Porsche elektropiedziņa sporta jahtai 7

 

Foto: Porsche

iAuto | 26.jūnijs 2023 10:47

Vācijas sportisko luksuss automobiļu ražotājs Porsche kopā ar Austrijas laivu būvētavu Frauscher Porsche izstrādā ekskluzīvu elektrisko sporta jahtu Frauscher x Porsche 850 Fantom Air.

Tas ir 8,67 m garš “Daycruiser ”, kas top uz Frauscher 858 Fantom Air bāzes un tiks aprīkots ar topošā Porsche Macan Electric piedziņas tehnoloģiju, kas apvienota ar 800 voltu ātrās uzlādes tehnoloģiju un modificēta, lai to varētu izmantot ūdens transportlīdzekļiem.

Porsche pienesums šajā projektā būs arī vadības posteņa izskats, sēdekļu un polsterējuma dizains.

Tāpat kā parastais Frauscher 858 Fantom Air, arī elektriskais  Frauscher x Porsche 850 Fantom Air ir piemērots braukšanai pa “nemierīgiem ūdeņiem” un piedāvā vietu deviņiem pasažieriem.

Ātrgaitas jahta aprīkota ar sauļošanās zonu un diviem polsterētiem zviļņiem peldplatformas pakaļgalā, aizmuguri ar kabīni savieno centrālā eja, bet priekšgala zonā atrodas vēl divi polsterēti soliņi. Uz kuģa ir arī divi bimini saulessargi, elektriskā enkura viņča ar nerūsējošā tērauda enkuru, augstākās kvalitātes audio sistēma un ledusskapis.

Frauscher x Porsche 850 Fantom Air pārdošanā nonāks 2024.gadā, kā First Edition 25 vienībās.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 26.jūnijs 2023 10:52
1 1 Atbildēt

Kāpēc motorlaiva jāsauc par jahtu?

0pis 26.jūnijs 2023 11:34
1 1 Atbildēt

Sarunāts. Pie viena pavaicāšu, kad ir plānota laivas noma Daugavā pie Centrāltirgus steķiem par 2.40/min.

srt 26.jūnijs 2023 16:11
1 1 Atbildēt

Kādēļ lasīt, ja var pirst dīvānā?

 lv.wikipedia.org/wiki/Jahta

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti