Šorīt tīrīju sarmu no logiem, iesildīju beņķus, Jauki!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Šorīt tīrīju sarmu no logiem, iesildīju beņķus, Jauki!
wow, es ar shorit sarmu tiriju...vakar tosolu ieleju.....cool - ziemas filings!
Vel tik ruchniks japievelk, un vares jau driz sakt ziemas priekus [addsig]
man gan mašīna garāžā pa nakti stāv un sarma nav jātīra
Bet pagājušoziem bija labais gadījums ... Kaut kādas dīvainas temperatūras maiņas bija un pa dienu, kamēr mašīna pie darba stāvēja, viņai aizsala visi stikli no iekšpuses (!!!). Tad gan bija sameeraa liels chakars, kameer uzsildiiju mashiinu un atkauseeju stiklus [addsig]
nu, varbuut mitro gaisu vajag izlaist no salona jeb pohas jaalaapa kur citur[addsig]
Runājot par Gislaved Softfrost 2 - izskatās, ka cool riepas.
skat. http://www.motor.no/pdf/Vinterdekktest_2003.pdf
Ja nu kaads nesaprot zviedriski, tad varu pačukstēt, ka
PIGG ir radze un jāskatās ir tabuliņā PIGGFRIE DEKK.
Pēc šitā testa sanāk pat labākas par Nokian Hakkapellita Q, kuras autoreviews tā izslavēja...
Nu jā - tikpat labi tā var būt arī norvēģu valoda. Who cares anyway...
Ko teiksiet par Pirelli Snovsport?
Pec zimejuma labs Rigai un shosejam. Provincei imho labak butu Pirelli Carving.
Gribu Pirelli Carving.Kur ir un par cik? 4 gab.
Skaties sheit; http://www.latakko.lv/page1.html
Par nozheelu jums es no lattako varu dabuut riepas ar -30%, bet tikai tiem kas brauc ar SAAB [addsig]
Nu sorry VOL, bet kaadeelj man buutu jaapaardod tev riepas pa leetaaku cenu ja es tevi nepaziistu, un tu man neko labu neesi izdariijis???[addsig]
Tirs ledus ar Kukanolu !
Kas tad tev drmed par probleemaam? Vai tu man esi ko prasiijis???
Ko vol noziimeeja tas teikums???[addsig]
Labi!!! riepas un elljas par labaaku cenu SAAB un VOLVO lietotaajiem, brauceejiem un maniem draugiem [addsig]
Ja nav jābrauc uz ārzemēm-Nord frost,vienreizēji laba riepa pērno ziemu izbraucu nemanot,ka vispār ir ziema uz ezera ledus apļa
saliku pat Q un Subaru,kuri bija ar ziemas bezšipenēm.Tagad savas pagājšgadīgās frostenes uzbāzīšu vecenes auto un sev ņemšu tādas pat jaunas.
akis
Bad_MF No Tevis vakar plkst.23.03 teiktā varēja saprast, ka pa štrāsi ziemā esot ātrumi virs 100 km/h, un Tev tā likās dabīga lieta esam. Bet es gribētu norādīt, ka Latvijā taču nav vietas, kur pat vasarā drīkstētu braukt virs 100 km/h !
SantaFe: sasienies ar slimajiem rallistiem kuri ziemaa ar kvatraam plosaas un ne tikai taadas vien normas iestaasies neenu nau tik traki bet parasti ja ir iemiitas 2 sliediites taa ar biida pie lielajaam shosejaam, redzees kaa ar saabu buus ar to pagaishziem maz brauc.
Katrā ziņā riepas ziemā ir dikti no svara. Es vakar uzliku jaunas ziemas riepas, un tāpēc jūtos labi.
nu es pagaishziem braukaajos saakumaa ar lisaam vasareneem kaadu nedeeju, tad ar kaut kaadaam ljevaam shipotaam riepaam, kuras nebij nemaz tik ljoti ziemas peec skata redzees ko shoziem jaabrauc skatiities vai nokiani veel dziivi, jo ar tiem sanaaca bish vasaraa uz melluzhiem aizbraukt.
Ziema
Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.