Kā jūs domājat - ar ko atšķiras xenon komplekts, ko piedāvā tūninga kantoris XENON.LV un tas, ko piedāvā AUTONAMS ?
Cenu starpība ir vairāk nekā ievērojama - 199 Ls / ~ 450 Ls.
Kā jūs domājat - ar ko atšķiras xenon komplekts, ko piedāvā tūninga kantoris XENON.LV un tas, ko piedāvā AUTONAMS ?
Cenu starpība ir vairāk nekā ievērojama - 199 Ls / ~ 450 Ls.
Yukki rakstīja:
Snow pareizi noformulēja domu, pievienojos!
es arī pievienojos snow
no 72 gada jau tie xenoni, tāpēc SAABam viņi labi piestāv
Xenonaa tikko atlaides bija- 190LS... tagad vairaak drosh vien!
Ar ko atšķirās pirksts no krāniņa?
jeb Mielavs no Pola MakKartnija?
jeb Vaira no V.V.Putina..?
OSRAM, HELLA, PHILIPS un VALEO ir vienīgi "brendi" !!!
Citi (visādu tur China uc) kuru pārdod XENON LB ir pilnīgs FuFLo
Man jau liekas ka visu razho China palikushi tik brendu uzraksti un ja vel Lee Cooper dziinas shuj Latvija un viss parejais notiek tada gara tad ko vel runat par brendiem
MagnusUgla rakstīja:Ar ko atšķirās pirksts no krāniņa?
saki jel kur var nopirkt shos briinishkjos produktus
MagnusUgla rakstīja:Ar ko atšķirās pirksts no krāniņa?
es laikam esmu galiigs mulkjis, bet man liekas, ka HELLA un VALEO razjo tika optiku nevis lampinjas!
Taa kaa Bad_MF Tev naaksies pirkt xenonu pie manis tikai 150 Ls. un tie nav nekaads tur kjiinaa razjots meesls. Shito xenonu uzstaada PARTNER MOTORS savaam mshiinaam, kaa piemeeram Imprezai STI. Tad, kad viens taads STI eksemplaars nonaaca manaas rokaas es daudz negaidot vinjam iegaadaajos MORETTE lukturus, kuros es nevaru ielikt lampinjas no vecajiem lukturiem.
MarC Tev gan vieniigi probleemas iegaadaajties to "Subi" . . . lampinjas neder, riepas mazaakas par 17" neder. . . jaapaariet atpakal uz SaaB, ko? ))
es laikam esmu galiigs mulkjis, bet man liekas, ka HELLA un VALEO razjo tika optiku nevis lampinjas!
Taa kaa Bad_MF Tev naaksies pirkt xenonu pie manis tikai 150 Ls. un tie nav nekaads tur kjiinaa razjots meesls. Shito xenonu uzstaada PARTNER MOTORS savaam mshiinaam, kaa piemeeram Imprezai STI. Tad, kad viens taads STI eksemplaars nonaaca manaas rokaas es daudz negaidot vinjam iegaadaajos MORETTE lukturus, kuros es nevaru ielikt lampinjas no vecajiem lukturiem.
HELLA un VALEO ražo gan optiku, gan atstarotājus, gan arī t.s. Balasta blokus HD gaismām... -vot tā! Ja uz oriģinālā Balasta bloka nav ražotāja nosaukms, bet ir piem: VOLVO jeb SAAB u.c. - tad to visdrīzāk, ka ir ražojis VALEO (France). PHILIPS un OSRAM balasta blokus neražo... Tos ražo HELLA, VALEO un laikam arī BOSCH. Teiksim, ka golobolizācija.
73 gada SAABiem ir SAAB AIROSPACE Xenoni, kurus izmantoja arī lidmašinās! Vēlāk (dēļ ta, ka ieslēdzot tie svilpoja) tos nomainija uz HELLA un OSRAM produkciju.
Xenon un Saab, ir kā Vaira un banalitāte (viemēr kopā)
Kam dikti vajag - xenona koplekc mazbeeuu( tikai 3meeneshus lietoc) hella bloki+philips lampochkas =tikai ls 109,99 . var spraust H7 plafonos caksis@inbox.lv
uzliku sev jaunus 8k xenonus un nesuudzos 11 gadus vecaas lampas spiid godam. blakus mazlietots 9-5 ar H7 progresiivajaam spuldziiteem izskataas kaa ar sveciiteem lampu vietaas
Bad, kur un par kādām naudiņām uzliki?
SAABRER Tu neesi taalu no patiesiibas iespeejams, ka driiz notiks mainja- mans SUB pret SAAB 95 AEROvagonu. esmu viilies SUBAARU riktiiga naglu kaste ne mashiina. nopirku sho mashiinu taadeelj, ka gribeeju smuki pavizinaaties pa granti,bet, lai to taa pilnveertiigi izdariitu ir nepiecieshams nomainiit riepas , diskus, bremzju diskus,beremzju suportus. Kaadeelj? Ar 17 diskiem un riepaam ar profilu 45 pa granti ilgi nepabrauksi Bet mazaakus diskus uzlikt nevar jo to neljauj Brembo bremzes. Bet ko dariit ja man gribas arii pa asfaltu smuki vizinaaties?
Taatad, ikreiz kad mainaas celja segums ir nepiecieshams veikt augstaak mineetaas darbiibas
te buus dazjas SUB detalju cenas.
Dazjas detalju cenas. Piemeeram.....prieksheejais amortizators 412Ls, prieksheejais alumiinija plaukts 250Ls, durvju stikls 250Ls(cenas ne pie oficiaalaa diilera),un taa taalaak. Veel taads interesants moments ...ja pagrieziena lukturiitii , kas atrodas uz prieksheejaa spaarna,izdeg lampinja tad to var nomainit tikai kopaa ar visu lukturiiti, par nieka 25Ls. iespeejams , ka taa ir daudzaam mashiinaam, bet es to nezinaaju.
es pat veicu ekspirimentu-uzzinaaju cik maksaa pusass bliivsleegs pie neoficiaalaa piegaadaataaja un tad aizgaaju uz Partner Motors. Rezultaats bija patiess paarsteidzosh cenas bija identiskas-5Ls/gab
es taa ilgi seedeeju un domaaju, kaadeelj SUBARU IMPREZA STI maksaa taadu naudu?
nu ko, Mart, kas reiz seedeejis SAAB, ar citu nebrauks
skirem rakstīja:Bad, kur un par kādām naudiņām uzliki?
200Ls xenon.lv
Vēl jau laikam lampiņas klāt katra pa 40 ls vai jau viss kopā?
viss kopaa.. vari nopirkt zhurnaalu forsaazha kur 5% atlaides kupons un tad 190Ls. betnu atshkjiriiba ir tik juutama, ka es tagad esmu apnjeemies migliniekos arii ielikt xenonus )
To: Bad-MF,
..un tu domā, ka tad varēs pie tām gaismām sauļoties ?
Moška ar' ka varēs...
To: Bad-MF,
Moška ar' ka varēs...
Pie Zirņa kādreiz varēja dabūt xenona kompl. apm. pa 110-120Ls, kā kuro reizi
TDI rakstīja:Kam dikti vajag - xenona koplekc mazbeeuu( tikai 3meeneshus lietoc) hella bloki+philips lampochkas =tikai ls 109,99 . var spraust H7 plafonos caksis@inbox.lv
paklau,a seville var iebazt to tavu komplektu?
MagnusUgla rakstīja:To: Bad-MF,
Moška ar' ka varēs...
azarts paraava
xenon
Kaadas ir apm. izmakasas xenona gaismu ieriikoshanai.......