Nezinite rakstīja:jā, kas to būtu domājis - SAABiem lika xenonus jau no 72.g..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nezinite rakstīja:
d(*|*)b -> es klausos
protams šausmīgs pakausis..
var jau visas patiesības sagrozīt līdz bezjēdzībai, bet viens ir skaidrs - SAABiem oriģināli komplektā nāca xenoni jau kopš 1972 (!!) gada. Snow domā, ka daudziem tie ir izdeguši un tāpēc ieskrūvētas parastās lampiņas. Ņe nado ļa, ļa!
Var jau būt... Tikai tie ksenoni tādi vājāki palikuši. Bet ksenons paliek ksenons.
rezumee veelreiz luudzu. kur kursh, kaadus un par cik pircis?
VV zin kadi bet liekas pa 160Ls vai aptuveni taa.
no rokas bez garantijas. ja pareizi atceros Yukki iedeva tel.numuru.
haah nakts neguleeta tas saucaas.. nosuutiiju iemeslu kaapeec topics buutu jaadzeesh
a tev vinji balti vai zilgani?
Ja tev na orģinālais xenons rēķinies ka uz tehnisko tev viņu vajadzēs plest ārā un likt parastās lampas iekšā, nu ja vien nepirksi tehnisko! Un es dzirdēju ka ar laiku menti arī par šito punktu dra... , bet tas vel toč nebūs tik drīz! tā kā padomā!
jaa par tehnisko zinu, taapeec shobriid arii domaaju. betnu gribaas taadu niknaaku to gaismu dabuut aaraa.
atskiriba diena pret nakti no parastajam to pateiks ikviens kam no xenoniem japariet uz parastajam.
nenozheloju nemaz ka tadas ieliku ari jaunakam mashinam ir salikti xenoni un nevajag bla bla bla ka lukturu stikli nav domati xenon lampam un tadel apzhilbina. Vairak apzhilbina nepareizi noreguletas"parastas" gaismas un ja kadai jaunakai nonicis automatiskais luktura augstuma regulators, kas i biezha paradiba pie mums ievestajam shkilaam.
Sakaraa ar to ka kljuudas peec iegaadaajos jaunus lukturus, tad iznaak, ka ES paardodu lietotus xenonus. lampinjas-h1 . cena 150Ls
esmu tas pats vecais MartsSR tik jaunaa kvalitaateee
piebilde; NEKAADAS GARANTIJAS!
bet ja nopietni, tad zvaniet vai rakstiet gan jau sarunaasim
MartsSR
šito lasot tā vien gribas savam daiktiņam xenonus uzlikt
vzinis rakstīja:šito lasot tā vien gribas savam daiktiņam xenonus uzlikt
Lic tik virsuu
MartsSR, tā kā manas kitajozi xenon spuldzītes izdega tieši pēc 1 gada un 3 dienu lietošanas un tika apmainīti (par garantiju) pret lietotiem, tad es drīz jau būšu gatavs nopirkt arī Tavējās par Ls 30 gab
Snow pareizi noformulēja domu, pievienojos!
xenon
Kaadas ir apm. izmakasas xenona gaismu ieriikoshanai.......