Slinkais rakstīja: es jumsiim pastaastiishu par hrenoniem. ir man lietoshanaa taads brinums, kaa chrysler town&country. kaa jau amerikas brinumam, gaismas nav nekaadas. es, kaa speejiigs briivmakslinieks, meeginu labot situaciju. talaas gaismas kompenseejun ar Hellas talaas gaismas papild likturiem, kurus izdevaas ljoti veiksmiigi integreet nebojaajot kopeejo skatu automobiilim. tuvaas gasmaas tika iebaazts ksenons. viss labi, es celju beidzot redzu, pats apmierinaats kaa kings, un tik braucu. protams, citi tiek zhilbinati ne pa jokam, bet velme saskatiit celju uzvar pretiimbraucosho intereses. peec kada laika, viens hrenons nobruuk, noleemu laboties, tuvas gaismas atkal partop par halogenu, ar modernam spuldzeem, kas ljoti minimali uzlaboja situaciju, proti, gaismas atkal nav. nopirku Hella, kas atljaushos atgadinaat ir mega razhotajs, ar visiem sertifikatiem, miglas lukturus, tadus dikti smukus, proti Comet 200. ta kaa musu CSN pieljauj miglu lietoshanu kopaa ar tuvaiem sliktas redzamiibas laikaa un neapgaismotos celja posmos, nejutos neko parkapis. jaunaas miglas spiid izcili labi, arkartiigi labi izgaismo celju, ja vien nebuuutu viens minus, vinjas zhilbina citus daudz vairaak nekaa mans iepriekshejais ksenons, par kuru bija kauns. shobriid braucu, zhilbinu citus, un viss legali. proti staasts ir par to, ka modernas apgaismes ieriices zhilbina, visas, apskatot jaunus musdienu auto ar ksenonu, originalu, visi zhilbina, dazhi pat ljoti. luuk.
Tu ŠITĀDUS - www.bosseuroparts.com/... - lukturus nekaunies saukt par \"miglām\"? :! Miglas tās ir kaut kādiem veciem pajēriem, kuri tās ieslēdz, braucot cauri miglai pa kaut kādiem mežu ceļiem, kur tuvākā mašīna ir aiz simts kokiem pāris kilometru attālumā. Uzmini, kāpēc, piemēram, bariņam audī miglas ir ar lēcām, lai arī pārsvarā atrodas zemu buferī
Ieraugot šitādas \"miglas\", nebrīnos par tiem, kas miglas lamā - šādu risinājumu tiešām nevar nelamāt.
P.N. \"driving light\" nav tas pats kas \"fog light\".
xenon
Kaadas ir apm. izmakasas xenona gaismu ieriikoshanai.......