās vietu. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas operatīvā motorlaiva. Norādītās teritorijas apsekošanas laikā pamanīts aprakstam atbilstošs vīrietis, kurš māja likumsargiem ar roku.

Glābēji vīrieti ar aprīkojumu pavilka nedaudz ārā no niedrēm, pēc kā ar motorlaivu piebrauca tuvāk un gan viņu, gan arī vējdēli ievilka laivā. Vējdēļa vadītājs pastāstīja, ka viņam bija saplīsis vadības aprīkojums, tādēļ vējš viņu iepūtis niedrēs. Tur viņš ķibeli atrisinājis, bet viļņu dēļ nav nevarējis uzkāpt atpakaļ uz dēļa un palicis auksti. Vīrietim piedāvāts izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, taču viņš no tās atteicās. Persona ar vējdēli nogādāta tuvākajā piestātnē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti