- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
SaaBeR rakstīja:Tad jau vasaras riepas buus neiespeejami vairs nopleests . . . ah tomeer dereeja viens vasaras riepu pleeshanas pasaakums . . .
Derētu gan.
ZingZeng rakstīja:Vai kads ir pamanijis ka Robijs Viljams sava jaunaja video klipa parvietojas visas dziesmas garuma ar veco labo SAAB 95 (nejaukt ar 9-5!!!) ?
Smuki atjaunots izskatās, būs nošpikojis ideju, par saab filmēšanu, no tava exsaaba, ko PV izmantoja ![]()
gr rakstīja
iemžēl neesmu Robija Viljama cienītājs, tā kā visdrīzāk neredzēšu, bet aizvēsturiskā Human league klipā 80.gada 900turbo gan ir redzēts
GR, es ari nebiju lidz bridim, kad redzeju vina konceru Alberthola, kur vins dziedaja Sinatras dziesmas. Tu neticesi, bet koncerta beigas es raudaju ...
Pēc brīža sajūtu tādu kā dunku pa auto, paskatos, onkulītis blakus atvāzis durvis vaļā līdz kājai ~1m un kārtojas iekšā auto. Nu kam negadās. Pēc brīža jūtu, šis vēlreiz uzdod ar savām druvīm, pa manām, es dusmīgi paskatos, nospļaujos un lasu tālāk. Pēc vēl neliela brīža šis pirms aiztaisīt durvis vēl fiksi un pārliecināti iebukņīja man 3 reizes! Es sēdēju un biju tik neticami pārapstulbis, ka ļāvu viņam aizbraukt nepateicis ne vārda!
Ceru, ka trāpīja pa moldingu, bet vispār es neloloju nekādas cerības, ka lielveikalu (nu jā, arī darba vietu
) stāvvietās auto varētu palikt nesaskrāpēti un nebukņīti! ![]()
Ja tas ir gadījīes tad domā pats.............!!!!!!!!!!!!!!
KO ES GRIBU ?????????????????????
PS: ARĪ.......
Č.B.K VISS PIEEJAMS__________!!!!!!!!!
Ir labi ja pieraksts un regjistraacija autinjam ir Aluuksnee ![]()
Arnijs rakstīja:Šodien nopirku "Dadzi" Biju domājis, ka šis, savulaik vieniigais humora izdevums jau sen ir atmetis pakavus...Še tev
jaa.. es zinu, ka nupat iznaacis peec ilgiem laikiem pirmais numurs.. nu kā? labs?
hammers rakstīja:
Arnijs rakstīja:Nu man gan tika jau otrais Nr. Vispār jau vājas atblāzmas... Nopirku paša fakta pēc
Ozolinja pozu truukums veerojams
Un Bērziņonkuļa iztrūkums ![]()
Sabojāja omu! Bļin no tās vietas, kur viņi stāvēja, pārbrauktuvi vispār redzēt nevar - kādu vēl balto līniju! Benderi gatavie!
Nez
GANĪBU DAMBIS?
Kredoks rakstīja:Jaunais YukkiPapaMobiilis ari ir ljoti skaists!
jau aizlējuši Kredokam acis ![]()