- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
P.S.
Tagad jaunais darba auto ar xenoniem aprīkots.....būs vien jāsamierinās... ![]()
McJanis rakstīja:
P.S.
Tagad jaunais darba auto ar xenoniem aprīkots.....būs vien jāsamierinās...
Izsaku līdzjūtību ![]()
![]()
ir jau ķēpa ar tiem xenoniem uz TA, ir gribējies mainīt pret parastām baltām lampiņām, bet kad ieraugu no malas, cik labi izskatās, tad - nu i viņus, tos rējējus ![]()
Kurš te gudri sprieda par vecām mazdām? Zini,nu nesanāca nekas sevišķi asprātīgs. Jaunām mašīnām ir arī 'parastie' lukturi, ne visiem ksenoni, tā ka, padomā ko citu salīdzinājumam. Varbūt par plazmas televizoriem, kuri tagad skaitās baigi krutie... RX7, saliec ksenonus,nopērc plazmas TV, karstā gaisa pečku,jauno Dirol ar Mēness vēsmu aromātu. Tas būs vienkārši ekselents pasakums. ![]()
McJanis rakstīja: Mr. Dekster.... Kas jūsuprāt vairāk krāniņu pagarina, xenons vai plazmas TV?
ar plazmas TV padusē pa pasauli nevazājas - tad jau laikam xenon ![]()
![]()
Nezinite rakstīja:
McJanis rakstīja: Mr. Dekster.... Kas jūsuprāt vairāk krāniņu pagarina, xenons vai plazmas TV?
ar plazmas TV padusē pa pasauli nevazājas - tad jau laikam xenon
Košais pagarinājums...
![]()
.
T. 22103507; paleto@inbox.lv
pienācis laiks mainīt lampas - oriģinālās stāv D1S .E&S piedāvā 120 ls/gab. -padārgi
.ārpus LV var atrast par krietni labākām naudām ,tikai jautājums - vai visas D1S lampas ir vienādas t.i. štekeri,izmēri u.t.t ??? palasījos citu valstu saabistu pieredzi - it kā der visas, un tomēr, varbūt kāds zinošs pakomentēs??
-------
ja par xenonu vispār - nu nezinu, varbūt man ar redzi īsti nav,bet nekādi nevaru pamanīt to priekšrocību,vēl vairāk - tumsā un uz slapja asfalta pilnīgs sūc.man domāt tīri modes lieta,nekas vairāk... varbūt vienīgi kruta
izskatās, un tirgoņiem jau ar kas jānopelna... .
jokkers rakstīja: jautājums - vai visas D1S lampas ir vienādas t.i. štekeri,izmēri u.t.t ??? palasījos citu valstu saabistu pieredzi - it kā der visas, un tomēr, varbūt kāds zinošs pakomentēs??
-------
ja par xenonu vispār - nekādi nevaru pamanīt to priekšrocību,.
Ja jau visi saka, ka der, ko jautā?
Es nezinu kā ir atšķirības oriģinālajām sopuldzēm (nav domātas SAAB oriģinālās, bet ne kitajozi xenon) ar kelviniem, bet vienādu tipu štekeriem jāder 100%. Man gan domāt, ka nāksies mainīt abas, lai tonis neatšķirtos.
Tāpēc jau pasaulē ir daudz bez xenona auto lukturu, ka ne visiem tas patīk. Normāli.
Yukki rakstīja:
Tāpēc jau pasaulē ir daudz bez xenona auto lukturu, ka ne visiem tas patīk. Normāli.
![]()
Xenonam nav jāpatīk,tam ir jābūt labākam. Bet nav.
deksters rakstīja:
Yukki rakstīja:
Xenonam nav jāpatīk,tam ir jābūt labākam. Bet nav.
Kas tev tādas muļķības teica, ka nav labāks?
lucky rakstīja: Nu nezinu, nezinu!! Bet par xenon man ir savs viedoklis, jo kad bija 525 TDS, jau ieliktas junās lampas(it kā paredzētas pēc 2001 gada) tas bija kudiš labākas( tuvas jau nu noteikti) nekā manam nupat iepirktajam 2002 gada BMW, jo tajās es kautko redzēju, bet šajos zilajos nu ļoti grūti kaut ko saskatīt, ja nu vienīgi smukums, bet man svarīgāka sava un savas ģimenes drošība nekā «divi pirksti stūrē auto!!!
Nezinu, bet cik man nācies braukt ar auto kuriem ir Xenoni (pat made in China) ir labāka gaisma nekā ar halogēniem.
Ir ievērots ka BMW nekad nav bijusi laba optika, tūlit saskries BMW aizstāvji un varbūt mēģinās ko iebilst, bet tās ir naktslampiņas kas deg, nevis normālas gaismas.
lai ari esmu bmw fans, bet par jauno tresho seriju un uguntinaam pat bija rakstiits Autobild taaa-
tuvas gaismas ka velosipedam
un taa ir tiesa
tas ka halogens labaks par xenon, tas gan sviests. te nozimiigs faktors ir pati faare, kas e34 ir sudigaaka nekaa e39
ir brauksts ar m5 e34 kam ir ielikts mikaas normaals xenons, nu ziniet- salidzinat ar parasto halogenu nevar, daudz labaak. cita lieta- ka liek pa 150 ls xenonnus no korejas
, tad tas jau cits staasts...
tā kā pamainīju auto, pārdodu pāri palikušo jaunu xenon spuldzīti. iegādāta iekš xenon.lv. atdošu pa 25 Ls.
DeaDMoroZZZ rakstīja: offt.
tā kā pamainīju auto, pārdodu pāri palikušo jaunu xenon spuldzīti. iegādāta iekš xenon.lv. atdošu pa 25 Ls.
joprojām pārdodu ![]()
kads ir pircis?kaads effekts?