Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ziema

gr Reģ.: 23.07.2002

Nu ko kolēģi ziema sākusies. Manuprāt SAAB kā īstenam ziemeļu autiņam ar jaudīgu apsildes sistēmu tā ir stihija.

Latvaans Reģ.: 08.07.2003
0 0 Atbildēt

Nepiekriitu, SantaFe! Riepas, lai arii ziemas - jo vieglaakas - jo labaak. No svara nav noziimes... Bet nu, nezinu, nezinu... Ja grib raljljot ziemaa nopeerkot pat Hakkapeliita Q, labaak komplektaa iegaadaaties arii zaarku.... Un SantaFe, es tak saprotu, ka tu i vecaaks pa ceturtdaljgadsimtu? Un tieshaam, tu nevienu ziemu ar vasareneem nei braucis?! Pat tad, kad nebija obligaatas?! Es vienu ziemu paspeeju nobraukt - kad nebija obligaati - naudas nebija, par ko ziemenes nopirkt. Un spoks shiis rindas neraxta... Dziivs un vesels - nevienas avaarijas, neviena graavja. SVARIIGI IR ZINAAT - NEPALJAUTIES UZ KUULAAM (m/) RIEPAAM, BET REEKJINAATIES, KA TAS, AR KO TU BRAUC - NAV ZIEMENES. Un tad arii riiciiba ir attieciiga...[addsig]

Bad_MF Reģ.: 03.07.2002
0 0 Atbildēt

patiesi vaardi taapeec es gribu vismaz 1 nakti ar vasareneem veel izbaudiit sniegu lai saproti, ka nu vairs nav labi lidot

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

ir doma beidzot iepirkt ziemas zabacinjus varat pakomentet +/-:

Maxi Ice

Ultra grip

Gislaved Soft Frost 2

kadas rekomendacijas diskiem/izmeriem?

195/r15/65 vs 205/r16/55

noteikti domaju nemt bez radzem.

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Ņem šaurākās un mazākās, gan cenas gan litderības ziņā ir izdevīgāk. Par Soft Frost nezinu, bet Maxi Ice ir ledus riepas, kas samērā slikti palīdz uz sniegota ceļa un labi dilst pa asfaltu. Tā pamatā ir paredzēta braukšanai pa ledu. No šīm trim ņemtu Ultra Grip.[addsig]

0 0 Atbildēt

Bet ja cena nav problema, par cik pasam nav jamaksa ?

kadus modelus vel varetu ieteikt?

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Vienalga mazākās, būs stabilāka braukšana. Pats braucu ar Ivalo2 un nesūdzos. Vēl labas atsauksmes ir par Nord Frost un Hakkapelita, arī Snow Sport. Jā vēl labas ir arī Alpin.[addsig]

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

ieteiktu

Continetal Conti Viking Contact 3

0 0 Atbildēt

Nu ja jau pašam nav jāmaksā , tad ņem tās , kuras ir visdārgākās !!!Jo principā braukt jau var ar jebkurām , bet ja vēl ir apziņa , ka tās ir viskrutākās (visdārgākās )...

Labvēlis

RSS Reģ.: 22.09.2003
0 0 Atbildēt

Ha nav svarigi ar kadam riepam tu bruc vajag AUDI QUATTRO luk tas ir auto

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

audi quatro tieshaam ir superiigs vaagjis, zheel ka taadaa seezh taads priduroks kaa Tu[addsig]

Mixeris Reģ.: 29.11.2002
0 0 Atbildēt

Shodien uzliku ziemenes 165 R15, ja juus zinaatu cik kruta braukshana, kad riepas platums izmainaas par 2 cm. Stuure tik juutiiga tik paklausiiga. Jaagaida pirmaa Riigas pljura, lai vareetu notesteet vai mana izveele ir bijusi pareiza.

Un veel. Veelos pateikties Pashvaldiibas policijai, ka vakardien mani nenoshtraafeeja par staaveeshanu neatljautaa vietaa - pie Kjiipslas peldbaseina ielas malaa izraadaas ka policija ne tikai soda bet arii pamaaca. [addsig]

0 0 Atbildēt

shorit izmegjinaju jau ledu un sniegu !

0 0 Atbildēt

ara auksts vejsh retas sniega parslas a sedi silta mashina iesledzis zhopogreiku un spried kad ziema reiz beigsies.

0 0 Atbildēt

starp citu Talsos taga snieg

TKO Reģ.: 01.09.2002
0 0 Atbildēt

Jaa taa tas i.Mans meterologs paregjoja ka no R naaks sniegs un ceturtdien buushot pa dienu slapsjh nedaudz...nu redzees cik taalu tas atnaaks..ja jau Talsos snieg, tad liidz Riigai rukoi podatj!!![addsig]

Latvaans Reģ.: 08.07.2003
0 0 Atbildēt

YAHHAAAA!!!!!!!!! Tad jau es veel paspeeshu ar savaam vasareneem izbaudiit pirmo sniegu!!!!! ZAIBISSSS!!!!!! Kameer man naakamnedeelj no vaachiem jaunus ripuljus atvediis. Kruta!!!!!! [addsig]

zvz Reģ.: 12.08.2003
0 0 Atbildēt

lietoti teerauda diski 900ajam nav kaadam? izmeers 6/15m 5as skruuves..

0 0 Atbildēt

kurais gads taveejam?[addsig]

zvz Reģ.: 12.08.2003
0 0 Atbildēt

1995ais.

bet dabuuju jau - sporta 6 ir shrots sakariigs, nu vismaz man dereeja

paldies!

0 0 Atbildēt

Tad jau labi zvz

Preciizaak, ja kaadam ir probleemas ar blekja diskiem ziemai vecajam 900 liidz 1987 gadam, tad ir iespeeja sarunaat par disku iznomaashanu vai aizdoshanu uz ziemu, jo manam saabam kopaa ir 9 diski[addsig]

0 0 Atbildēt

URAAAA driz ziema visi SAAB osta manas atgazes jo man ir AUDI QUTTRO HA HA SUKAIET LEDU .

erikxx Reģ.: 07.10.2003
0 0 Atbildēt

Nu i ziepes - anoniimikjis ar kvatru!!! Da izmet vinju miskastee![addsig]

0 0 Atbildēt

Anons zin kad saakaas ziema, jo redz ka visi saabi braukaa jau ar ziemas riepaam un vinjsh ar savu kvaru paliek krustojumaa peedeejais, jo spoleejas. [addsig]

0 0 Atbildēt

shodien biju vasarnica Gipka pie majas 10cm biezs sniegs uz cela Roja - Kolka jau stradaja skjuris !

Viens vaks a pa celam bija aplukojams.

erikxx Reģ.: 07.10.2003
0 0 Atbildēt

Ta jau driiz arii sheit buus klaat. Drusku bail ira....pirmaa ziema tomeer mashiiniitei[addsig]

Lasītākie raksti

Jaunie raksti